Demokratene har gjort 6. januar til en hendelse som sprenger alle grenser. Den må være uten sidestykke for at de skal kunne klebe Trump til den og til slutt klynge ham opp. De lager et show for å overdøve hva de selv har gjort, sier Tucker Carlson. I januar 2017 gikk venstreaktivister til opprør for å stanse innsettelsen av Donald Trump og mediene og Demokratene sa Trump var illegitim.

Alt som skal til for å motbevise Demokratenes skueprosess er hukommelse,

Tucker minner oss på at ikke før var valgseieren et faktum før Demokratene og mediene begynte delegitimerincgen av Trump.

Under hele hans presidenttid forsøkte de undergrave ham og gjøre ham dysfunksjonell. Medier over hele den vestlige verden deltok i denne sabotering.

En sterk faktor i undergravingen og motarbeidelsen var sikkerhetstjenestene, Tre uker førvalget 8. november rykker 51 tidligere toppfolk i e-tjenestene inn en annonse hvor de sier at Hunter Bidens laptop var et stykke russisk desinformasjon. Når spionsjefer bruker sin faglige prestisje i politisk øyemed og det attpåtil gjennom å gripe inn i et valg, kompromitterer de tjenestene.

Dette er det folk i FBI som har det dårlig med. En varsler har henvendt seg til senator Chuck Grassley (R-IO) og avslørt hvordan FBI saboterte sin egen etterforskning av Hunter Biden og hans laptop som de satt på i nesten et år. De begravde sin egen etterforskning.

Men ikke bare det: De spredte bevisst falske påstander overfor Republikanere som Ron Johnson. Johnson føler seg lurt.

Johnson said he wasn’t shocked by the allegations but still found them outrageous – later claiming he and Grassley received unsolicited FBI briefings that were later leaked to the Washington Post in a manner indicative of a smear attempt against what amount to two opposition lawmakers conducting their own investigation.

Johnson var sjokkert over påstandene om at russerne sto bak. FBI kontaktet ham og Grassley uten å være spurt for å gi dem briefinger om laptopen. Disse ble siden lekket til Washington Post og det på en måte som minnet om en bakvaskelseskampanje mot ham og Grassley. Dette fra landets føderale politi.

“I’ll never forget [ex-FBI Agent] Peter Strzok’s text to [his mistress, FBI attorney] Lisa Page saying that our systems are ‘leaking like mad’, ‘feeling, scorned, worried and political’… And now we’re finding out from these whistleblowers that the FBI actually had individuals specifically taking derogatory information about against Hunter Biden, [and] downgrading it to end the investigations.”

Men som om ikke det er nok: Justisdepartementet vil nå endre det andre grunnlovstillegget som garanterer ytringsfrihet. De vil gjøre mennesker som ytrer seg ansvarlig for konsekvensene. Det er for å gjøre Trump ansvarlig for hva som skjedde 6. januar.

6. januar-komiteen har ikke funnet noen smoking gun som kobler Trump til bråket på Capitol Hill.

De hadde et vitne som kom med et sjokkerende vitnemål om Trump som forsøkte overfalle sine egne Secret Service-agenter.

Cassidy Hutchinson hadde vært assistent til stabsjef Mark Meadows, hun var derfor tett på begivenhetens sentrum. Men alt hun fortalte var via tredjemann, ikke noe hun selv hadde hørt. Det som felte henne var at det hun sa om Secret Service umiddelbart ble dementert av personene hun nevnte: Tony Ornato og Bobby Engel.

She testified that White House Deputy Chief of Staff Tony Ornato relayed to her a story that as President Trump was returning to the White House after the rally on the Ellipse, he angrily lunged forward from the back seat of the Beast (the presidential armored limousine which Trump was not using that day) and grabbed the steering wheel, presumably to steer the car back towards the Capitol. According to Hutchinson, the president then assaulted the chief of his own Secret Service detail, Bobby Engel, who had tried to restrain him.

Hutchinson ble utspurt av Liz Cheney. Ikke med ett ord nevner Cheney at komiteen også har intervjuet Tony Ornato og Bobby Engel. Hva sa de? Stemmer fortellingene fra førstepersonvitnene overens med det Hutchinson påstår skjedde? Vi vet svaret: Nei.

Denne fremgangsmåten gjør at komiteen kompromitterer seg selv.

It has been reported that Ornato has denied telling Hutchinson what she claims he said. Both NBC and CBS have reported that Engel and the SUV driver were prepared to testify under oath that the events described by Hutchinson never happened. These and other problems with Hutchinson’s testimony have been well-documented by now, but the most egregious aspect is that her hearsay testimony never should have been publicly aired and promoted as true by Cheney and the committee.

https://thefederalist.com/2022/07/07/jan-6-committees-reliance-on-legally-inadmissible-hearsay-further-proves-its-a-show-trial/

Komiteen opptrer som en domstol, men i etterforskning bruker man aldri et vitnemål som bygger på hören-sagen og slett ikke selektivt.

Det bekrefter hva man har sett under begge riksrettssakene: Demokratene kvier seg ikke for å bruke løgn. Det het at varsleren om Ukraina skulle stå frem for Kongressen. Men det skjedde aldri. Dermed fikk ikke Republikanerne anledning til å krysseksaminere ham.

En nasjonalforsamling som styrer en komite under slike betingelser har ingen mulighet for å finne sannheten.

I den andre riksrettssaken ødela representanter som Jim Jordan og Jim Banks spillet. Nancy Pelosi ville ikke ha noen gjentakelse. Derfor blokkert hun for at disse kunne delta i det som er den tredje riksrettssaken.

Det som fullstendig ødelegger komiteen er korrespondansen mellom tidligere kolleger i Det hvite hus og Hutchinson. Redaktør for thefederalist.com, Mollie Hemingway, har fått eksklusiv tilgang til den.

I komitehøringen sa Hutchinson at hun var så preget av 6. januar at det tok lang tid for henne å komme seg.

“As an American, I was disgusted. It was unpatriotic,” Hutchinson said. “We were watching the Capitol building get defaced over a lie, and it was something that was really hard in that moment to digest.”

I de fem første månedene av 2021 – til slutten av mai – ga Hutchinson uttrykk for hvor lite hun hadde å fortelle en komite som hun bare hadde forakt til overs for. Hun savnet Trump.

“I would rather shoot myself dead into the Potomac than see marine one flying around this city without 45 again,” Hutchinson wrote in one message nearly three months after the Capitol riot.

Hun hadde bare forakt til overs for Liz Cheney og Adam Kinzinger, de to “overløperne”. Men hun var klar over at de hadde mediene og makt på sin side.

“But I do think this maneuver is by consequence ‘future-shifting’ for the GOP in that she does have the power of the media, the determination and the cut-throat mentality to capitalize off this.”

Less than one year later, Hutchinson was embracing Cheney, radically changing her story to match what Cheney and the corporate media desired.

Flere av juniormedarbeiderne i Det hvite hus har gått over til den andre siden. Det var mer lukrativt. Hutchinons skiftet advokat, det var et valg med konsekvenser.

The change in attorneys coincided with a complete turnabout in her story, and a dramatically different posture toward Cheney.

Alyssa Farah, the former Trump staffer who has been named The View co-host because of her willingness to denounce conservatives and renounce the policy positions she once claimed to hold, publicly said she was responsible for convincing Hutchinson to work with Cheney. “That’s how this shocking testimony came about,” she said.

Fra å ha kritisert anti-Trump-mediene, ble hun nå deres yndling. Og hun slapp å betale for dyre advokater. De ble kanskje betalt av andre.

Hutchinson ville klatre. Hun spurte Mark Meadows om han kunne hjelpe henne inn i Capitol Hill Club. Et møtested for folk som vil bety noe. Dette er House of Cards på ekte.

Hutchinson var en Trumper, men bøyde da presset og fristelsene ble for store.

 

https://thefederalist.com/2022/07/26/exclusive-in-private-cassidy-hutchinson-joked-about-riot-called-j6-committee-phony-praised-trump-before-changing-story/

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.