Spesialetterforsker John Durham har kunngjort flere nye stevninger, denne gang mot advokatfirmaet Perkins Coie som arbeidet for Hillary Clinton og Demokratenes nasjonale komite under valgkampen i 2016. En annen advokat fra samme firma, Michael Sussmann, ble tiltalt tidligere denne måneden for å ha løyet til FBI om Trumps forbindelse til Russland.

Special Counsel John Durham has issued a new set of subpoenas, including to a law firm with close ties to Hillary Clinton’s 2016 campaign, an indication that Durham could be trying to build a broader criminal case, according to people briefed on the matter. So far, Durham’s two-year probe into the FBI’s Russia investigation hasn’t brought about the cases Republicans has hoped it would.

Sussmann sa i et møte med sjefen for FBIs juridiske avdeling, James Baker, i september 2016 at det sto en server i Trump Tower som «snakket» med en bank i Moskva, Alpha Bank. Sussmann sa ikke noe om at han jobbet i Perkins Coie som hadde Hillary som klient.

Flere mente at tiltalen mot Sussmann bare var Durhams åpningstrekk og at det ville komme mer.

Perkins Coie har gjort en rekke jobber for Demokratene også i ettertid. Blant annet sendte de 107 advokater til Arizona for å forsøke å forhindre at stemmene ble underkastet teknisk analyse.

Les også:

Clinton-medarbeider tiltalt for å ha løyet til FBI under Trump-etterforskning

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.