Ordene er Julie Kellys. Hun er en fremragende journalist som har pellet 6. januar-høringen fra hverandre til den står helt ribbet tilbake. En høring verdt navnet ville stilt det opplagte spørsmålet: Hvorfor var det så dårlig sikkerhet? Vi vet svaret: Fordi Demokratene nedla forbud mot forsterkninger.

Høringen er ingen høring. I en høring stiller man spørsmål. 6. januar-komiteen er en domstol, noe som strider mot forfatningen. Kongressen har ikke adgang til hverken å etterforske eller dømme.

Derfor har ikke komiteen blitt den suksessen man håpet på, selv med dramatiserte tv-overføringer i regi av en kjent TV-producer.

Man gjør opptak med vitnene bak lukkede dører. Så velger man ut de få minuttene som passer inn i narrativet. Hvis noen vitner motsier andre blir de ikke fulgt opp med motspørsmål. Slik kunne Cassidy Hutchinson si ting som umiddelbart ble skutt ned av Secret Service-agentene som var i bilen med Trump.

Så kom meldingen om at Secret Service hadde slettet meldinger på og rundt 6. januar. Tror noen det var tilfeldig?

Noen tror på meldingene fordi de ligner vanlige nyhetsmeldinger. Det er først når man leser nettsteder som Breitbart og amgreatness.com at man oppdager at dette er doktorerte meldinger, som ligner på nyheter, men ikke er det.

Vi er vitne til en skueprosess. Konklusjonen foreligger på forhånd.

Det er den tredje riksrettssaken vi er vitne til.

Liz Cheney og Adam Schiff drømmer om at den resulterer i en rettslig tiltale, men det skjer ikke. Til tross for all ståhei, det er ikke funnet noen smoking gun. Biden måtte nøye seg med å klandre Trump fordi han hadde sittet og sett urolighetene på TV og ikke grepet inn. Hva skulle han gjort?

Trump tilbød forsterkninger. 10.000 mann fra Nasjonalgarden. Avslag.

Selv meldingene om at noe var i gjære ble ikke delt med de rette instanser.

Et medlem av staben til Chuck Schumer fikk melding om at det brygget opp til bråk. Demonstranter ville forsøke å hindre representantene å komme inn i Kongressen. En ganske vesentlig informasjon.

According to Just The News, new documents show that top Schumer aide Kelly Fado was emailed by Capitol Police Deputy Chief Sean Gallagher on January 5th, 2021. In the email sent at 9:40 PM, Gallagher said he wanted to “provide you visibility” with intelligence that had been received by the FBI’s threat analysis center. The information sent to Fado – who is now the Senate’s Deputy Sergeant at Arms – allegedly warned of a plan by protesters to block Democratic members of Congress from entering the Capitol building, using the underground tunnel system to block possible points of entry and exit.

Visepolitisjefen informerer Chuck Schumer, no. 2 i hierarkiet etter Nancy Pelosi om at representantene kunne få problemer med å ta seg inn i Capitol-bygningen. Ganske viktig?

Yet, despite the contents of Gallagher’s email, Fado never forwarded the information to then-Capitol Police Chief Steve Sund, or any other leaders or frontline officers in the Capitol Police. A report published last year regarding the security failures that led up to January 6th noted that, “similar to the intelligence already in IICD’s possession prior to January 5, the FBI SIR and the warning regarding the tunnel system were not elevated to USCP leadership.”

Schumers stab var som en propp i systemet. Politisjef Steve Sund fikk ikke vite om advarslene. De klareste hodene på Republikansk side er ikke i tvil om hvorfor: Det skulle ikke reageres. Capitol skulle bli tatt på senga.

“This is a really a shocking bombshell discovery…that shows the political nature of who received intelligence and who did not,” said Congressman Jim Banks (R-Ind.). “Remember the Capitol Police officers’ union chief said that they, the rank and file police officers, weren’t tipped off [to] the intelligence, that it was never shared with them.”

Jim Banks ble nominert av minoritetsleder Kevin McCarthy til å sitte i 6. januar-komiteen. Men Pelosi ville ikke ha ham. Hun nedla forbud.

Vi hører ingenting om dette i statsbetalte medier som er mikrofonstativ for de virkelige kuppmakerne i Washington. Trump skal holde en tale for America First Policy Institute og ifølge Dagsnytt deler de «tankegods», ikke tanker, men «tankegods».

Tilfeldig? I redaksjoner over store deler av Vesten sitter det journalister og passer på at de riktige ordene blir brukt om de riktige folkene.

De gjør det for å opprettholde forestillingen om hva som er the good guys og the bad guys.

Publikum tåler bare enkle tanker. Det er som man har overført noe av gruppetenkningen fra identitetspolitikken. Trump er hvit, gammel, mann. Biden er det samme og mye mer susete, men det er likevel to ulike klassifiseringer.

Trump gir oppdrift til woke-bevegelsen. Han generer den negative energien de trenger. En ideologi trenger en motstander.

I Victoria & Albert museet i London henger et nytt prideflagg med et nytt design med følgende forklaring:

screenshot YouTube

The Progress Pride flag was developed in 2018 by non-binary American artist and designer Daniel Quasar (who uses xe/xyr pronouns). Based on the iconic rainbow flag from 1978, the redesign celebrates the diversity of the LGBTQ community and calls for a more inclusive society. Victoria & Albert Museum.

Today, the pride number of flags is considerable and illustrates the many identities that fall under the umbrella of the LGBTQ community. Because some subgroups are more visible than others, recent pride flag redesign projects have sought to increase the representation of discriminated minority identities within the community. In 2017, Philadelphia City Hall in the United States revealed a pride flag including black and brown stripes to highlight the discrimination of black and brown members of the community. A year later, the US city Seattle added five new colours to the rainbow flag: black and brown to represent people of colour, and pink, light blue and white to represent trans, gender non-binary, intersex and those across the gender spectrum.

Vi snakker om et massefenomen. Demokratene gjør 6. januar til noe det ikke var. Det handler også om masse, en mytisk masse, en farlig masse. Opp mot disse, som nå underkastes fengsel og isolasjon i amerikanske fengsler, står LQBT-bevegelsen, som virker uimotståelig fordi hele maktapparatet stiller seg bak. De får et armslag uten sidestykke og krever lojalitet og underkastelse av samfunnet rundt seg.

Pride representerer den massen du ikke kan si nei til, mens Trump og MAGA er den med størst oppslutning. Det er en merkelig asymmetri her. Folket blir bannlyst og en seksuell minoritet opphøyes til et ideal på tvers av biologiske lover.

Dette ender ikke godt.

 

 

 

Top Schumer Aide Received Jan. 6 Warning that Frontline Officers Never Saw

 

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.