Politiet i Washington har erkjent at det var sivilpoliti blant demonstrantene utenfor Kongressen 6. januar og at de oppfordret mengden til å rykke frem og inn i Capitol Hill. Aktoratet har forsøkt å holde disse opptakene utenfor offentlighetens søkelys, men de er nå sluppet ut på rumble.

Justthenews.com har fått tilgang til mye råmateriale som de gjennomgår møysommelig. De avslørte mandag at Nancy Pelosi tilfeldigvis hadde med seg datteren som er filmregissør 6. januar og hun filmer evakueringen av Pelosi. Filmopptakene ble brukt under 6.januar-høringen.

Det er representanten Brian Loudermilk som avslører at det var sivilpoliti fra Washington blant mengden utenfor Capitol Hill og de deltar aktivit i å oppfordre demonstrantene til å storme Kongressen.

“Why is an officer encouraging people to climb the scaffolding and go into the Capitol? And secondly, why did the MPD Metropolitan Police support department decide to put undercover officers in the crowd? Was there intelligence that they had that was or was not passed on to the Capitol Police and what did the Capitol police do with that evidence, if they got it?” he added.

Vi vet fra rapporting på thegatewaypundit.com at det var minst 40 føderale agenter/informanter blant demonstrantene. Den mest prominente var Ray Epps som både medier og domstolapparat gjør alt for å beskytte. Men jo mer de beskytter ham jo sterkere blir mistanken om at han var en føderal agent.

Føderale myndigheter ser ut til å ha viklet seg inne i noe de bare synker dypere i. Gjennom statsadvokat Matthew Graves er de fast bestemt på å tiltale ytterligere 1.000 deltakere i tillegg til de 1.000 som allerede er i systemet. Men rettssakene holder oppmerksomheten rundt hva som virkelig foregikk 6. januar og man kan allerede nå konstatere at føderale myndigheter ikke bare visste, men var aktive pådrivere for at demonstrasjonen skulle utvikle seg til noe som kunne fremstilles som opprør.

Derfor er opptak som viser at politifolkene slapp demonstrantene inn politisk uvelkomne. Sivilpoliti som hisset opp mengden på utsiden og politifolk på innsiden som åpnet dørene, hva er det? Foregikk det etter en avtalt plan? Det er det stadig flere som tror og det kommer stadig bevis som underbygger det.

F.eks. har vi fått vite at alt vitnene forklarte for 6. januar-komiteen var avtalt på forhånd. Lyden på opptakene var lagt på i etterkant for å skape autentisitet, men var ikke ekte. Hele høringen var arrangert av en kjent TV-producer og slik så det ut.

Ingenting av dette er kommet frem i norske medier. De er solid plantet bak insurrection-narrativet og legger skylden på Trump.

Amerikanerne har begynt å kalle det fedsurrection.

Folk er ikke dumme. Den samme Loudermilk som nå avslører sivilpoliti på demonstrantenes side, ble rett etter 6. januar anklaget for å tatt “opprørerne” på omvisning i Kongressen dagen før, for å vise dem hvor de skulle angripe. Det var Demokrater som sa dette offentlig, blant annet Alexandra Ocasio-Cortez.

Film viste at Loudermilk hadde en omvisning, for besøkende fra hjemstaten Georgia, og det var i en helt annen del av Capitol Hill. En normal omvisning som det er haugevis av.

Men slik var klimaet etter 6. januar. Man kunne si hva som helst og en del av publikum ville tro det.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.