Mens Biden-regimet reiser tiltale på rekke og rad mot 6. januardeltakere for «opprørsk sammensvergelse», sier spesialetterforsker John Durham at Hillary Clinton og hennes team inngikk i et joint venture for å ødelegge Trumps valgkampmuligheter og senere hans tid som president.

In a bombshell court filing late Monday night, Durham for the first time suggested Hillary Clinton’s campaign, her researchers and others formed a «joint venture or conspiracy» for the purpose of weaving the collusion story to harm Trump’s election chances and then the start of his presidency.

«These parties acted as ‘joint venturer[s]’ and therefore should be ‘considered as co-conspirator[s],'» he wrote.

Hillary og Demokratene fikk med medienes ivrige medvirkning spredt myten om at Trump var innsatt av Putin. I virkeligheten var det Hillary og Demokratene som drev med sammensvergelse.

Det er første gang Durham bruker dette begrepet.

«As an initial matter, the Government expects that the evidence at trial will show that beginning in late July/early August 2016, the defendant, Tech Executive-1, and agents of the Clinton Campaign were ‘acting in concert toward a common goal,’ … namely, the goal of assembling and disseminating the Russian Bank-1 allegations and other derogatory information about Trump and his associates to the media and the U.S. government,» Durham’s team said.

Kash Patel rullet opp Russiagate som fortrolig medarbeider til Devin Nunes, representant for California. Opplysningene er ikke nye for ham. Flere av dem er sagt at de samme menneskene bak lukkede dører. Men nå inngår de i en tiltale.

«Durham has just shown the whole world what major pieces of our Russiagate investigation revealed,» Patel said. «Hard evidence, emails and text messages, showing the Clinton Campaign, Fusion GPS, Perkins Coie, Joffe, and the media were all synced in August of 2016 pushing the false Alfa Bank server story, while also all working on the Steele Dossier matter. Durham submits all this evidence as ‘joint venture conspiracy’ under the rules of evidence.»

Samtidig som de spredte historien om en server i toppen av Trump Tower som kommuniserte med Alfa Bank i Moskva, produserte Hillary og hennes team drittpakken om Trump, som var løgn og fabrikasjon fra ende til annen.

 

https://justthenews.com/accountability/russia-and-ukraine-scandals/durham-bombshell-fbi-text-message-shows-clinton-lawyer

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.