Søndag kom meldingen om at spesialetterforsker John Durham har avdekket at Hillary, Demokratene og advokatkontoret Perkins Coie sto bak en detaljert plan om å bevise at Trump samarbeidet med Putin. «Bevisene» var falske, og nå kommer tweetene fra den gang tilbake for å hjemsøke ikke bare Hillary, men også hennes nære medarbeider Jake Sullivan, som i dag er nasjonal sikkerhetsrådgiver.

Påstandene var ikke bare usanne, de var konstruert av de samme som spredte dem og som ble belønnet med toppstillinger under Biden. Derfor gjelder avsløringene også Demokratene og den sittende presidenten.

At advokatkontoret Perkins Coie spilte en nøkkelrolle i å spre desinformasjon, er ingen nyhet. Durham reiste tiltale mot advokatpartneren Michael Sussmann i fjor høst. Det kunne han gjøre fordi Sussmann var uforsiktig da han gikk til øverste juridisk ansvarlige i FBI, James Baker, for å fortelle at det sto en server i toppen av Trump Tower som kommuniserte døgnet rundt med Alpha Bank i Moskva. Det Sussmann unnlot å fortelle, var at han gjorde dette på oppdrag fra Hillary og Demokratene og lederen for et teknoselskap, Rodney Joffe. Det var de som betalte hans arbeidsgiver. Det er forbudt å lyve for FBI, og Durham har dermed det strafferettslige grunnlaget for å reise tiltale.

Nyheten som hadde sprengkraft søndag, var måten denne informasjonen ble skaffet til veie på: Joffes selskap hadde kontakt med forskere ved et universitet som jobbet med datasikkerhet. Av den grunn hadde de tilgang til føderale servere. Derved kunne Joffe tappe datastrømmen og skape en falsk hvitbok om Trumps forhold til Putin. Dette var selvsagt et alvorlig tillitsbrudd.

Fox News navnga ikke Rodney Joffe, men kalte ham Tech Executive-1:

«In connection with these efforts, Tech Executive-1 exploited his access to non-public and/or proprietary Internet data,» the filing states. «Tech Executive-1 also enlisted the assistance of researchers at a U.S.-based university who were receiving and analyzing large amounts of Internet data in connection with a pending federal government cybersecurity research contract.»

«Tech Executive-1 tasked these researchers to mine Internet data to establish ‘an inference’ and ‘narrative’ tying then-candidate Trump to Russia,» Durham states. «In doing so, Tech Executive-1 indicated that he was seeking to please certain ‘VIPs,’ referring to individuals at Law Firm-1 and the Clinton campaign.»

Når forskning på datasikkerhet brukes til å skape falske anklager mot en kandidat på vegne av en annen, snakker vi om et alvorlig lovbrudd.

Tweet-signaturen Techno Fog mener å vite at det var forskere fra Pentagons eget forskningsnettverk DARPA som ble kompromittert. To tidligere DARPA-ansatte har allerede vitnet for storjuryen.

We previously discussed how Rodney Joffe (identified as Tech Executive-1 in the Sussmann indictment and in the latest filing discussing the conflict) exploited proprietary – and perhaps classified – data provided by DARPA to further their own political attacks, and how that might result in charges. It was later confirmed that two former DARPA employees have given grand jury testimony, so it appears Durham is following this track.

I provide that background because of what we just learned. Durham also divulged, to an extent, that contractors and tech experts (meaning Joffe and his cohorts) – those same people involved in the Alfa Bank hoax – essentially spied on President Trump.

Nemesis

Nå når renkespillet kommer for en dag – igjen –, men på et høyere nivå, og denne gang med rettslige konsekvenser, dukker også Hillarys tweeter fra 2016 opp igjen. Nå vet man at de var pur løgn. Det var hun som betalte for løgnene og som spredte dem som noe hun hadde fått vite og som måtte tas alvorlig. Falskhet fra ende til annen.

Det samme gjelder hennes nære medarbeider Jake Sullivan, som sitter sentralt i administrasjonen. Det var han som advarte om at russerne invaderer Ukraina i løpet av de neste 72 timer.

Sullivan brukte sin kredibilitet da han sa at «forskere» hadde oppdaget en hemmelig kommunikasjonskanal mellom Trump og Putin.

Clinton, on Oct. 31, 2016, tweeted: «Computer scientists have apparently uncovered a covert server linking the Trump Organization to a Russian-based bank,» and shared a statement from her campaign’s senior policy advisor Jake Sullivan, who now serves as President Biden’s White House National Security advisor.

Sullivan said the «secret hotline may be the key to unlocking the mystery of Trump’s ties to Russia.»

Når offentligheten nå får høre at kanalen var skapt av forskere betalt av Sullivan og Hillary, stiller saken seg annerledes.

Det reiser spørsmål ved om Sullivan og Demokratene også denne gang driver et spill rundt Putin.

«This line of communication may help explain Trump’s bizarre adoration of Vladimir Putin and endorsement of so many pro-Kremlin positions throughout this campaign,» he continued. «It raises even more troubling questions in light of Russia’s masterminding of hacking efforts that are clearly intended to hurt Hillary Clinton’s campaign.»

Demokratene påsto at det var Trump som var svak overfor Putin, men det er Biden-administrasjonen som har opptrådt svakt og gitt Putin en åpning. Avsløringene har derfor en direkte samtidspolitisk relevans.

Skap et narrativ

Durham slår fast at i juli 2016 arbeidet Rodney Joffe og hans firma sammen med advokatfirmaet Perkins Coie for å lag en hvitbok, et dossier, som skulle bevise Trumps forbindelse til Putin.

«Tech Executive-1 tasked these researchers to mine Internet data to establish ‘an inference’ and ‘narrative’ tying then-candidate Trump to Russia,» Durham states. «In doing so, Tech Executive-1 indicated that he was seeking to please certain ‘VIPs,’ referring to individuals at Law Firm-1 and the Clinton campaign.»

Når de samme VIPs senere går ut og sier at de håper føderale myndigheter etterforsker Trump, er det et misbruk av tillit som er uten sidestykke.

Med i planen er konsulentselskapet Fusion GPS, som hadde oppdrag for russiske milliardærer samtidig som de svinet til Trump. Dette var et miljø som gjorde hva som helst for penger.

Konspirasjonen går opp i en høyere enhet

Men Rodney Joffe ga seg ikke med Alhpa Bank-serveren etter valget. Han fortsatte å bearbeide CIA i januar 2017. Han og Perkins Coie samarbeidet videre. 9. februar 2017 holdt Sussmann et møte med CIA for å fortelle at det var brukt russiskproduserte avlyttingssikre telefoner i nærheten av Det hvit hus, noe Durham sier var bare tull. Men påstandene holdt ballen – dvs. mistankene – i lufta.

Techno Fog gir en interessant forklaring: Det går tilbake til opprinnelsen – til påstandene om at det var russerne som hadde hacket Demokratenes server.

Hva om det var en falsk operasjon? Selskapet som gransket serverne, Crowdstrike, har aldri latt FBI få se dem, og ingen vet hvem de er. Til tross for kongresshøringer i det vide og det brede.

The source of Joffe’s desperation? It’s speculation at this point, but perhaps it goes to the origins of the purported Russia/DNC hack. To revise a previous question we have asked:

What if Crowdstrike was a patsy, there to unknowingly reach false conclusions of a “Russian hack” based on fraudulent information provided to them by Rodney Joffe and Perkins Coie and the DNC/Hillary Campaign?

Da er ringen sluttet. Da var alt konstruert fra begynnelse til slutt. Slutten kan ha vært valget 3. november. Det er dét 39 prosent av amerikanerne tror. Også valget var svindel.

Da må noen falle. Når velgerne ser Bidens første år, underbygger det følelsen av at alt er svindel.

 

Hillary Clinton 2016 tweets pushed now-debunked claim of Trump use of ‘covert server’ linked to Russia

Clinton campaign paid to ‘infiltrate’ Trump Tower, White House servers to link Trump to Russia: Durham

Durham: Perkins Coie Allies Connected to Hillary Clinton’s 2016 Campaign Spied on Trump’s Internet Traffic While Trump Was President

 

 

 
Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.