Steve Sund var sjef for politiet på Capitol Hill. Han ble sparket rett etter 6. januar. Sund ga et intervju til Tucker Carlson som var i boks før han ble sparket, men ikke er sendt. The National Pulse har fått tak i deler av intervjuet og det Sund sier er oppsiktsvekkende.

FBI leverte en rapport 5. januar som sa at det var fare for vold 6. januar, men den rapporten nådde ikke Sund. Derimot ble han advart om at Antifa kunne være blant mengden.

Steven Sund also testified in February 2021 that the US Capitol Police had intel that Antifa was part of the January 6 attack. For some reason this fact has disappeared down the media’s memory hole.

Sund har fått en følelse av at alt som skjedde var et cover-up. Sannheten måtte ikke frem.

“Everything appears to be a cover up,” says the decorated police chief, explaining that most things to do with his department were political, specifically because he reported to politicians including then Speaker of the House Nancy Pelosi.

Trump tilbød 10.000 soldater fra Nasjonalgarden. Det ble avslått av Pelosi.

-Det høres ut som om de skjulte etterretningsinformasjon, spør Tucker. Og Sund svarer at han har tenkt at de som trakk i trådene synes å ønske at noe skulle skje.

“It sounds like they were hiding the intelligence,” Carlson quizzed, to which Sund stunningly responds: “Could there possibly be actually… they kind of wanted something to happen? It’s not a far stretch to begin to think that. It’s sad when you start putting everything together and thinking about the way this played out… what was their end goal?”

Leder av 6. januar-komiteen Bernie Thomspon har gitt Republikanerne beskjed om at hele deres arkiv er slettet. Tidligere er det kjent at mye materiale og intervjuer er oversendt arkivet uten å bli stilt til rådighet for andre parter. Nå kommer beskjeden om at det er slettet.

En innringer til Jesse Watters Primetime har svaret: Det er fordi Trump og hans advokater har stevningsmakt under rettssaken om 6. januar. De kan kreve hvem som helst innkalt som vitner og hvis de sitter med fasit – hva vitnene sa for kongresskomiteen – kan det bli vanskelig å vri seg unna.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.