Guvernøren i California, Gavin Newsom, blir sett på som en mulig arvtaker etter Joe Biden og vi har lagt merke til at norske medier har i den siste tiden promotert den innbilske og sleipe guvernøren som tror han er Guds gave til alle kvinner. (Beklager at jeg er så direkte, men det er sant.)

Glem at han på mindre enn 10 år kjørte California i senk og har en historie med utroskap og alkoholisme da han var borgermester i San Francisco. I tillegg brøt han sine egne regler under pandemien, akkurat som alle demokrater – og Erna Solberg. Hans mantra er: gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør.

Californias innbyggere som er lei av Newsoms radikale politikk har forsøkt å avsette ham som guvernør en gang, og det er et nytt forsøk på å få ham tilbakekalt i 2024.

«Wait for it», som de sier i USA

Men bare vent! Hvis det stemmer at han blir demokratenes neste stjerneskudd, vil våre medier behandle ham som de behandler Biden og alle demokrater – bare snakke om ham i positive ordelag og fremstille ham som USAs – og til og med – verdens frelser.

Et eksempel fra USA-korrespondentene i VG:

Dette er Demokratenes nye håp.

California-guvernør Gavin Newsom (56) tar scenen med kritthvit smil og store ord. Kan han nå helt opp til Det hvite hus etter Joe Biden?

Mange VG møter, spør seg: Hvordan kan det ha seg slik at det på nytt blir Donald Trump (77) mot Joe Biden (81)?

Har ikke et land med 333 millioner innbyggere noe annet å by på?

Jo – Gavin Newsom, vil noen svare.

I virkeligheten er Newsom en slange i gresset som snakker med to tunger, og en like inkompetent guvernør som Biden er president. Dessverre er han yngre, har sjarm for dem som liker menn som bryr seg mer om håret sitt enn politikken, og han er en god taler.

Hans radikale politikk er et speilbilde av politikken ført av de 168 raddisene som sitter på Stortinget – minus noen få fra Fremskrittspartiet. Hvorfor skulle ikke våre medier favorisere ham, de er jo av samme ulla. De støtter politikere med samme ideologi og som ødelegger absolutt alt de tar tak i.

Hva har Gavin Newsom gjort med California?

De fleste av oss har hatt en visjon om California som det mest perfekte stedet i Amerika. Det omtales ofte som «The Golden State». Med sitt vakre landskap og folk, blomstrende økonomi, og muligheten til å realisere den amerikanske drømmen har den vært et attraktivt reisemål i århundrer.

Men så ble en radikal sosialist ved navn Gavin Newsom guvernør, og han har klart å ødelegge California på mindre enn ti år.

– Det eneste Newsom er god til, er å ødelegge den gylne staten, skriver Katy Grimes i California Globe.Vi skulle ønske hun tok feil, men det gjør hun ikke. Gud hjelpe Amerika om han noen gang skulle bli president.

Katy Grimes’ artikkel er perfekt fordi hun går rett til bunns i ting og lister opp alle tingene Newsom har gjort for å ødelegge California. Vi kan verifisere at alt hun nevner er basert på fakta. Flere hyller Grimes i kommentarfeltet

– I love it, skriver en person. – Dette treffer spikeren på hodet. Dette er nøyaktig hva Gavin Newsom har gjort mot California.

– Flott liste, Ms. Grimes. Alt er sant, dessverre for oss kaliforniere, skriver Raymond.

Slik ødelegger du California på mindre enn 10 år

Hvis jeg var en progressiv guvernør og ønsket å destabilisere og ødelegge staten min, er det visse retningslinjer jeg ville innføre og ordrer jeg ville gi, skriver Katy Grimes. De fleste av poengene hennes er som å lese en blåkopi av norsk politikk.

 1. Skape boligmangel.
 2. Stenge vanntilførselen til landsbygda i staten; fjerne demninger og vannkraftverk.
 3. Begrense leveransene av vann til bønder og rancheiere.
 4. Heve minstelønnen så høyt at restauranteiere blir tvunget til å si opp ansatte.
 5. Vedta en politikk som dreper produksjon og industrien.
 6. Begrense energiproduksjonen til kun å omfatte fornybar energi.
 7. Begrense gass- og oljeproduksjonen slik at det blir mangel på olje og gass, og folk tvinges ut av bilene og over på kollektivtransport.
 8. Forby alle bensinbiler innen 2035.
 9. Påbud om en helelektrisk stat, inkludert biler og lastebiler.
 10. Installere tusenvis av flytende havvindmøller til en kostnad på 150 milliarder dollar.
 11. Legalisere narkotika.
 12. Legalisere sex med mindreårige.
 13. Legalisere abort frem til barnets fødsel.
 14. Ødelegge det offentlige utdanningssystemet ved å utvanne fag som matematikk og engelsk, samtidig som du sender dine egne barn til private skoler.
 15. Fremme affirmative action (positiv særbehandling, kvotering), rasepreferanser fremfor meritter.
 16. Skape falske kriser – klimaendringer, erstatninger (til etterkommere av slaver).
 17. Krenke folkets rett til å bære våpen ved å vedta lover som sakte demonterer det andre grunnlovstillegget og skaper de facto våpenkontroll.
 18. Slutte å straffeforfølge kriminalitet.
 19. Avkriminalisere visse forbrytelser, noe som vil føre til at fengslene i staten tømmes.
 20. Øke selskapsskattene for å avskrekke bedrifter fra å ekspandere.
 21. Øke skatter og avgifter på offentlige tjenester og energi.
 22. Øke inntektsskatten for alle inntektsklasser.
 23. Gjøre det lettere for lokale myndigheter å heve skattene.
 24. Innføre en formuesskatt.
 25. Innføre en dødsskatt.
 26. Tvinge leger til å følge statlige medisinske direktiver; straffe dem som nekter å følge dem.
 27. Slippe hundretusener av illegale innvandrere inn i delstaten.
 28. Gi gratis helsetjenester og velferdsytelser til ulovlige innvandrere.
 29. Tillate ulovlige innvandrere å stemme ved lokalvalg.
 30. Utvide statens størrelse ved å ansette hundretusener i offentlig sektor.
 31. Skape flere fagforeningsjobber ved å utvide delstatsregjeringen.
 32. Oppmuntre offentlige skoler til å overbevise barn om at de er et annet kjønn; gi hemmelig rådgivning til disse barna; skjerme barna fra foreldre.
 33. Begrense medietilgang i regjeringsbygget (Capitol); belønne medier som er på linje med liberal politikk.
 34. Ta imot en gave på 3,7 millioner dollar, et herskapshus på 1115 kvadratmeter langs American River i Sacramento, og deretter tjene 2,7 millioner dollar skattefritt etter refinansiering, og ikke rapportere gaven på noen skatteskjemaer.

Bra jobba, Gavin! Du har overgått deg selv, skriver Katy Grimes til slutt:

Newsoms politikk har fremskyndet ødeleggelsen av den vakreste delstaten; akselerert befolkningsnedgangen gjennom utflytting, noe som har ført til tap av et sete i Kongressen.

Han har gjort uopprettelig skade på Californias bedrifter og en gang blomstrende økonomi som startet med hans tre år med nedstengning under Covid, som for det meste skadet småbedrifter.

Under Newsoms styre har antallet narkomane hjemløse som lever i Californias gater mer en firedoblet og gjort byene ubeboelige.

Han styrket fagforeningene samtidig som han knuste selvstendige næringsdrivende og frilansere.

Gavin Newsom økte fattigdommen i California samtidig som han utvidet delstatsregjeringen.

Det er som om regjeringen Newsom ble nøye og spesifikt opplært i hva som skulle til for å ødelegge California –  det eneste han faktisk er god på. Det! Og å fylle sitt eget rede med ufortjente gevinster.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.