Californias woke-guvernør Gavin Newsom innfører en ny lov som krever at butikker inkluderer kjønnsnøytrale varer i sortimentet. Loven settes i kraft fra 1. januar 2024.

Bakgrunnen er bråket rundt butikkjeden Target, som ble utsatt for sterk kritikk da de svelget LGBTQ-propagandaen tidligere i år. Blant annet solgte de badedrakter for kvinner tilpasset mannlige kjønnsorganer.

Target bestemte etterhvert å trekke en del LGBTQ-varer fra hyllene etter at rasende kunder protesterte. Ifølge selskapet skal kunder ha revet ned varer som hyller Pride-feiringen, og de ansatte skal ikke ha følt seg trygge.

Dermed ble Target nok et selskap som valgte side i den pågående kulturkrigen. Resultatet var at selskapets aksjeverdi stupte, og eierne tapte 10 milliarder dollar på litt over en uke, skriver Daily Mail.

Også Document skrev om saken.

Target, nok et selskap i USA som rammes av misnøyen med LGBTQ+

Kritiske kunder skal ha truet med å angripe ansatte og brenne ned butikker, hevdet Targets administrerende direktør Brian Cornell.

Cornell  sa den gangen at situasjonen for de ansatte var utrygg, og han beskrev situasjonen som mer truende enn under pandemien og opptøyene til Black Lives Matter.

‘I’ve seen natural disasters, the impact of COVID, the violence that took place after George Floyd‘s murder. But I will tell you what I saw back in May is the first time since I’ve been in this job where I had store team members saying, ‘It’s not safe to come to work.’

Nå kommer Newsom to the rescue. Den nye loven griper direkte inn i friheten til varehandelen, som fritas muligheten til å velge hva slags produkter de ønsker å fylle hyllene med.

Den nye loven gjelder for alle bedrifter som holder til i California som har minst 500 ansatte og selger leker, klær og andre varer beregnet for barn. Dette inkluderer produkter som er knyttet til søvn, mat, avslapping og varer som skal hjelpe barna når tennene vokser frem.

For kundene er dette et irritasjonsmoment, men for noen eiere er det langt mer alvorlig.

Bedriftene mister kontroll over deler av sin egen økonomi. Kristne eiere, eller andre eiere som er blant de mange som er negative til kjønnsgalskapen, tvinges til å selge varer som bryter med deres egne prinsipper.

De som bryter med denne woke-loven vil bli bøtelagt opp mot 500 dollar. Dette er ikke så mye i seg selv, men utsalgssteder som nekter å følge tvangen fra LGBTQ-mafiaen kan i teorien bli tildelt 500 dollar i bøter i hvert eneste utsalgsted, hver dag til de føyer seg.

Også foreldreretten er under angrep i California. Et nytt lovforslag vil kreve at foreldre bekrefter og støtter barna sine hvis de ønsker å gjennomgå såkalt kjønnsbekreftende behandling. Elon Musk er svært kritisk, og beskriver lovforslaget som «en ulv i fåreklær».

Gavin Newsom drømmer om å bli Demokratenes president etter Joe Biden. Han har så å si rasert California, som fylles opp av hjemløse og illegale migranter, mens alle som har råd og mulighet rømmer til bedre styrte stater som Florida og Texas.

0,5 prosent av skattebetalerne betaler 40 prosent av delstatens skatteinntekter. Da er det dumt å skremme disse vekk, akkurat som Støre-regjeringen gjør med norske milliardærer som plutselig rømmer til Sveits.

Infrastrukturen er elendig, skattene er skyhøye og kriminaliteten eksploderer. Soros-finansierte og gjennomkorrupte såkalte progressive distriktsadvokater slipper voldskriminelle rett ut på gatene, og sentrum i storbyer som Los Angeles og San Francisco ser ut som scener fra Walking Dead.

Men ønsker man en badedrakt for jenter tilpasset mannlige kjønnsorganer, så er California perfekt.

Les også:

California taper skatteinntekter, må redusere utgiftene

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.