Man skulle forsverge at det er sant, men doktor Simone Gold mistet jobben fordi hun var talskvinne for Frontline Doctors, som kun informerte om pasientbehandling med et medikament som har vært i bruk i 60 år.

Lederne for Big Tech var på virutell høring i Kongressen. De ble spurt om de visste om at Kina stjeler hva det kan av knowhow og intellektuell kapital. Hverken Sundar Pichai (Google), Tim Cook (Apple) eller Jeff Bezos (Amazon) kjente til det. Kun Zuckerberg (Facebook) kunne bekrefte det, men så er ikke Facebook tillatt i Kina. Han hadde ikke noe å tape.

Google, Apple og Amazon er store og ufattelig rike. Våre politikere har tillatt dem å bli allmektige i våre demokratiske systemer. De griper nå direkte inn i demokratiske valg. Google opererer med svartelister over personer og organisasjoner som ikke skal komme opp og være synlige.

Men de bøyer seg for Kina, som gjør krav på samme allmakt. Big Tech bøyer demokratiet dit de vil, samtidig som de bøyer seg for en totalitær stat. Det sier alt om hva Big Tech står for. De står ikke for demokrati. De utnytter demokratiet til sin fordel, og etter en tid vil det ikke være noe demokrati. Vi blir som Kina.

Et skremmende eksempel på dette var talskvinne for Frontline Doctors som tirsdag holdt et seminar om covid-19 over seks timer og etterpå holdt en utendørs pressebrief der de fortalte om sitt arbeid som leger for covid-pasienter.

Dette ble for sterkt for makteliten som skal ha Biden valgt, og de er villig til å bruke alle midler for å nå sitt mål. De ofrer demokratiet uten å blunke. Det som kommer ut på andre siden, vil være et annerledes USA.

I natt dukket Simone Gold opp hos Tucker Carlson og kunne fortelle at hun har fått sparken.

Det eneste legene gjorde, var å fortelle om behandling med hydroksyklorokin og alle pasientene de har reddet fra å dø. Dette får de ikke lov til i dagens Amerika.

Suget etter korrigerende informasjon er enormt. Videoen var sett av 18 millioner da den ble tatt ned, og ikke bare dét: Gruppens hjemmeside ble også slettet.

Ingenting må komme i veien for en Biden-seier. Legene ga pasientene håp, og håp er farlig. Det kan få folk ut på gatene, få dem til å stå opp for seg selv og barna sine.

De samme selskapene som stenger ned leger som bare vil informere om behandling, gir millioner av dollar til Black Lives Matter, som sammen med Antifa raserer USAs historie og Amerikas byer.

Dette er skremmende, og det går så fort at man kan miste balansen. Det er en sammensvergelse mot republikken. Det er et statskupp i sann tid.

Da Tim Cook, Jeff Bezos, Zuckerberg og Sundar Pichai holdt sine innledningsforedrag, roste de USA og demokratiet opp i skyene. Det var friheten og mulighetene som hadde gjort deres suksess mulig. At de ikke har noen lojalitet til det amerikanske samfunnet, kun til seg selv, kom ikke frem. De var for retten til å ytre seg. Men de skadelige meningene må fjernes. De har ikke folk godt av.

Disse lederne mener de er kvalifisert til å drive «gartnerarbeid»: til å luke ut ugresset. De vet de er uangripelige. Hvis noen protesterer, kan de raskt bli brakt til taushet. Da kan de sitte og skrike så mye de vil. Ingen vil høre dem på nettet, hvor all samtale nå foregår.

Amazon har dessuten sørget for kontroll over bokomsetningen, slik at en bok om Big Techs omveltning av demokratiet, Allum Bokhari: #DELETED: Big Tech’s Battle to Erase the Trump Movement and Steal the Election, må omsettes online på Amazon, som når som helst kan dra ut pluggen.

Mike Cernovichs film «Hoax» (om fake news) ble fjernet fra Amazon og slettet, selv for kunder som hadde kjøpt filmen av Amazon!

Big Tech vil ha total kontroll over hva du kan se, og de kan også gå i din virtuelle bokhylle og slette noe de selv har solgt, men kommet til at de ikke liker.

Hva gjør journalistene? Journalistene sier at det slettes for lite. Da Donald Trump jr. ble suspendert fra Twitter i 12 timer for å ha lenket til videoen om Frontline Doctors, kommenterte tv-ankre i anti-Trump-medier med at det var altfor lite. Han burde vært slettet.

Da Anthony Fauci ble spurt om hva han synes om at videoen ble slettet, svarte han at det var bare rett og riktig. Leger skal ikke ha lov til å diskutere behandling online.

Da korona-epidemien brøt ut, var det et knippe kinesiske leger som slo alarm. De ble brakt til taushet, og flere er forsvunnet, den mest berømte døde av covid.

Nå blir leger som vil informere publikum om behandlingsalternativer, fjernet fra nettet. Parallellen er slående og skremmende: Vi er blitt som Kina.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.