Torsdag presenterte 6. januar-komiteen det de hevdet var ny informasjon om 6. januar. Det hele var iscenesatt som en tv-produksjon. Ikke rart, da Demokratene hadde hentet inn tidligere sjef for ABC News, James Goldston, til å stå for regien. Liz Cheney leste fra en teleprompter, og det fantes ingen opposisjon. Demokratene kunne si hva de ville.

Mediene følger deres script. Det finnes bare én versjon av virkeligheten: deres egen. Slik er det på område etter område. Dette er ikke pressefrihet, men siden «the sun always shines on tv», er det ingen til å ødelegge produksjonen.

Bortsett fra Julie Kelly i amgreatness.com. Hun er den som vet mest om 6. januar og Biden-regimets forvandling av FBI og justisdepartementet til våpengrener for Demokratene. Kelly skriver at det viktigste skjedde bak kulissene. Det var koordineringen av utvidede tiltaler mot Proud Boys, nye lover og forberedelser til endelig å ta Trump. For godt.

En uunnværlig del av plottet er at mediene spiller deres rolle og kolporterer akkurat de bitene som Demokratene har lagt opp til: klipp med Ivanka Trump og Bill Barr. Får du datteren til å vitne mot faren, rammer du ham personlig.

Med i komiteen er Adam Schiff som har gjort bruk av løgn til en øvelse. Han har lang erfaring siden Russia-gate.

Man bruker metoden med å ta sitat ut av kontekst og sette det inn i en ny: Nå er det sitatet Trump kom med i tv-debatten med Biden i september 2020, der moderator Chris Wallace ba ham ta avstand fra høyreorienterte militser som utnyttes. Trump lar seg ikke diktere. Han sa de skulle «stand back», trekke seg tilbake, og tilføyde «stand by». Avstå fra å gjøre noe. Men det utlegges nå som et hemmelig signal til Proud Boys om å være klare og kobles direkte til 6. januar.

Debate moderator Chris Wallace, who claimed disingenously and without evidence that Proud Boys incited violence during the 2020 George Floyd riots, repeatedly pushed Trump to tell the group to “stand down” while Joe Biden added on, “say it, do it, say it!” When Trump asked both who they specifically wanted him to condemn, Biden answered, “Proud Boys.” So Trump, looking directly at the camera, complied. “Proud Boys, stand back and stand by.”

Nå tillegges dette en dyster betydning og vris, akkurat som uttalelsen om Charlottesville, der Trump sa det var fine folk på begge sider. Men han mente ikke nazistene.

Biden brukte Charlottesville som begrunnelse for å stille som kandidat. Demokratene bruker bevisst den venstreekstreme aktivisten Saul Alinskys metode: Gjør det personlig. Gå i strupen. Koble dem til det verste – nazisme.

That comment—Trump later said he didn’t know who the Proud Boys were—much like his “very fine people” remark after the 2017 protests in Charlottesville, has been taken out of context ever since. Committee members and the media will once again weaponize an intentionally twisted version of his comment as evidence Trump instructed the Proud Boys to prepare to “storm” the U.S. Capitol on January 6.

Denne aksentuering av en samtale har den effekt at vanlige mennesker rygger tilbake: De ønsker ikke å være del av en radikalisering. De liker ikke ordene som brukes og har ingen holdepunkter for å vite hvem som snakker sant. De reagerer instinktivt med å trekke seg tilbake. De som anklager Trump, håper å fremstå som moderate.

Men i USA har millioner av amerikanere gjennomskuet propagandametodene.

Det de fleste ikke vet om, er koblingen mellom 6. januar-høringen og nye tiltaler mot Proud Boys. Tiltaler er blitt et politisk instrument i Demokratenes verktøykasse.

Koordineringen mellom aktørene viser hvordan USA er på vei mot noe som ikke lenger kan kalles et demokrati:

6.-januar-komiteen ønsket å demonstrere at 6. januar var en omfattende konspirasjon ledet av Donald Trump. Liz Cheney sa dette i et intervju søndag 7. juni.

Dagen etter varslet statsadvokat for Washington D.C., Matthew Graves, at tiltalen mot fem Proud Boys-medlemmer ville bli utvidet til «opprør-konspirasjon», en sammensvergelse for å velte staten som automatisk gir livsvarig. Ingen er dømt for en slik tiltale i Amerika.

No American has ever been convicted of “seditious conspiracy.” The last time the government attempted to prosecute a seditious conspiracy case 10 years ago, the presiding judge tossed it out of court. Graves has so far charged 17 Americans with the rare offense comparable to treason and threatening life sentences for those who refuse to accept plea deals.

Man tvinger de tiltalte til å velge en plea deal, dvs. at de kjenner seg skyldig i noen handlinger for å slippe den hardeste straffen. Da blir man knekt psykisk hvis man ikke har gjort noe.

Tiltalene står på ingen måte i forhold til den milde behandlingen av BLM og Antifa, som ifølge Biden bare er en idé.

Tredje ledd i kronologien er mediene som lojalt følger opp og er mikrofonstativ for makten.

New York Times skrev tirsdag to dager før høringen at tiltalene mot Proud Boys ville bli utvidet:

“A significant portion of the first hearing on Thursday evening will focus on the Proud Boys, a far-right group whose members have been charged with seditious conspiracy in connection with the storming of the Capitol,” reporters Annie Karni and Luke Broadwater wrote. “It is scheduled to include testimony from a documentary filmmaker, Nick Quested, who was embedded with the group during the storming of the building, and a Capitol Police officer, Caroline Edwards, who was injured in an assault said to be triggered by the Proud Boys.”

Forsvareren for de fem Proud Boys-tiltalte påpekte sammenfallet i tid og fant det oppsiktsvekkende, all den tid det ikke er noen nye bevis for å underbygge utvidelsen av tiltalen. Det hele er et politisk show styrt fra toppen av Biden-regimet.

“The government filed the Third Superseding Indictment on June 6, 2022 to coincide with the January 6th Select Committee Hearings which are scheduled to commence on June 9, 2022 on prime-time TV,” their attorneys explained to Judge Timothy Kelly, the presiding judge in the case. “Additionally, the select Committee has announced that the hearings will commence immediately and with the central focus of Enrique Tarrio and the Proud Boys. This suspiciously seems orchestrated at the highest levels of government. This Honorable Court should raise caution as to the true intent of why the Government filed a Third Superseding with trumped up allegations with no new supporting facts on the eve of the January 6th Select Committee Hearings.”

Folkefiende

Statsadvokat Graves ramser opp at de tiltalte forsøkte å forstyrre en statlig handling, godkjenningen av valgmenn. Det er riktig, men Demokratene gjør det til et forsøk på statskupp.

At norske medier sluker dette rått, sier noe om at de er blitt med på ferden uten å stille de mest opplagte spørsmål: Det ble ikke funnet et eneste våpen 6. januar. Derimot vet vi at FBI hadde informanter blant Proud Boys og Oath Keepers og faktisk styrte dem. Medlemmene av Proud Boys gikk ikke for å høre Trump tale, de gikk rett til Capitol Hill. Var det føderale agenter som styrte dem? FBI nekter å svare.

Det vi er vitne til, er et forsøk på å kriminalisere politisk opposisjon i USA.

But the 32-page indictment contained no new information aside from a few irrelevant details; much of it rehashed previous filings in the case. Nonetheless, Graves claimed the men conspired to “oppose the lawful transfer of presidential power by force, by opposing the authority of the Government of the United States and by preventing, hindering, or delaying by force the execution of the laws governing the transfer of powerful,” referring to the 12th Amendment to the Constitution.

Det vi her ser, er avgåtte PST-sjef Hans Sverre Sjøvolds begrep «anti-statlig» i praksis. Hvis du kan klassifiseres som anti-statlig, er du potensielt en kriminell.

Slik angår de metodene Biden-regimet har utviklet, også det norske demokratiets fremtid.

 

Justice Department Colludes with Congress to Bolster the ‘Insurrection’ Narrative

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.