Et nytt lovforslag i California vil kreve at foreldre bekrefter og støtter barna sine hvis de ønsker å gjennomgå såkalt kjønnsbekreftende behandling. Elon Musk beskriver lovforslaget som «en ulv i fåreklær».

Loven ble godkjent av delstatsforsamlingen 8. septemer, hvor Demokratene har rent flertall. Nå sendes lovforslaget til guvernør Gavin Newsom (D), skriver Epoch Times. De fleste forventer at Newsom vil godkjenne loven, som da vil settes ut i live.

Lovforslaget, AB 957, innlemmer foreldres «bekreftelse av barnets kjønnsidentitet eller kjønnsuttrykk» i konseptet om et barns «helse, sikkerhet og velferd».

Transmafiaen fører krig mot familiene

Det blir opp til dommeren i konfliktsaker å avgjøre om foreldre er tilstrekkelig aksepterende og støttende til barn som ønsker å endre kjønnsidentitet. Hvis dommeren er misfornøyd med foreldrenes holdninger og opptreden risikerer folk som er skeptiske til den nye kjønnsreligionen risikere å bli fratatt foreldreretten.

– Denne loven er en ulv i fåreklær, skrev Elon Musk på X/Twitter.

– Dette vil faktisk bety at hvis du er uenig med den andre forelderen om å sterilisere barnet ditt, mister du omsorgen. Fullstendig galskap!


Lovforslaget ble initiert av Lory Wilson (D). Hun mener det er en viktig faktor at foreldre bekrefter barnets valgte kjønnsidentitet, og at lovens formål er å adressere «foreldre som er antagonistiske til barnets kjønnsidentitet».

Scott Wilk (R) mener det er mange lover som beskytter barn, men nå er det på tide å beskytte foreldre. Han sier også at foreldre som elsker sine barn bør flykte fra California.

– If you love your children, you need to flee California.

Antallet unge jenter som fjernet begge brystene for å «bekrefte» at de nå identifiserte seg som gutter steg med nesten 400 prosent fra 2016 til 2019 blant mindreårige. Nå må slike tiltak støttes fullt ut av foreldre, hvis de skal få beholde foreldreretten.

Guvernør Newsom må ta sin avgjørelse innen 15. oktober. Innen den tid må han entel legge ned veto eller godkjenne lovforslaget.

Michael Seifert, grunnlegger og toppsjef i PublicSq, kalte lovforslaget «lovfestet ondskap». California nærmer seg et absolutt bunnivå, og Seifert kjenner ikke igjen staten han allerede har forlatt.

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.