Demokratene følger en dreiebok der løgn og sannhet veksler plass alt ettersom det passer dem. I det ene øyeblikk legger de opp til at Trump skal bli drept i fengsel, i det neste anklager de ham for å ville hevne seg på dem hvis han kommer til makten igjen.

Bare Demokratene har definisjonsmakten. Det er essensen av Demokratenes maktspill. Akkurat som det var bolsjevikenes da de grep makten.

Den som definerer hva-som-er-hva behersker scenen. Demokratene kan si at ingen står over loven. Det betyr det stikk motsatte: De står over loven, men kan dømme sine motstandere etter en lov de selv bestemmer.

At dette nå også går så langt at de vil dømme Trump til å gå i fengsel uten beskyttelse, sier mye om deres hensikter. At de våger å fremme en slik lov før rettssaken i det hele tatt er kommet i gang, sier noe om hvor desperate de er.

Demokratene har helt siden Trump dukket opp benyttet alle midler for å felle ham. Hele statsapparatet, mediene, rettsvesenet. Det siste som gjenstår er et fysisk attentat og det er det de nå leker med tanken om.

De har panikk ved tanken på et annet scenarie: At Trump blir gjenvalgt. Derfor sier de nå at han planlegger hevn.

Trump tok ikke hevn da han satt i Det hvite hus. Han ble undergravd på alle bauger og kanter.

Demokratene og deres hjelpere er aldri stilt til ansvar. Tvert imot: De gjorde comeback da Biden ble innsatt.

De har så mange svin på skogen at det ikke er rart de skjelver ved tanken på at arkivene blir åpnet. Amerikanerne venter på et slikt sannhetens øyeblikk. Det mest riktige ville vært en ny Church-kommisjon, tilsvarende den Demokraten Frank Church ledet på 70-tallet. Da hadde USA tapt krigen i Vietnam, FBI hadde gått amok i overvåking av krigsmotstand og CIA hadde forsøkt å drepe utenlandske ledere.

En åpen høring ville vært det mest effektive for å oppnå en nasjonal renselse. ar

Demokratene gjør alt for å avverge et slikt resultat. De sier at Trump vil hevne seg. De frykter for sin sikkerhet.

Demokrater i Representantenes hus som ledet etterforskningen av tidligere president Donald Trumps rolle i opptøyene i Capitol 6. januar, sier at de er bekymret for sin egen sikkerhet og for å bli arrestert hvis den tidligere presidenten blir gjenvalgt.

Overfor CBS News uttrykte de bekymring for et innlegg Trump la ut på Truth Social den 18. mars, der han skrev at tidligere representant Liz Cheney (R-WY) «burde havne i fengsel sammen med resten av Unselect-komiteen!».

Demokratene som har stått ansvarlig for to riksrettssaker mot Trump og nå fire rettssaker har ikke tenkt å ta ansvar for noe som helst. Adam Schiff som deltok i avhørene bak lukkede dører hvor det kom frem at det ikke forelå bevis for noen forbindelse mellom Trump og Russland, gikk ut til pressen og sa det stikk motsatte. Han hadde ingen skam. Han frykter nå for å bli stilt til ansvar:

«Min kone og jeg har hatt samtaler om hvordan livet ville se ut hvis det verste skulle skje… . Du kan ikke unngå samtalene om «hva om». Og jeg må tenke på min egen personlige sikkerhet.»

Det kalles rettsstat. Det er slik demokratiet fungerer, men Demokratene vil gjøre det til noe blodig.

Samtidig holder Gaza-aktivister Columbia-universitetet i unntakstilstand med demonstrasjoner og støtte til Hamas. Biden og Demokratene har ingenting å si. Revolusjonen ruller videre. Den Demokratene slapp løs 25. mai 2020 da George Floyd døde og førte til at Biden ble manipulert inn i Det hvite hus.

Stormen på Vinterpalasset fortsetter. Det var bolsjevikenes erobring av makten i 1917. Det er det arbeidet Demokratene vil fullføre.

De har samme frekkhet som bolsjevikene. Ikke noe tricks er for skittent til ikke å bli brukt.

De styrte 6. januar-komiteen uten innblanding. Vitnemål som ikke passet agendaen ble stuet vekk uten offentggjøring. Da Demokratene måtte gi fra seg kontrollen over komiteen fordi Republikanerne vant flertall, la de den ned og oversendte materialet til arkivet i Kongressen. Men ikke før de hadde slettet halvparten av materialet hvor det lå ubehagelig informasjon. Det er akkurat som med de 14.000 timene med videoopptak fra 6. januar som Nancy Pelosi satt på.

Da Trump ble tiltalt av spesialetterforsker Jack Smith og dommer Tanya Chutkan hadde saken mot ham, ba Trump om å få føre dette materialet i sin egen rettssak. Det nektet Chutkan ham. Demokratene skulle få beholde sine hemmeligheter.

Dommer Tanya Chutkan, som leder spesialrådgiver Jack Smiths sak mot tidligere president Donald Trump for innblanding i valget i 2020, avslo denne uken en begjæring fra den tidligere presidenten om å få utlevert materiale som han mente at komiteen i Representantenes hus som etterforsket 6. januar 2021, ikke hadde overlevert til nasjonalarkivet.

Mandag avviste Chutkan Trumps begjæring og beskyldte ham for å være ute på en «fiskeekspedisjon».

Det er en oppførsel som er uten sidestykke innenfor et demokratisk system. Men det får ingen oppmerksomhet i mediene. De har gått over til den siden som har beslaglagt demokratiet og betrakter det som sitt.

Da bolsjevikene tapte valget på ny Duma etter revolusjonen løste de problemet på en effektiv måte: Soldater med bajonetter kom og sendte flertallet hjem.

Det er samme fremgangsmåte Demokratene bruker.

Akkurat som de historiske bolsjevikene bruker dagens motpartens dårlige sinnlag som begrunnelse for å nekte dem deres rettigheter.

«Det brede omfanget av dokumentene som saksøkte ber om, og hans vage beskrivelse av deres potensielle relevans, minner mindre om ‘et forsøk i god tro på å skaffe identifisert bevismateriale’ enn om en generell ‘fiskeekspedisjon’ som forsøker å bruke [stevningen i henhold til regel 17(c)] som et bevismiddel», skrev hun i avslaget.

Trump er et dårlig menneske og fortjener ikke rettsstatens beskyttelse er hva dommer Chutkan sier.

Det har skjedd et kupp i USA, først hemmelig og nå for åpen scene.

De ønsker ikke å bli stilt til ansvar.

Julie Kelly er den som har fulgt 6. januar tettest:

Det amerikanske demokratiet demonteres foran våre øyne og norske journalister snur seg vekk og fortsetter å rapportere om hvor forferdelig Trump er og at han har nedkalt straffen over seg selv. Det er den nye rettferdigheten.

 

https://www.breitbart.com/2024-election/2024/04/18/report-january-6-committee-democrats-say-they-fear-trump-will-put-them-in-jail/

https://www.breitbart.com/politics/2023/11/29/judge-chutkan-denies-trump-motion-to-subpoena-for-missing-j6-records/

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.