Tidligere løytnant i Capitol-politiet Tarik Johnson som hadde ansvaret for Senatets sikkerhet skriver på X at han har planer om å frigi informasjon om at 6. januar var en dekkoperasjon. Hans Rustad skrev om Johnson i en kommentar i august: Alt kommer for en dag:

– Politimannen Johnson ble ikke innkalt av 6. januar-komiteen. Han satt bare og ventet. Han satt på førstehåndsinformasjon. Men Johnson tilhørte ikke Pelosis sirkel. Noen hadde satt en Trump-cap på ham da han forsøkte å forsere trappene opp til Rotunden for å redde noen politifolk. Det bildet var nok til at han ble sparket og mistet pensjonen.

Johnson skriver at han har snakket med advokaten sin og fortalte ham om planene om å gi ut informasjon om 6. januar på X. Han har også informasjon om tiltakene i ettertid for å hindre at operasjonen ble kjent.

Advokaten hans sa at det ville ikke bli noen juridiske konsekvenser og at dette skulle de takle. Johnson antar at han vil ha lastet opp alle dokumentene innen førstkommende onsdag.

Han skriver at mange er bekymret over at det vil skje noe med ham før han offentliggjør informasjonen men det er ingen grunn til bekymring da Tom Fitton fra Judicial Watch og advokaten hans har kopi av alle dokumentene:

– Husk at jeg kjemper for ALLE som var berørt av 6. januar og for fellesskapet i landet vårt. Jeg gjør ikke dette for økonomisk vinning, hverken nå eller i fremtiden, men av grunnene jeg har nevnt ovenfor og etter ordre fra den Gud jeg tjener. Jeg er LØVE og jeg vil beskytte løveungene mine.

 

Tarik Johnson forteller Tucker hva som foregikk bak kulissene 6. januar og at han aldri ble kontaktet av 6. januarkomitéen for å vitne. I intervjuet nevnes Yogananda Pittman og Johnson forteller at hun som assisterende politisjef holdt tilbake viktig informasjon fra ham og andre i Capitol-politiet. Hans skrev om Pittman i artikkelen nevnt ovenfor:

Politimannen Johnson ble ikke innkalt av 6. januar-komiteen. Han satt bare og ventet. Han satt på førstehåndsinformasjon. Men Johnson tilhørte ikke Pelosis sirkel. Noen hadde satt en Trump-cap på ham da han forsøkte å forsere trappene opp til Rotunden for å redde noen politifolk. Det bildet var nok til at han ble sparket og mistet pensjonen. Men Pittmann ble forfremmet og er i dag sikkerhetssjef ved Berkeley-universitet i California.

Johnson er ikke den eneste i Capitol-politiet som har hevdet at 6. januar var en dekkoperasjon. Tidligere politisjef Steven Sund avslørte i et lekket intervju med Tucker Carlson – som ikke ble sendt på Fox News – at han trodde tjenestemenn var klar over opprøret før det skjedde og dekket over det ved å unnlate å spre informasjonen til de som trengte det.

– Hvis jeg fikk lov til å gjøre jobben min som sjef, ville vi ikke vært her. – Dette trengte ikke å skje. Alt ser ut til å være et cover-up.

– If I was allowed to do my job as a chief, we wouldn’t be here, Sund said in the interview with Carlson. – This didn’t have to happen. Everything appears to be a cover-up.

Når det ikke passer deres narrativ, får du sparken, som Tucker Carlson, før du slipper et intervju med sjef Steven Sund som ga uttrykk for at føderale agenter var i J6-mengde, skriver Desiree på X:

When it doesn’t fit their narrative, you get fired, like Tucker Carlson, before releasing an interview with Chief Steven Sund that expressed federal agents were in the J6 crowd.

Who believes Ray Epps was the leading undercover agent for this event? pic.twitter.com/CquVfIeCzD

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.