Fra nå av er det viktig å observere hvilke programledere som er på høyde med situasjonen, hvem som sakker akterut og hvem som er His Master’s Voice. I sistnevnte kategori finner vi mange norske.

Jesse Watters ser verden med friske øyne. Biden forsøkte to ganger å bli president. Tredje gangen var det krefter som hadde bruk for ham. Biden stilte derfor med et stort handikap da han overtok. Rundt 40 prosent av velgerne anerkjenner ham ikke. Dette rir selvsagt Demokratene som en mare.

Nå har han mobilisert en lawfare-operasjon som foregår for åpen scene. Trump satte rekord i innsamlede midler fra små bidragsytere med 53 millioner dollar på et døgn. Men vel så interessant var det at en tredel av dem var fra folk som aldri hadde støttet Trump.

Biden kom inn som en nikkedukke. Det kan forklare hvorfor han rett og slett har gitt blaffen i hvordan det går med vanlige mennesker. Det interesserer ham ikke. Hvis han får spørsmål om de mest presserende spørsmålene som inflasjon, svarer han med en løgn. (-Inflasjonen var på 9 prosent da jeg overtok). Selv når han blir korrigert, gjentar han løgnen. Han er personlig krenket av å bli tilrettevist. Meningsmålingene tar feil.

Nå sleper han rundt på Hunter som skal i retten. De er partners in crime.

Demokratene har krysset mange grenser. Men denne valginnblandingen er verre enn de foregående: De vil se Bidens hovedutfordrer bak lov og slå. Neste er likvidering. Slikt skjer bare i land uten lov og rett. Folk ser hva de ser. Jo mer tilhengerne av det nye demokratiet forsvarer maktovertagelsen, jo grellere fremstår de.

Anders Tvegård får et elendig ettermæle. Det samme gjør institusjonen han jobber for.

Men noe må skje. Demokratene har utnyttet at 87 prosent på Manhattan stemte på Biden. Dermed var resultatet forutsigbart bare dommeren var på deres side. Men hvorfor skulle ikke Republikanere gjøre det samme? Det finnes statsadvokater og dommere i røde stater som kan gjøre det samme som Alvin Bragg: Tiltale en føderal politiker på delstatsnivå. Både Biden og Obama kan tiltales i delstater. Det er bare et spørsmål om vilje.

Det er dette velgerne ser etter. Hvor er viljen til å svare?

Laura Loomer avslørte på warroom.org lørdag at James Comer, den innflytelsesrike lederen av kontroll- og konstitusjonskomiteen i Representantenes hus, effektivt blokkerer alle forsøk på å stevne de skyldige i Manhattan-skueprosessen.

Skueprosess

Stephen Miller, Trumps betrodde, sa vi har vært vitne til den første skueprosessen i amerikansk historie: En tidligere president og høyst sannsynlig den kommende, blir tiltalt og dømt for en forbrytelse uten offer, med en tiltale ingen kan forklare.

Det er riktig diagnose. Likevel blokkerer Comer for at Republikanerne som har mulighet til det, svarer.

Laura Loomer sa hun var så forbannet at hun truet med å offentliggjøre navnene på senatorene som hadde fortalt henne om Comers sabotering. Comer har vært ledende i avsløring av Biden-familiens kriminelle affærer, men det har vært stille rundt ham en god stund.

Hans makker Jim Jordan har også vært blek om nebbet både under rettssaken og etter dommen. Han skrev et brev til en av aktorene, Matthew Colangelo, som begynte med «respektfullt». Ingen stevning. Ingen pålegg, Ingen makt bak kravene.

Colangelo kommer bare til å le av brevet og vise til at føderal makt ikke kan blande seg inn i delstatssaker, sier Loomer.

Slik har det vært hele veien: Demokratene bruker systemet som våpen og Republikanerne tør ikke svare.

Selv når de stirrer ned i avgrunnen, er de paralysert.

J.D. Vance:

«Hele ideen med denne saken er at de ikke vil snakke om inflasjon. De vil ikke snakke om grensen. De vil ikke snakke om krig over hele verden fordi det er en katastrofe, og Biden vil ikke ta ansvar for det,» sa Vance, en mulig Trump-kandidat.

Demokratene innrømmet før tiltalen ble tatt ut at Braggs sak var den svakeste, så svak at den var dømt til å mislykkes.

«De var faktisk opprørt over at Alvin Bragg anla denne saken, fordi det ga troverdighet til ideen om at alt dette var en falsk, politisk rettsforfølgelse. … De ville ikke ha Alvin Bragg-saken i det hele tatt, fordi den avslørte hvor mye dette handlet om politikk og ikke rettferdighet», sa han, og pekte på det faktum at dette endte opp med å bli den eneste saken som gikk til rettssak. På grunn av det har de plutselig bestemt seg for at det er «århundrets viktigste rettssak her, selv om vi hadde hver eneste bit av data som pekte på at dette var politisk partisk.»

«Dommeren har donert til Kamala Harris og Joe Biden. Du har de økonomiske interessene til datteren hans. Du har en aktor som er finansiert av George Soros, og som gikk til valg på å gi Donald Trump rett – ikke akkurat en objektiv rettspleie», sa Vance, og fremhevet det faktum at dommeren stadig grep inn for å redde aktoratets sak.

«Det handlet åpenbart bare om politikk. Jeg tror det amerikanske folket gjennomskuer det,» sa han.

https://www.breitbart.com/politics/2024/06/01/exclusive-j-d-vance-they-cooked-up-these-prosecutions-to-distract-from-bidens-failures/

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.