Demokratene leker med skjebnen, og den kan eksplodere i ansiktet deres. Vanlige amerikanere føler de lever i historiske øyeblikk. Men det gjør ikke Demokratene. De er overbevist om at de har rett, og at de bare gjør det de skulle ha gjort for lenge siden.

Ifølge justisminister Merrick Garland er den største trussel USA står overfor «white supremacy», hvit overlegenhet, og Trump er selve symbolet på denne. Han må begraves. Levende.

Dette er eksorsisme, demonutdrivelse i et informasjonssamfunn. En minoritet har mistet bakkekontakten og tror hva som helst. Mandag gikk en transperson inn på den kristne skolen hun tidligere hadde vært elev ved og drepte tre åtteåringer og tre voksne. Presidenten responderte ved å spøke om at han hadde hørt det var iskrem å få. Han kommenterte ikke skytingen i Nashville. Først da han var på vei til Marine One, ble han spurt om han mente at det var et angrep på kristne. – Hvem sier dét? spurte Biden og fikk høre at det var senator Josh Hawley. – Hvis det er han, så er jeg av motsatt mening, men jeg vet ikke, svarte Biden.

I Bidens Amerika kommer det an på hvem som er offer og hvem som er gjerningsmann. Er det kristne barn, er det feil offer. Er det en transmorder, er det feil gjerningsperson. Sympati er noe Demokratene deler ut. Alle har fått med seg dét, men ikke Demokratene. De føler at de har retten på sin side. Og rettferdigheten. De er i sin fulle rett. For dem handler det ikke om at de har reist to riksrettssaker mot samme ekspresident og nå reiser sak mot ham etter at han har varslet at han stiller til valg i 2024.

Demokratene og mediene har drillet inn i hodene på sine følgere at de skulle gjort dette for lenge siden. De utrydder et onde fra verden: den hvite rasismen USA er grunnlagt på.

For Demokratene handler det om åndeutdrivelse av USAs fortid. Hvis transpersoner skal kunne leve i et rettferdig samfunn, må hvite, heterofile menn vekk. De er bærere av ursynden.

Demokratene og deres medier har en ny syndefallsfortelling. Synden kom inn i verden med den hvite mann. På tide å avslutte dette kapittelet. Det har gjort nok skade.

Dette kvasireligiøse sludderet er farlig. Folk tror på det. Woke gjør noe med hodene til folk.

Problemet for Demokratene er at de har gjort dette til en krig mot hvite mennesker. Bare en liten del av det liberale Amerika kjøper det. Folk flest reagerer. De har merket at kritisk raseteori og transideologi polariserer og sprer hat mellom mennesker. De ønsker ingen rasekrig.

Med tiltalen mot Trump har Demokratene valgt å satse alt på ett kort. De forsøker å stirre motstanderen i senk. De høyner innsatsen og tror motparten ikke kommer til å tørre eller kunne svare.

Spørsmålet er: Hvem er motparten? Er det dem som stemte på Trump i 2020? Det var 74 millioner. Anti-Trump-partiet – for dét er hva det er over hele den vestlige verden, også i Norge – sier at han leder en sekt. Var det en sekt vi så i Waco, Texas, sist lørdag, hvor titusenvis av amerikanere var samlet for å høre Trump? I så fall en ny definisjon av sekt.

Er det en språklig manipulasjon vi er vitne til, der den ene part bruker alle midler for å kunne utdefinere politiske motstandere og eliminere dem fra det politiske systemet? Det kalles vanligvis et kupp.

Motparten er det amerikanske folk. Det er dem Demokratene utfordrer og krever underkastelse av. De er villig til å bruke alle metoder for å tvinge dem i kne. Demokratene forsøker å gjøre USA til en ettpartistat.

Hvor mange amerikanere har skjønt dét? Resultatet bestemmer utfallet. Men det synes som om Demokratene og mediene er Trumps beste allierte. Med en tiltale som er så syltynn at den ikke tåler et vindpust, har de skutt seg selv i foten og demonstrert at de ikke skyr noen middel.

Men det finnes også et annet alternativ som er enda mer skremmende: Flere av gjestene hos Tucker Carlson tror Demokratene bevisst provoserer MAGA-velgere for å få dem til å overreagere. Demokratene ønsker en voldelig reaksjon som kan bevise at deres påstander stemmer: Det er white supremacy som er den virkelige trusselen.

De forsøkte seg 6. januar, og spesialkomiteen til Liz Cheney og flere rettsprosesser skal vise at Trump og hans tilhengere har dannet en sammensvergelse. De har ikke klart å bevise noe som helst, men i rettssakene mot 6. januar-tiltalte legger de frem falske bevis og holder bevis som taler til tiltaltes fordel unna forsvarerne.

Men voldshandlinger vil kunne få regnestykket til å gå opp. Det kan bevise at de hele tiden har hatt rett: at MAGA er voldelig og må stoppes.

Nå har MAGA blitt vant med provokasjoner. Raidet mot Mar-a-Lago var også regissert som en ydmykelse av ekspresidenten og Melania.

For hver runde har Trump kommet styrket ut: Russiagate, Bob Mueller-etterforskningen, to riksrettssaker. Demokratene og mediene har lovet noe de ikke kan holde.

Det kan hende at MAGA instinktivt forstår at tiltalen er en provokasjon i håp om en reaksjon. Det kan hende at de husker de drepte barna på Covenant-skolen og forstår voldspotensialet på venstresiden og rettferdiggjøringen av det.

Så sent som denne uken var justisminister Merrick Garland i en kongresshøring. Der ble han forelagt opplysninger fra en varsler. Loven forbyr demonstrasjoner i nærheten av privatboligen til høyesterettsdommere. Likevel lot Garland demonstranter marsjere forbi boligen til Brett Kavanaugh i flokk og følge, og det var ikke et taust opptog. Megafoner gjorde det umulig å ignorere demonstrantene.

Nicholas Roske med foreldre.

En dag fikk alarmtelefonen anrop fra en mann som sa han befant seg utenfor Kavanaughs hus. Nicholas Roske (26) hadde reist over fra California for å drepe Kavanaugh og familien hans. I sekken hadde han hammer, pistol og strips. Han fikk anfektelser i siste øyeblikk.

Varsleren kunne fortelle at politiet hadde fått instruks om ikke å gripe inn overfor demonstrantene. Justisminister Garland var villig til å bryte loven for å ydmyke flertallet i høyesterett. Det kunne kostet Kavanaugh og familien livet.

Det sier noe om risikovilligheten til dagens Demokratiske regime.

De leker med ilden.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.