Nytt

Plottet mot Trump involverte så mange mennesker at ikke innvidde uforvarende kom til å snuble over det. En av dem var Adam Lovinger i forsvarsdepartementet. Han oppdaget at Pentagon ga millionkontrakter til professor Stefan Halper, beløp som var hinsides det normale.

Lovinger ble en varsler.

In the fall of 2016, Adam Lovinger, a former senior official of the Defense Department’s Office of Net Assessment (ONA), stumbled upon evidence that the deep state wanted buried — documents exposing Halper’s role in the frame-up job. He voiced his concerns about what he had found and paid dearly for it.

Lovinger merket at han tråkket noen mektige krefter over tærne. I mai 2017 fikk han tilbakekalt sin sikkerhetsklarering.

“It was a topic of conversation within the office,” Lovinger’s attorney, Sean M. Bigley, told the Washington Times earlier this month. “What is Halper doing, and why is he being paid astronomically more than others similarly situated?”

Lovinger trodde han bare påpekte en uregelmentert overskridelse. Men det han hadde snublet over var noe helt annet. Han hadde kommet over et forgrenet nettverk som forsøkte å lure Trump-ansatte i en russisk felle.

Lovinger ble fratatt sine normale oppgaver og satt til å gjøre rent rutinearbeid. I april 2018 fikk han sparken.

“When Mr. Lovinger raised concerns about DoD’s misuse of Stefan Halper in 2016, he did so without any political designs or knowledge of Mr. Halper’s spying activities,” Bigley told SaraACarter.com. “Instead, Mr. Lovinger simply did what all Americans should expect of our civil servants: he reported violations of law and a gross waste of public funds to his superiors.”

Bigley told Carter that they had expected some degree of retaliation for the whistleblowing, but were taken aback by the «ferocity» of it.

Tidspunktet er interessant. Trump var valgt til president, men det spilte ingen rolle for kreftene som hadde konspirert mot ham. De langet ut mot en som skapte trøbbel for dem, og spredte rykter om ham i mediene.

«Yet, we were puzzled by the unprecedented ferocity of efforts to discredit Mr. Lovinger, including leaks from DoD of false and defamatory information to the press,» he said.

Mark Meadows, leder av Freedom Caucus i Kongressen, avslørte idag at FBI lekket saker til mediene og når journalistene skrev om dem, brukte FBI artiklene som bevis når de leverte søknader om overvåking. En fullstendig korrupt praksis.

Den samme råttenskapen går igjen i storyen Lovinger forteller. Det var en omfattende konspirasjon der krefter i Pentagon, FBI, justis – og utenriksdepartementet samarbeidet med russerne for å felle USAs president.

Til å begynne med trodde Lovinger at den voldsomme reaksjonen skyldtes at han hadde kommet til å avsløre at en lukrativ kontrakt gikk til en venn av Chelsea Clinton.Jacqueline Newmyer Deal.

Men den virkelige årsaken var Stefan Halper.

“Mr. Lovinger unwittingly shined a spotlight on the FBI’s secret weapon – Stefan Halper – and threatened to expose the truth about the Trump-Russia collusion narrative being plotted: that it was all a set-up,» Bigley said.

Halper var den som dro Trump-medarbeidere inn i seminarer og møter, hvor de traff «nye, interessante mennesker» som viste seg å være russere.

He continued: «We have an absolute, ironclad document trail that shows that Halper invited the Russians — Halper foisted the Russians on the Trump officials at these meetings and at these seminars.»

Bigley said that deep state actors were engaging in «a classic espionage tactic» by accusing the Trump campaign of what they themselves were doing. «That’s the entire genesis of the Mueller investigation,» he explained.

«There’s no question that there was a conspiracy afoot here, and that was to use people to insinuate themselves into the Trump campaign as spies and in order to set up individuals as scapegoats essentially for the Trump/Russia collusion probe,» Fox News’ Gregg Jarrett added. «And the FBI’s all in on this.»

Hvis dette er riktig og Halper spilte rollen som edderkoppen, må det ha vært en nøye uttenkt plan å implisere Trump-folkene.

Når FBI startet eterforskning av Trump og russerne, etterforsket de i virkeligheten seg selv, for det var de som hadde lagt fellen. Det samme med visejustisminister Rod Rosenstein da han oppnevnte Bob Mueller som spesialetterforsker. Det var for å holde Trump og Amerika i åndeløs spenning og gi Demokratene og anti-Trump-mediene et påskudd til å holde krigen gående.

Halper spilte rollen som agent prvocateur overfor Trumps folk. Når han i tillegg mottok penger fra et selskap i Putin-sfæren, blir spørsmålet: Var den virkelige collusion mellom Demokratene og russerne? Det stemmer med transaksjonene Clintons foretok med russerne.

1. Stefan Halper co-led his series of seminars with a noted Putin apologist who spent a decade at the State Academy in Russia.

2. Stefan Halper co-taught these seminars at Cambridge University with the former head of Russian intelligence.

3. Stefan Halper accepted funds from a front company for the Russian intelligence service, or what MI6 believes to be a front company for the Russian intelligence service.

Hvis det er tilfelle som er anklagene om at Putin ville ha Trump valgt, rent oppspinn. Det samme er etterretningsrapportenes som Trump fikk forelagt i januar, rett før han ble innsatt.

Mange i toppen av pyramiden må ha visst hva som foregikk. Er det derfor de hater Trump så intenst? Hvis han skulle vinne vil de bli avslørt.

 

Suspended Pentagon Whistleblower Says FBI’s Russia Probe Was ‘All a Set-Up’