En føderal dommer dømte torsdag mot Nancy Pelosi og bestemte at opptak fra kameraene i Kongressen 6. januar, kan og skal frigis. Bildene viser demonstranter som vandrer rundt i rotunden uten å foreta seg noe. Slik var det ikke alle steder, men scenene viser noe helt annet enn det Demokratene og mediene har kjørt på.

Under den første høringen til kommisjonen Pelosi har nedsatt viste man bilder av svartkledde menn som slår seg gjennom et vindu. De er kamuflert. Det var ikke vanlige demonstranter. Hvem var de? Det er begrunnet mistanke om at de var undercover-agenter og provokatører.

Sist lørdag holdt en gruppe som kalte seg Justice forJ6 en demonstrasjon utenfor Kongressen. Laura Ingraham kommenterte flere ganger at ingen av hennes kontakter hadde hørt om gruppen. «Justice for» høres mer ut som Antifa.

Pelosi brukte demonstrasjonen som påskudd til å bygge et nytt gjerde rundt Capitol Hill. Da dagen opprant var det flere politi og presse enn demonstranter.

En av demonstrantene, maskert, ble anholdt etter tips. Noen hadde sett at han hadde et våpen på seg.

TV-kameraer fulgte med da han ble anholdt og man hører politimannen si: -Er du undercover? Mannen produserer et bevis for at han er det, til stor forlegenhet for kollegaer.

Episoden var syn for sagn: Det hele var et setup.

Dette styrker mistanken om at også 6. januar var et setup.

Hvorfor skulle myndighetene ellers velge å lage en fake demonstrasjon hvis det ikke var for å kompromittere de som arbeider for de politiske fangene.

AP/NTB har begynt å latterliggjøre de som snakker om politiske fanger i USA. Historiene begynner å nå ut. Realclearpolitics har foretatt en sammenligning mellom myndighetenes behandling av BLM/Antifa og 6.januar-deltakerne. Den faller ikke ut til myndighetenes fordel. De behandler voldelige demonstranter med silkehansker, og sperrer ikke-voldelige inne i månedsvis.

Biden-regimet vil sende et budskap: -Vi gjør hva vi vil. Vi bryr oss ikke om hva dere sier. Vi skal knuse dere.

Tucker trekker linjene tilbake til Weather Undergrounds angrep på Kongressen i 1971. Med bomber. Det gikk ikke lang tid før liberale medier relativiserte det som var terror. Presidenten var Nixon. Da var volden forståelig.

Slik har mediene oppført seg siden. Venstresidens vold blir bagatellisert, mens høyresidens blåses opp, ofte ut av intet. Mange amerikanere tror John F. Kennedy ble drept av en høyreorientert. Lee Harvey Oswald var kommunist.

Allerede George W. Bush ble sammenlignet med Hitler. Men når Republikanere går over på den andre siden og angriper Trump, er alt tilgitt. Nå hylles Bush av de som før angrep ham.

Klippene Tucker viser av TV-ankre og kommentatorer som sier 6. januar var verre enn 9/11 og Pearl Harbour blir ikke vist på norsk/dansk/svensk TV. Publikum er intetanende om at liberale medier har gått av skaftet. De vil ikke avsløre det for at ikke deres seere skal bli kritiske og stille spørsmål ved dekningen.

VG fortsetter å skrive at det var demonstrantene som drepte mennesker den dagen. De hevder fortsatt at politimannen. Brian Sicknick ble drept av demonstrantene, selv etter at stadsfysikus konstaterte at han døde av slag dagen etter.

Dette er den samme løgnaktighet som Woke-mediene har benyttet i årevis og de har nå låst seg til masten.

Det skrives nå meningsartikler i Wall Street Journal med krav om at FBI må oppløses. De har for mange svin på skogen og 6. januar kan være en av de verste.

Norsk publikum aner ingenting.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.