Adam Schiff (D-CA) har helt fra starten gått meget høyt på banen i forhold til Trump og russerne. Han har fått problemer etter hvert som bevisene har uteblitt. Nå sitter han ved spakene i etterretningskomiteen i Representantens hus, og kan sette i gang enda mer omfattende undersøkelser enn selv Bob Mueller. Hvilket signal sender det velgerne om prioritering? Er det sikkert at Demokratene vil få betalt ved valget i 2020? 

NRK/NTB har pliktskyldigst Trump-nytt på menyen, for å minne lytterne/leserne på at mannen i Det hvite hus fortsatt er gal. Det renner jo stadig inn meldinger om nye etterforskninger.

NRK/NTB tar for gitt at Trump er skyldig, eller i det minste at Demokratene har noe å fare med: At alt bråket skulle dekke over deres egen skyld og at nye skritt er desperate forsøk på å holde liv i en død sak, streifer dem ikke.

Det er her dumheten kommer inn.

Som kjent sa Goethe at den gudene vil ødelegge slår de med dumhet. Vi kan konstatere at NRK/NTB og de andre mediene er klare for ødeleggelse.

Strømmen ut av Washington blir uforståelig.

I dag var det tidligere Moskva-røst Martin Jentoft som skulle forklare hvorfor Adam Schiff, leder av etterretningskomiteen i Representantenes hus, ville starte en ny etterforskning, som er enda bredere enn Bob Muellers. Jentoft visste åpenbart ikke hvem Schiff er. Da han skulle gjengi hva Trunp hadde kalt ham, sa han at Trump hadde sagt «hauk». Men Trump sa «partisan hack», en partisk sjarlatan. Trump har gitt Schiff tilnavnet lying Schiff. Ikke uten grunn.¨

Schiff har hele tiden sagt at Trump er skyldig i Russian collusion. Når han får spørsmål om bevisene svarer han ikke, for så å begynne på igjen.

Bob Mueller er ved å avslutte sin etterforskning. Så langt har det ikke fremkommet noe som indikerer at det var Russian collusion. Men norske medier vil så gjerne at det skal være sant at de tar påstandene for gitt. Det gir seg absurde utslag.

NTB skrev nylig som en påhengt «faktaopplysning».

Spesialetterforsker Robert Mueller undersøker om Trumps folk samarbeidet med Russland om å sverte Hillary Clinton i valgkampen i 2016.

Mueller har ikke klart å påvirke noen slik forbindelse. Derimot er det påvist forbindelse mellom Hillary Clinton og russerne, med det formål å sverte Trump med de villeste historier. Siden Obamas toppfolk ville ha Hillary valgt sørget de for at denne informasjonen tilfløt mediene, og Trump fikk slengt i fleisen at han skulle ha vært i samme seng som Obama i Moskva sammen med to russiske prostituerte.  FBI-sjef James Comey sa et halvt år senere at historien var uverifisert. Men han gned Trumps ansikt godt og lenge inn i den i det første møtet mellom ham og etterretningssjefene.

Den påståtte collusion har man ikke klart å påvise, til tross for ubegrensede ressurser. Den faktiske collusion mellom Hillary, russerne og Deep State i USA, later man som ikke eksisterer.

Grunnen er nærliggende: NRK/NTB og norske medier er del av den samme Deep State som har brukt statens instrumenter til å ødelegge en kandidat og når det ikke lyktes, presidenten selv.

De fører krig mot den samme fienden på hjemmebane: Folk som ikke ønsker ulv rundt husveggene, som ønsker å kunne bevare byene som levende sentra, som motsetter seg at klimasaken blir en endetidssekt, og er tilhenger av nasjonal suverenitet.

Det blir vanskelig å  følge med når Assoaciated Press begraver nyhetene som avslører Demokratenes partiskhet.

Democrats also opposed a Republican motion at the meeting Wednesday to subpoena several witnesses. Republicans said they were witnesses who Democrats had previously wanted to come before the panel.

A Republican aide said that witness list included FBI and Justice Department officials involved in the Russia investigation and others who could shed more light on research by former British spy Christopher Steele. The aide spoke on condition of anonymity because the committee’s business is confidential.

Demokratene bruker sin makt i Representantenes hus til å stenge ned skritt som avslører deres egen side. Republikanerne fortsetter sitt gravearbeid i Senatet.

Dette dramaet går norske borgere glipp av.

 

https://apnews.com/e2290887dbcb4830a1a294abfc0447a2

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.