FBI-agent Scott Hellman forklarte for retten tirsdag at det tok ham og en kollega mindre enn en dag å fastslå at «bevisene» som Clinton-advokat Michael Sussman overleverte til FBI var et falsum. Hellman sa dette på første dag av rettssaken mot Sussman.

FBI Supervisory Special Agent Scott Hellman said “it took him and another agent less than a day to ascertain the data and ‘white papers’ on two thumb drives Sussmann gave Baker did not support the Trump-Alfa Bank ‘secret connection’ allegation,” according to The Epoch Times’ national affairs reporter John Haughey. Hellman was on the stand during the first day of Sussman’s trial for allegedly lying to the FBI.

Sussman er tiltalt for å ha løyet om hvem som sendte ham til FBI. Han påsto det var hans borgerplikt og at ingen sto bak. I virkeligheten jobbet han for Hillary Clinton.

Hellman forklarte at de kjørte minnepennene Sussman hadde med gjennom en teknisk kontroll og det ble hurtig klart at materialet umulig kunne være autentisk.

Hellman did an examination of the “white papers” and thumb drives for any hacking before putting them through a “technical review” and cross referencing them, Haughey said.

Hellman concluded that the data showed there was no “secret connection” between Trump and Alfa Bank and “whoever had written that paper had just come to conclusions not supported by the technical data,” according to Haughey.

Haughey er journalist for the Epoch Times og følger saken. Ingen norske medier har omtalt tiltalen mot Clintons advokat. Norske medier later fortsatt som om Russia collusion er troverdig. Enklest sånn så slipper man forandre storyen.

 


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.