Etter fem år med Trump er tingene blitt så kompliserte at det å avgjøre hva som skjer er for spesielt interesserte. De fleste avgjør med maven hvem som er the good guys og bad guys.

Demokratenes bruk av Russland-kortet har sprengt rammene for politisk hets mot høyresiden og er blitt et alvorlig problem i forhold til Russland. USA risikerer å havne i alvorlig konflikt med en annen atommakt fordi Demokratene hatet Trump så dypt og inderlig at de var villig til å bruke alle midler for å få ram på ham.

Onsdag kveld tok utviklingen en ny dreining da seks FBI-agenter raidet kontor og hjem til Trumps personlige advokat Rudy Giuliani.

Han var ikke alene. FBI avla også advokat Victoria Taensing besøk. Også hun er en gammel Washington-insider med flere år i justisdepartementet bak seg.

En ransakingsordre er et alvorlig skritt og slett ikke noe man bruker i en sak om uregistrert lobbyvirksomhet for en fremmed makt. FARA-loven er kun brukt syv ganger på femti år det sier noe om hvor svak den er. FARA er en sovende lov. Men ikke for Biden.

Nicholas McQuaid ble 21. januar utnevnt til ny leder av Criminal Division i justisdepartementet, en stor avdeling. McQuaid kommer fra advokatkontoret Latham & Watkins. Der hadde han en partner som het Christopher Clark. Clark ble i desember i fjor advokat for Hunter Biden.

Fra Tucker 30. januar:

I et korrupt land avslører korrupsjonen seg selv på mange nivåer:

Tucker Carlson kunne i natt fortelle at justisdepartementet under justisminister Merrick Garland har utnevnt Nicholas McQuaid til ny leder av Criminal Division i justisdepartementet, en stor avdeling.

McQuaid kommer fra advokatkontoret Latham & Watkins. Der hadde han en partner som het Christopher Clark. Clark ble i desember i fjor advokat for Hunter Biden. To måneder senere blir hans partner utnevnt til leder av avdelingen som leder etterforskningen av Hunter. Slike utnevnelser gjør man hvis man ikke bryr seg om hvordan ting tar seg ut eller hva andre sier.

 

 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.