Advokaten fra selskapet Perkins Coie, Michael Sussman, skal for retten 16. mai for å ha løyet til FBI om hvorfor han gikk til FBI og sa at Trump kommuniserte med en bank i Moskva, Alpha Bank. Sussman sa det var uegennyttig, mens han i virkeligheten gjorde det på vegne av Hillary Clinton og Demokratene.

Nå vil spesialetterforsker John Durham ha fremlagt et tredvetall eposter og dokumenter mellom konsulentselskapet Fusion GPS og tech-eksperten Rodney Joffe som arbeidet for Demokratene og Hillary med å spre ryktene om at Trump arbeidet med og for russerne. Et nytt navn er techekspert for Fusion GPS, Laura Seago.

The documents fit into two categories. Thirty are emails sent to or from Fusion GPS operatives. Eight were exchanged between Rodney Joffe, a technology executive represented by the lawyer, and Fusion tech expert Laura Seago.

Et stort nettverk arbeidet bak kulissene for å sverte Trumps kandidatur. Nytt materiale viser at Fusion GPS var langt mer involvert med å kontakte mediene og sette historier i omløp.

Hillary og Sussman slåss for at materialet blir erklært for hemmelig i henhold til advokat-klient-privilegiet.

Aktor Jonathan Algor sier at mye interessant kan komme frem hvis Seago blir pålagt å vitne.

“We have identified Ms. Seago as a core witness that can talk to the relationships between Fusion, between Mr. Joffe, [the Clinton campaign], and Mr. Sussmann,” Algor said, describing the emails as “key evidence” regarding relationships between the parties, such as how Fusion and the campaign were “intertwined.”

Hillary mener at tweeter hun selv la ut som anklaget Trump for å samarbeide/konspirere med russerne, ikke kan fremlegges. Det lyder absurd for tweetene finnes i kopi.

Rodney Joffe la frem «bevis» for at Trump sto i kommunikasjon med Moskva, men CIAs teknikere kom til at de var «usannsynlige», dvs trolig produsert av Joffe selv.

Sussman møtte i sin tid FBIs øverste juridiske sje, James Baker. Baker har sluttet og begynt som øverste juridiske sjef i Twitter. Det spekuleres i om han har skjelett i skapet.

Det er nå opp til dommer Christopher Cooper å avgjøre om dokumentene kan fremlegges i retten eller kan unnaholdes etter klient-advokat-privilegiet.

Durham’s team was pushing for U.S. District Judge Christopher Cooper, the Obama appointee overseeing the case, to compel the parties to produce the 38 documents in unredacted form for the judge to review behind closed doors.

 

Special Counsel: Shielded Documents Would Bolster Case Against Ex-Clinton Lawyer 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.