Tucker kler av Biden og mediene. De slikker Biden opp etter ryggen for hans reduserte tale om rikets tilstand. Det er pinlig å høre på journalister være spyttslikkere for en mann de vet har mange svin på skogen. Og det er akkurat der hvor det blir ekstra ubehagelig. Biden-familien har drevet med det de anklager Trump og hans advokat for: De har solgt sin innflytelse til fremmede makter. Hunter Biden tjente 80.000 dollar i måneden på å sitte i styret for gasselskapet Burisma, en jobb han ikke hadde noen forutsetning for. Noe han selv har innrømmet. Sjefene for Burisma slapp inn i Det hvite hus bakveien. Et klassisk eksempel på influence peddling/salg av innflytelse. Men i stedet for at Biden får søkelyset mot seg, går Bidens justisdepartement løs på Rudy Giuliani fordi han har forsøkt å dokumentere «trafikken». Biden kan kunne gjøre dette fordi mediene konsekvent har nektet å dekke hans og sønnens «forretninger». Da Trump tar opp «affærene» og ber den nye presidenten Zelenskij undersøke, utløser Demokratene en riksrettssak. Det gjør de ved hjelp av en CIA-ansatt, Eric Ciaramella, som har arbeidet i presidentens Nasjonale sikkerhetsråd. Ciaramella har ikke selv hørt samtalen mellom Trump og Zelenskij, han har det kun via en annen kilde, Alexander Vindman. Ciaramella varsler generalinspektøren for etterretningstjenester om at presidenten trolig har begått et lovbrudd. Men justisdepartementets lovavdeling slår fast at man kun kan være varsle når man er førstehåndskilde. Da endrer generalinspektøren reglene slik at man kan være sekundærkilde, dvs kun referere noe man har hørt.

Giuliani forteller at under riksrettssaken går justisdepartementet inn på hans icloudserver og stjeler hans dokumenter. Dette var mens Trump fortsatt var president! Justisdepartementet forsøker å få ham felt!

Onsdag morgen kl. 0600 dundrer syv FBI-agenter på døren til hans leilighet. De presenterer en husransakelsesordre. Giuliani vet godt hvem som må godkjenne en slik fullmakt. Han vet også at han har tilbudt FBI frivillig alt materiale de nå kommer for å hente. Formelt er det for å undersøke om han har vært lobbyist for et fremmed land, uten å la seg registrere. Giuliani sier han har en klausul i alle kontrakter han inngår om at han av prinsipp ikke vil være lobbyist for fremmed makt.

Ute på oppdrag

Biden sa i sin tale til Kongressen at landet er truet av hvit nasjonalisme. Han sa innmarsjen i Kongressen 6. januar er det verste angrepet på demokratiet siden borgerkrigen i 1865. M.a.o verre enn japanernes angrep på Pearl Harbour, verre enn 9/11.

Hvis du klassifiseres som tilhørende fienden er du fritt vilt. Da gjelder ikke loven. Da er du ikke beskyttet av den. Da blir loven et våpen mot deg. Da kan de gjøre hva de vil med deg.

Hunter

Giuliani hadde harddriver liggende med kopier av Hunter Bidens laptop. Der ligger masse bevis på Bidenss lobbyvirksomhet for Ukraina, Kazakhstan og Kina. Der ligger også beviset på at Hunter søkte om våpentillatelse og svarte negativt på spørsmålet om han var en rusmisbruker. Løgn på dette punkt gir automatisk fengselstraff.

Men Hunter har fått en to millioner dollar bokkontrakt med Simon & Schuster, mens senator Josh Hawley mistet sin etter 6. januar. Nå har han også fått en undervisninsstilling ved Tulane University.

Hunter er under etterforskning for skattesvindel, men intet har skjedd. Derimot har justisdepartementet gått løs på Roger Stone for ikke å ha betalt sine skatter, etter at han måtte bruke alle sine penger på advokater i prosessen mot ham.

Når et land ikke lenger har likhet for loven, vil de som lever under ulikheten bli skremt til lydighet og taushet.

Men Giuliani, Steve Bannon, Trump og DeSantis ruller ikke over.

Før raidet mot Giuliani tvitret the Lincoln Project at det var forestående. De var informert. Akkurat som CNN var på plass og dekket raidet mot Roger Stone i Fort Lauderdale. Noen hadde tipset dem.

Giuliani sier han har varslet justisdepartementet fire ganger om at de lekker, men intet skjer.

The Lincoln Project er en samling anti-Trumpere som samlet inn 90 millioner dollar før valget. De har beriket seg selv og minst en er tatt for seksuelle overgrep mot unge menn/gutter.

Ingenting gjør noe for de som er på den riktige siden i dagens Amerika.

De er hevet over loven.


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.