Elitens hat mot Trump er så grense­løst at de ikke skyr noe middel. Akkurat som i Stalins Sovjet har de bygget en juridisk hakke­maskin som skal male Trump i stykker. Spesial­etterforsker Jack Smith er mannen som har ubegrensede ressurser. Han arbeider bak lukkede dører med forseglede ordrer og dommere som vet hva det handler om. Smith og hans folk lekker til mediene, som vet akkurat hvordan de skal spinne storyene til størst mulig skade for Trump.

I NRK sitter Eirik Løkke fra Civita og følger scriptet til maktens menn og kvinner i Washington. Det finnes tusenvis som ham i Vesten som ikke trenger å bli instruert. De skrider til verket, overbevist om at de gjør det rette.

Men de vet at de ikke snakker sant og at det de holder på med, kan ødelegge USA. De har allerede kommet langt.

Julie Kelly har en Kassandra-aktig artikkel i amgreatness.com: The Gathering Storm. Hun beskriver den juridiske prosessen som Smith bygger opp og som er av et helt annet kaliber enn hva den tøvete Alvin Bragg pusler med. Kelly ser for seg munnkurv, forvaring før rettssak og potensielt tyve års fengsel. Alt dette kan finne sted, men det er mange variabler i kalkylen som Kelly ikke trekker inn.

Vi så noen av dem under fremstillingen i New York tirsdag: Trump visste at det var et historisk øyeblikk. Han så ut som, og oppførte seg som, en historisk person. Talen han holdt i Mar-a-Lago, var glimrende. I noen øyeblikk var Trump Amerika. Det så vi på meningsmålingene og på uttalelser selv fra motstandere som Mitt Romney og Jeb Bush. De forsto at det er det amerikanske systemet Demokratene er i ferd med å ødelegge.

For folk som ikke har gjort annet enn å lukrere på Trump helt siden 2016, gjør ikke dette inntrykk. Men amerikanere merker det. Trump sier: For å ta dere, må de først ødelegge meg.

To ting gjør disse ordene mer sannferdige enn før: Hensynsløsheten overfor Trump, som er lyst fredløs, og samtidig Biden-regimets systematiske destruksjon av Amerika: Energi (olje og gass), inflasjon (pengetrykking), åpne grenser som lar kartellene oversvømme USA med illegale, fentanylkatastrofen som lar Kina drepe 100.000 amerikanere hvert eneste år, kritisk raseteori, EDI og ESG som har retribalisert USA og økt rasemotsetningene, systematisk nedbygging av politi og rettsstat der George Soros-betalte statsadvokater herjer, har latt kriminaliteten eksplodere. Nå er det ikke bare fattige og svarte som ranes og drepes.

Tirsdag ble techmillionæren Bob Lee stukket med kniv i et bra strøk av San Francisco midt på formiddagen. Han forsøkte å få hjelp av en bilist, som avviste ham.

Bob Lee er hva California handlet om. Det som har skapt Silicon Valley.

MobileCoin founder Joshua Goldbard said on Twitter that Lee was larger than life: “​​One of the things that made him truly special was his capacity to dream big and to summon those big crazy dreams into our world. Bob summoned the future into the present.”

Lee vaklet rundt og forsøkte å påkalle oppmerksomhet helt til han falt om. Han hadde rukket å ringe 911, men det var for sent. Han etterlot seg to barn.

Alle som leser om hans brutale død og som lever normale liv, vet det: «Det kunne vært meg». Familien mistet alt på et øyeblikk. Ingenting blir som før. Heller ikke Amerika.

Spørsmålet er hva det gjør med den liberale eliten. Ikke de superrike som aldri går gatelangs, men dem som har kontakt med hverdagen. Vil de trekke noen politiske konklusjoner?

Guvernør Gavin Newsom reiser USA rundt og selger seg som forsvarer av «demokrati». Alle vet at California blør flinke mennesker som Bob Lee. 400.000 har reist siden 2020.

Hvilken frekkhet å selge California som et eksempel på frihet. Men det gjør Newsom. Han sier det er Republikanerne som forbyr bøker, får sagt opp lærere, vil gjøre det vanskeligere for transer å få «behandling». Alle vet at det er en stor løgn, men Newsom snakker til dem som forsøker å kjeppjage svømmeren Riley Gaines fra universitet i San Francisco.

Kvinnelig svømmer fysisk angrepet på San Francisco-universitetet

For slagordet på woke-venstresiden er: Free speech er å hindre folk med gale meninger å snakke.

Det samme mener de i Oslo, København og Stockholm. Frihet er undertrykkelse. Av dem som ikke passer «white middleaged men pushing 50». Dem som er blitt etterlatt på historiens skraphaug.

Tilfeldigvis gjelder det også kvinner som stiller seg i veien for transtoget.

Og konservative kristne, som for anledningen er omdøpt til kristne nasjonalister.

Spørsmålet er hvor lang tid det går før tilstrekkelig mange amerikanere våkner og drar i bremsen.

De må dra riktig hardt, for Demokratene har utviklet et sofistikert apparat til å kontrollere meninger med mobb, først BLM og Antifa, nå voldelige transmenn, full lojalitet fra mediene og et sinnrikt system for å kontrollere alle valg, fra delstat til føderalt nivå.

Patriotenes Amerika kan ikke vinne hvis de ikke blir smartere og mer bevisste. Mer Marjorie Taylor Greene og Steve Bannon.

Slik er maskinen Demokratene har bygget, men den er ikke ufeilbarlig, og den gjør feil som slår tilbake på dem selv.

Manhattan-skuespillet var åpenbart a bridge too far som skapte stor sympati for Trump.

Demokratene ønsker seg en voldelig reaksjon. Det har de ikke fått. Det var tvert om en transe som myrdet barn på en kristen skole. Da kom Biden ned ovenfra og lurte på om det var iskrem å få. Hadde dette vært Trump, ville det vært nok til å blåse ham ut av Det hvite hus. Men for Biden gjelder helt andre regler.

Også publikum er blitt annerledes. Som publikum i romerske Colosseum har de ikke noe i mot å se blod. De liker det.

En klasse kan bli sadistisk hvis den føler seg truet. Kyst-elitene føler seg truet av Maga. Det er rent klassehat, og det begynner å bli gjengjeldt nedenfra.

Ytre venstre vant frem i Chicago og Wisconsin

De har fulgt sagaen om Trump og eliten i syv år, og de forstår at når han er knekt, er det over. Da er det ikke lenger frihet i Amerika. Da kan de ta hvem de vil.

Eliten driver samme spill i alle vestlige land. Vil Eirik Løkke noen gang puste lettet ut? Eller vil de føle en konstant paranoia og vite at de er hatet, selv om det ikke er så mye som en krusning på overflaten.

De ødelegger folks levevilkår – og vet det. Vindmøllene blinker dag og natt. Overalt er det kameraer som registrerer deg og tapper kontoen din. Nye pålegg: Lukkede bioanlegg til 150.000 kroner per husholdning. I USA skal gassovner vekk. Høye strømpriser er kommet for å bli. Ingenting skal bli som før.

Og så er det krigen som aldri skal ta slutt. Også den er hevet over diskusjon. Vi sender vår ammunisjon og vårt materiell, men foreløpig ikke sønner og døtre.

Vil det noen gang bli nok? Det er spørsmålet. Vil amerikanerne foreta seg noe? Det er der kampen er mest spektakulær. De er utsatt for en revolusjon ovenfra som bruker metodene fra tidligere revolusjoner.

Skueprosesser og instrumentalisering av statsapparatet er kommet langt. I Norge tror vi at Norge fortsatt er Norge. Vi ligger bare litt etter. At den nye sikkerhetsloven ikke fikk pressedekning, burde si noe om hvor vi befinner oss.

Noe annet er omverdenen: Den ser at Amerika er i ferd med å ødelegge seg selv, og det har allerede fått konsekvenser. USAs stilling er ikke hva den var. Det hjelper ikke om NRK forsøker å sminke Biden-liket så godt de kan. Norske medier virker like senile som presidenten. Men ute i verden er Biden blitt til latter. På Marienlyst og i Akersgata er det ikke lov å le.

Et sammenbrudd i dollarens verdi når billionene flyter tilbake til USA, kan gjøre situasjonen uhåndterlig for eliten.

Vi har allerede hatt to bankkollapser. Det kan bli flere. Dette er en direkte konsekvens av Biden-regimets politikk.

Men så kommer vi til det verste veikrysset: Er USAs nedtur planlagt?

Vi kan trygt gå ut fra at det ikke er Biden som bestemmer. Han ble valgt nettopp fordi han er på vei inn i aftenlandet.

Mange av vedtakene som er gjort, er uforståelige hvis hensikten da ikke er å ødelegge landet.

Alejandro Majorkas svarer som en robot når Ted Cruz forsøker å få et ord ut av ham om sextrafikken med barn over grensen i sør. Det er tydelig at Majorkas ikke vet noe som helst eller bare er et tomt skall. En pappfigur. Slik har han vært fra første stund. Så hvem bestemmer egentlig, og hva vil de?

Hvis det stemmer, betyr det at Trump bare er en hindring på veien og at amerikanerne før eller siden vil måtte oppdage at det hele tiden handlet om dem. Hva vil de gjøre?

Trump har lært mye på de syv årene som er gått. Han har mange flinke folk med seg. Han taler til hundretusener, og disse bringer budskapet videre. Dette er history in the making, og det gjelder også oss.

Hvis amerikanerne ikke klarer å forhindre at landet bli ødelagt og Trump og Maga knust, er håpet ute for Europa også.

Det gjelder å følge godt med.

Denne kunnskapen får du ikke noe annet sted enn på Document.

Bli abonnent!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.