Demokratene har gitt seg selv frie hender i kampen mot Donald Trump. Nå er de igjen tatt i en grov løgn og det utløser ingen anger eller beklagelse. Demokratene ser ut til å tro på sine egne konspirasjoner.

Å doktorere tweets er noe både Adam Schiff og Liz Cheney ikke har holdt seg for gode til. Schiff ved direkte manipulasjon av tweetene mellom stabsjef Mark Meadows og journalister i Fox News, Cheney ved at hun utelot setninger i Trumps tweet slik at meningen ble en annen.

Det underlige er at de ikke ser ut til å bry seg om at de skader sitt eget omdømme. De må regne som så at skaden de klarer å påføre motstanderen oppveier selvskaden. Kanskje deres tilhengere forventer slike metoder.

De vet jo at mediene kringkaster løgnene i øst og vest og sjelden eller aldri beklager.

Saken nå gjelder påstander om at Republikanske representanter tok med seg 6. januar-stormere på omvisning i Kongressen dagen forut – 5. januar og viste dem innganger og tunneller.

Det var ingen ringere enn formannen og viseformannen for 6. januar-komiteen, Bennie Thompson og Liz Cheney, som fremsatte anklagene mot kongressrepresentanten Barry Loudermilk (Ga) og avkrevde ham en forklaring:

They sent a letter released to the media in May demanding Loudermilk volunteer testimony and explain why he was giving a tour of the Capitol the day before the riots, suggesting it could be part of an effort to help case the Capitol building before the Jan. 6 protests.

«Based on our review of evidence in the Select Committee’s possession, we believe you have information regarding a tour you led through parts of the Capitol complex on January 5, 2021,» Cheney and Thompson wrote. «The foregoing information raises questions to which the Select Committee must seek answers. Public reporting and witness accounts indicate some individuals and groups engaged in efforts to gather information about the layout of the U.S. Capitol, as well as the House and Senate office buildings, in advance of January 6, 2021.»

Brevet ble selvsagt lekket til mediene som ikke nølte med å slå det opp: Republikaner hadde omvisning for opprørerne dagen før.

Flere Demokrater sto frem og sa de hadde observert mistenkelig oppførsel fra kolleger.

The two cited an earlier letter from Democratic Rep. Mikie Sherrill that alleged some GOP lawmakers gave tours on Jan. 5, 2021, that involved “suspicious behavior and access” and appeared to give defendants who stormed the Capitol the next day «an unusually detailed knowledge of the layout of the Capitol Complex.»

«The presence of these groups within the Capitol Complex was indeed suspicious,» Sherrill wrote.

FILE- In this May 19, 2017, file photo, Mikie Sherrill joins protesters with NJ 11th for Change outside of U.S. Rep. Rodney Frelinghuysen’s Morristown office. Sherrill, a former Navy helicopter pilot and federal prosecutor, is looking to capture a GOP congressional seat in New Jersey. Sherrill is one of some 200 women who have won their primaries for U.S. House, with 94 of these candidates surviving crowded fields with three or more candidates, according to an analysis of election results. (Justin Zaremba/NJ Advance Media via AP, File)

Etter 6. januar var hovedsakelig Demokrater samlet til et møte der de gjenopplevet de tre timene demonstranter var inne. Det var gråt og tenners gnissel. Flere ga inntrykk av selvsuggesjon. Alexandria Ocasio Cortez sa hun låste seg inne på toilettet og hørte folk komme inn i rommene utenfor og romstere. Hun var redd for å bli voldtatt. Men Ocasio-Cortez var ikke i Kongressbygningen, hun var i en tilstøtende bygning. Kamala Harris var heller ikke på Capitol Hill, men det kom først frem lenge etterpå.

Demokratene virker å tro på sine egne fantasier.

Men denne historien ble avlivet mandag da den nye sjefen for Capitol Hill-politiet, Thomas Manger, skrev til Nancy Pelosi at historien er uten rot i virkeligheten.

Manger wrote in a letter Monday to Congress, which Just the News obtained, that an exhaustive review of security footage found no evidence that Republican Rep. Barry Loudermilk of Georgia did anything other than give constituents a tour of some congressional office buildings.

In fact, the chief said, the congressman didn’t even enter the U.S. Capitol with the group.

Demokraten Sherrill sa hun med sin militære erfaring kunne lukte at det foregikk noe mistenkelig 5. januar. Manger sier hun fantaserer.

“There is no evidence that Representative Loudermilk entered the U.S. Capitol with this group on January 5, 2021,” Manger wrote in a letter to Rep. Rodney Davis, R-Ill., the ranking Republican on the House Administration Committee. “We train our officers on being alert for people conducting surveillance or reconnaissance, and we do not consider any of the activities we observed as suspicious.”

Det kan være Demokratene begynner å bli paranoide og er villig til å tro hva det skal være om Trump.

Det er ikke første gangen 6. januar-komiteen tråkker i salaten. De påsto at tidligere politisjef i New York City,  Bernie Kerik, var på et møte i Washington 5. januar hvor planene for stormingen ble gjennomgått.

Last November, Thompson’s team was forced to apologize to former NYPD Commissioner Bernie Kerik for making a false allegation that he attended a Jan. 5 meeting in Washington to plot blocking the certification of the November 2020 elections in Congress. The admission of error came after Just the News obtained toll and phone records showing Kerik was in New York and could not have attended the meeting.

Da måtte Thompson og Cheney krype til korset.

Men disse «feilene» er ikke vanlige feil. De er et utslag av at Demokratene har forlatt den demokratiske samtalen og forholder seg til andre regler og andre sannheter.

De ser ikke ut til å lære av sine feilskjær. Det gjør heller ikke mediene som fortsetter å svine til Trump og Republikanere.

The Loudermilk allegations, however, got nationwide attention as outlets as diverse as CNNCBS News, and The Washington Post aired the Thompson-Cheney letter, casting a pall over the Georgia congressman though they offered no direct proof he helped carry out a surveillance operation

As such the allegations are now relegated to a long list of Democrat-contrived, news-media driven falsehoods that include Russia collusion, troop bounties, a Ukraine quid-pro-quo, and the claims by 51 national security officials who claimed Hunter Biden’s laptop was a Russian disinformation operation.

Norske medier har ennå ikke innrømmet at Russia collusion var en løgn holdt kunstig i live av spesialetterforsker Bob Mueller i to år. Han visste da arbeidet begynte at de ikke ville finne noe.

Norske medier oppfører seg og skriver fortsatt som om alt det stygge mediene, CIA, FBI, og Obama har funnet på om Trump, er sant. Ikke en strime av tvil slipper til. Det virker som om norske mediers virkelighetsoppfatning er så skjør at den ikke tåler motforestillinger.

Ta en test: Husker noen bounty-historien? Hva var det? Fullstendig glemt av norske medier. Demokratene påsto på tampen av Trumps periode at han hadde sett gjennom fingrene med at russerne hadde gitt Taliban skuddpremie bokstavelig talt på amerikanske soldater i Afghanistan. Rent oppkok.

De 51 toppfolkene i sikkerhetstjenestene som gikk god for at Hunters laptop var plantet desinformasjon av russerne er nok en ikke-story i norske medier. Det var et bevisst sammensvergelse for at velgerne ikke skulle få vite sannheten om kandidat Bidens sønn. Sammen med Big Tech var dette et overgrep mot demokratiet.

Det har etterhvert bygget seg opp en hel lavine av løgner og bakvaskelser. Hele Ukraina-forbindelsen mellom Demokrater og Kiev, er et ikke-tema. Men riksrettssaken på grunnlag av falske påstander om samtalen mellom Trump og Zelenskyj fikk bred dekning.

Norsk publikum lever derfor i en slags fantasiverden og mediene må fortsette å fore dem med nye løgner for at de ikke skal oppdage sannheten.

 

https://justthenews.com/politics-policy/all-things-trump/jan-6-panel-gets-caught-spreading-whopper-worthy-russia-collusion

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.