Det pågår nå en rettssak i USA mot Michael Sussman, advokaten til Hillary Clinton og Demokratene som 19. september 2016 holdt et møte med FBIs øverste juridiske leder, James Baker, og fortalte ham at det fantes en direkte linje mellom Trump og Alpha Bank i Moskva. Informasjonen var fri fantasi.

FBI var allerede i gang med å granske Trumps forbindelser til Moskva og tok informasjonen på alvor.

Sussman sa han kom på eget initiativ. Det var løgn. Han var sendt av Hillary. Det bekreftet Robert Mook, kampanjeleder for Hillary, i sin forklaring fredag.

Russiagate har gått gjennom stadier. Mediene pisket opp et hysteri som varte helt til spesialetterforsker Robert Mueller la frem sin rapport. Han og hans team hadde ikke funnet noenting.

Politikerne og FBI-tjenestemenn som kom med de sterkeste anklagene offentlig, innrømmet bak lukkede dører at de aldri hadde sett konkrete bevis på samarbeid.

Obama-nøkkelpersoner som James Clapper, John Brennan, Adam Schiff og Susan Rice løy publikum rett opp i ansiktet. De kunne gjøre det fordi mediene sto klare til å skru opp volumet.

Mange har jobbet med å avsløre det som sies å være den største politiske skandalen i nyere amerikansk historie.

Rettssaken mot Michael Sussmann er sannhetens øyeblikk. Her står Robert Mook og innrømmer at hele Russia collusion-storyen var noe de fant på og som Hillary ga grønt lys til.

Amerikanerne vet at dette bare er halve historien. FBI-sjef James Comey frikjente henne for å ha hatt offentlige dokumenter på en privat server. Da hun ble bedt om å utlevere 30.000 e-poster, slettet hun dem og sa de var private.

Dette var i juli 2016. Hillary hadde behov for å snu oppmerksomheten i en annen retning. Russia collusion  var kjærkommen.

Men hun brukte det føderale politiet til å etterforske hennes motstander, og hun lekket til mediene at han var kompromittert. At dette var det samme som å svindle velgerne, ser ikke ut til å ha streifet Hillary.

Skjelettene har bare så vidt begynt å falle ut av skapet. Det kommer mer.

Hvor lenge kan norske medier holde det gående før de blir nødt til å kommentere svindelen? Kvier de seg fordi denne svindelen kan sannsynliggjøre at det var svindel også i valget i 2020?

Filmen «2000mules» av Dinesh d’Souza har økt trykket for å finne ut hva som skjedde. Politiet i Yuma county i Arizona har raidet Obama-betalte NGO-er som betalte «muldyrene» som dro rundt med valgsedler nattestid.

Det vil komme flere avsløringer, og i neste ledd vil velgerne kreve at bakmennene stilles til ansvar.

De forsøkte å stjele valget i 2016, men klarte det ikke.

I 2020 lyktes de. Men svindelen var for omfattende og på så mange plan at den er i ferd med å ramme dem som en bumerang.

Clinton campaign manager drops ‘bombshell’ exposing Clinton and media mob’s years-long Russia hoax

Durham-Sussmann trial: Baker briefed Comey, McCabe on alleged covert communications between Trump Org, Russia

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.