George Papadopoulos var en ubetydelig frivillig medarbeider i Trump-kampanjen. Han blir nå berømt, ikke for det han gjorde, men fordi mektige krefter bestemte seg for å bruke ham til å bekrefte at Trump samarbeidet med russerne. De mislyktes og Papadopoulos forteller nå Kongressen hva han vet.

George Papadopoulos, som ble dømt til to ukers fengsel som følge av Bob Mueller-etterforskningen, har bestemt seg for å snakke: Han fortalte Kongressen bak lukkede dører torsdag at FBI løy til spesialdomstolen FISA for å få tillatelse til å overvåke Carter Page og dermed Trump-kampanjen.

Hadde FBI fortalt alt de visste – slik loven pålegger dem – ville domstolen aldri gitt tillatelse til overvåkingen.

FBI satt nemlig på bevis for at George Papadopoulos hadde blånektet for at Trump hadde noe som helst med russerne å gjøre.

Dette valgte FBI å se bort fra. I stedet siterte de spionene som FBI, Israel, Australia og britene sendte mot ham mens han var i London for å lokke ham til å si noe kompromitterende.

Den mest pågående var professor Stefan Halper. Halper kan ikke ha vært spesielt dreven, for det gikk opp for Papadopoulos at Halper oppførte seg merkelig.

Papadopoulos said that he made it perfectly clear to an undercover bureau operative and British based professor Stefan Halper, that there was no collusion between the Trump campaign and Russia.

Halper, who Papadopoulos suspected in the late summer of 2016 to be recording his conversations, had questioned him extensively in private conversations as to whether or not the Trump campaign had been in communication with Russia. He also questioned whether there was any coordination between Russia and the campaign to obtain Hillary Clinton emails that had been hacked from her server.

“I think I told him something along the lines of I have no idea what the hell you are talking about.  What you are talking about is treason. And I have nothing to with that, so stop bothering me about it,” said Papadopoulos, who noted that Halper was asking if the Trump campaign was involved in obtaining or seeking the Hillary Clinton emails WikiLeaks obtained. He said Halper made suggestions that the Trump campaign was involved in the hacking and somehow colluding with Russia on the matter–a claim that Papadopolous found ridiculous and emphatically said was false.

Som New York Times selv skrev: Det var George Papadopoulos som var grunnen til at FBI startet etterforskningen av russerne og Trump. Nå forteller Papadopoulos at han ble «set up». Amerikansk etterretning sendte mange spioner mot ham som forsøkte å legge ord i munnen på ham, og det var deres ord FBI siterte når de ville ha overvåking av Trump-kampanjen.

Halper, who Papadopoulos suspected in the late summer of 2016 to be recording his conversations, had questioned him extensively in private conversations as to whether or not the Trump campaign had been in communication with Russia. He also questioned whether there was any coordination between Russia and the campaign to obtain Hillary Clinton emails that had been hacked from her server.

“I think I told him something along the lines of I have no idea what the hell you are talking about.  What you are talking about is treason. And I have nothing to with that, so stop bothering me about it,” said Papadopoulos, who noted that Halper was asking if the Trump campaign was involved in obtaining or seeking the Hillary Clinton emails WikiLeaks obtained. He said Halper made suggestions that the Trump campaign was involved in the hacking and somehow colluding with Russia on the matter–a claim that Papadopolous found ridiculous and emphatically said was false.

Man skal ikke se bort fra at Mark Meadows og Republikanerne ville at velgerne skulle ha denne informasjonen før de går til urnene 6. november. Det er et maktmisbruk som savner sidestykke i amerikansk historie.

Bakmennene undervurderte Papadopoulos. Han forsto det var en sammenheng når den ene etter den annen «datt» inn og inviterte ham til dyre middager og luncher.

-Jeg hadde ikke vært mer ettertraktet om jeg var Marilyn Monroe, sa Papadopoulos i intervju med Sara Carter og John Solomon fra the Hill.

Forførende kvinner var en del av setup:

Papadopoulos described his contact with Halper as odd from the beginning. He said he met with a female guide recommended by Halper. When he met her she was scantily dressed and “trying to seduce me and was trying to hint that I want to sleep with you but you have to give some information first.” He declined any advances by the woman and told his wife Simona about the incident, as she confirmed.

Greske Simona har karakter og har vært en støtte for Papadopoulos. Han fortalte henne om flere av de merkelige tingene som skjedde, slik at hun har kunnet bekrefte hans historier i ettertid.

Papadopoulos and his wife Simona told SaraACarter.com that there were also other strange meetings with various officials, both U.S. and foreign officials, during his time in London and after he agreed to join the Trump campaign in March 2016.

Some of those of those contacts were initiated by outside players in April, 2016 and continued until October, 2016.  Two employees with the U.S. Defense Intelligence Agency, an Australian intelligence agent, an Israeli diplomat, Australian diplomat, and British officials all wanted to connect with Papadopoulos while he was in London, he said.

At det ble satt inn så mange og sterke krefter sier noe om hvor mye det betød for bakmennene å få noe på Trump.

Ikke rart at Justisdepartementet og FBI har kjempet med nebb og klør mot at disse opplysningene skulle komme ut.

“The FBI was well aware that Papadopoulos didn’t believe there was any collusion and knew nothing of collusion from his conversation with Halper,” said a source with direct knowledge of the investigation. The FBI knew this because the bureau was in possession of the information regarding the conversations between Halper and Papadopoulos but never turned them over to the courts, according to sources with knowledge of the bureau’s investigation.

“He was there to probe me on the behest of somebody else…(Halper) said something along the lines of ‘Oh, it’s great that Russia is helping you and your campaign, right George?’” Papadopoulos said.

En ting er når en statsadvokat som Andrew Weissmann holder tilbake bevis som ville talt til tiltaltes fordel, slik han er tatt i. Weissmann er nå på Bob Muellers team.

Men når mektige statlige justismyndigheter begynner å opptre konspiratorisk får overgrepene mye større konsekvenser.

En annen grunn til at FBI og Justis har slått mot offentliggjøring, er at renkespillet, som begynte allerede på ettervinteren 2016, lenge før den formelle kontraetterretningen mot Trump-medarbeidere ble satt i gang 31. juli 2016, er at det river grunnen under spesialetterforsker Bob Muellers legitimitet.

Hvis mektige krefter allerede på nyåret 2016 hadde bestemt seg for 1) ta Trump og 2) frikjenne Hillary, er utnevnelsen av Bob Mueller som spesialetterforsker 17 mai 2017 en fortsettelse av sammensvergelsen.

Spesialagent Peter Strzok er on record for at FBI på den tid – 17 mai – etter ni måneders etterforskning, ikke hadde funnet noe bevis på «collusion».

Når vi vet at Mueller har varslet at rapporten hans vil bli holdt hemmelig, kan vi anta at det er fordi han har funnet nada, ingenting. Mueller driver en dekkoperasjon for at ikke utenforstående skal kunne nøste opp sammensvergelsen.

Men mønsteret er nå tydelig.

 

 

 

 

Forhåndsbestill Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!