Dinesh d’Souza er en av de få journalistene/forfatterne med et kjent navn som uten å nøle har dekket behandlingen av 6. januar-fangene. I natt brukte han hele sin videopodcast på å intervjue Julie Kelly fra amgreatness.com. Kelly er den journalisten som har dekket 6. januar mest grundig – både selve hendelsen og behandlingen av fangene. Hun overværer alle rettsmøter, snakker med pårørende og advokatene. Hun kan historien bedre enn myndighetene og selvfølgelig bedre enn journalistene, som ikke arbeider for å belyse, men er blitt soldater i regimets tjeneste.

Julie Kelly sier selv at hun har gått fra å være en hjemmeværende forstadshustru til journalist.

Podcasten heter «Unraveling», og jeg må tenke på strikking: Du strikker en genser, men som kjent kan det som er hektet i hverandre med strikkepinner, også rekkes opp. Du trenger bare å få tak i en løs tråd og dra, så løses det opp, og det som før var et stykke arbeid, er redusert til en haug uformelig garn.

Demokratiet er et stykke arbeid – finurlig, sammensatt, bygget opp over generasjoner. Det Biden-regimet gjør, er systematisk å ødelegge demokratiet ved å bruke institusjonene som er ment til å opprettholde demokratiet, til å bryte det ned.

Det vil selvsagt ha store konsekvenser, ikke bare for vårt land, men for vestlig sivilisasjon generelt.

Det norske folk føler nok en viss ubestemmelig uro, men de flest er uvitende om at grunnlaget for våre samfunn demonteres i rasende fart av vår viktigste allierte. Den uvitenheten skyldes mediene, som fungerer som en vaktstyrke og en propaganda-arm for Biden-regimet.

Det har ikke gått opp for folk at 6. januar var kulminasjonen på mange kupp for å styrte Trump. Det første var Spygate eller Russiagate – forsøket på å klistre Trump til Putin ved hjelp av manipulasjon, overvåking og falske bevis. De to neste var riksrettssakene, og det fjerde forsøket var 6. januar.

Nå er også 6. januar i ferd med å bli avslørt. Vi kan slå fast med sikkerhet at FBI var på innsiden av gruppene som skulle til Washington den dagen. Det har New York Times opplyst. Trumps administrasjon ville ha 10.000 fra nasjonalgarden til forsterkninger, men fikk avslag fra Nancy Pelosi. Det var mindre sikkerhet enn normalt på en historisk dag da Kongressen skulle godkjenne valgmennene fra hver delstat og det samtidig var ventet en million mennesker til Washington.

Det var mye kommunikasjon mellom ulike etater før 6. januar, men én person var fraværende fra alle samtaler: FBI-sjef Christopher Wray.

I oktober hadde mediene avslørt en plan om å kidnappe guvernøren i Michigan, Gretchen Whitmer, fra hennes hytte. Mediene og Biden forsøkte umiddelbart å knytte de arresterte til Trump. NRK fulgte opp.

Det er blitt et mønster at mediene sier det som tjener deres sak. Når det kommer opplysninger som undergraver den, følger de ikke opp. Slik kan de bygge opp hatbildene av Trump.

I Whitmer-saken ble det hurtig klart at de tiltalte var down-and-out, sosiale tapere, og at flere av dem slett ikke var Trump-tilhengere. Kartet stemte ikke med terrenget.

Men det som var verre, var at av 13 impliserte var halvparten FBI-agenter, og det var disse som hadde skaffet utstyr, lagt planer, tatt med de andre på rekognosering og betalt regningene. Uten FBIs aktive medvirkning: intet komplott.

Men i dagens USA får ikke slike avsløringer konsekvenser. Anti-Trump-mediene rapporterer dem ikke.

Det er vokst frem en skog av nettsteder som graver frem sannheter, slik journalister skal gjøre. En av dem er revolver.news med Darren Beattie, som har vært ledende på å avsløre FBIs innblanding i Whitmer-saken og 6. januar.

Du ser og hører med en gang at det revolver.news presenterer, er the real thing. På samme måte som du ser og hører at det Biden-mediene presenterer, er propaganda og hat.

Biden-mediene har nådd et nivå hvor de rettferdiggjør drap på ubevæpnede som Ashley Babbitt. Også Republikanske representanter hyllet politimannen som drepte henne inne i Kongressen 6. januar.

Gjør rivaler til fiender

Det finnes en rød tråd i historien, og det er systemets fiendtlighet mot MAGA-folket (Make America Great Again). Den har vært gjennomgående helt siden Trump kom ned rulletrappa og forkynte at han stilte.

Denne fiendtligheten har nå nådd et fysisk og voldelig nivå. Det er dÉt som er det nye med 6. januar. Angrepene begynte samme kveld SOM Demokrater og George W. Bush med kone tvitret det samme. Dette var en «oppstand». De brukte alle samme ord: «insurrection», som om det var et avtalt spill. New York Times rykket ut og skrev at politimannen Brian Sicknick var blitt slått i hjel med et brannslokningsapparat. To dager senere ble de tvunget til å trekke påstanden tilbake, men VG fortsetter å skrive at han ble slått i hjel. Fakta betyr mindre. Hvis man først kaster seg på propagandavogna, er det mye man går glipp av. VG er den avisen som mest aggressivt gjengir propagandaen fra Biden-regimet og den dype staten.

Indre demoner

Det er noe merkelig Alice in Wonderland-aktig over det som skjer: Vi som var på venstresiden i 1960-årene, fryktet det som nå skjer i USA. Vi hevdet at det var dét Richard Nixon og hans justisminister Mitchell ønsket å gjennomføre. Da studenter ble skutt av nasjonalgarden på Kent University i Ohio, så vi fascismen ved høylys dag. Vi var ikke i tvil. Det samme gjaldt rettssaken mot Chicago eight.

Men USA ble aldri den security state vi hele tiden spådde. Det var først da venstresiden kom til makten, etter 9/11 og the Patriot Act, at USA ble et repressivt samfunn. Det er en av de store lærdommene de senere år. Det er venstresiden som kaster alle hemninger på båten og går etter motstanderens strupe, fast bestemt på å drepe ham.

Det kommer avsløringer hver eneste dag som avslører hvordan Biden-regimet ødelegger USA. Det får ingen oppslag i norske medier. Avgjørelsen om å forfølge foreldre som protesterer mot kritisk raseteori i skolene, og stemple dem som terrorister, innebar at justisdepartementet og Department of Homeland Security var villig til å bruke terrorlovene mot foreldre som ville beskytte ungene sine.

Tucker Carlson kalte justisminister Merrick Garland for fascist denne uken. Garland ble utspurt i Kongressen om han så noen forskjell på Kongress-stormingen og demonstrantene som sist uke slo seg inn i innenriksdepartementet, bare noen meter fra der han selv har kontorer. Garland nektet å svare. Han fikk spørsmål om svigersønnen som har tjent millioner på å selge programmer til skolene som samler inn elevenes seksuelle preferanser, såkalt psykometriske data. Han nektet å svare. På samme vis ville ikke lederen av DHS svare på spørsmål om situasjonen ved grensen.

Biden-regimet fungerer ikke lenger som en normal administrasjon. Det er derfor den nå kalles et regime.

Standarden og prosedyrene endres radikalt

I alle stater er det rettsvesenet som er målestokken på standard og utvikling.

FBI har pågrepet deltakere på Washington-rallyet som om de var terrorister: Sjokkteam som slår inn dørene kl. 05.30 om morgenen. Gamle mennesker, veteraner fra det militære, behandles som terrorister. Timelange forhør. I Thomas Caldwells tilfelle tok de med seg alle familiebilder fra gården, all elektronikk. Selv ble han satt i isolat. Isolat regnes som tortur hvis det strekker seg over dager. Biden-regimet har brukt det mot 6.januar-fangene i månedsvis.

650 er arrestert. De føres til et eget fengsel i Washington der de holdes under et eget regime. Representantene Matt Gaetz, Marjorie Taylor Greene og Louie Ghomert dro til fengselet for å inspisere. De slapp ikke inn.

Politiske fanger

Disse fangene er i realiteten politiske fanger og burde stå på listene til Amnesty og Human Right Watch. Deres familier har det hardt. Naboer har tatt avstand fra dem, de er kastet ut av kirker, og de mistet jobben umiddelbart. Selv de som er sluppet ut, får ikke jobbe, men har husarrest. Myndighetene bruker samme metoder som mot Michael Flynn, Paul Manafort, Rick Gates, Carter Page, George Papadopoulos – de forsøker å knuse dem. I et moderne samfunn er ikke dét så vanskelig.

En av fangene Julie Kelly forteller om, har kreft. Han trenger chemoterapi. En dommer bestemte at papirene hans måtte oversendes, slik at han kunne få behandling. Men ledelsen for fengslet satt på papirene til det ble for sent. Det sier noe om hva slags folks Biden-regimet setter til å styre et fengsel med politiske fiender. De finner sadister. Det er slik behandling vi har lest om i Russland.

Det er ikke enkelttilfeller: Dommerne som har sakene til 6. januar-fangene, beholder dem i fengsel, selv i tilfeller der det ikke er grunnlag for det.

Man begynte i feil ende: arresterte dem først, og begynte deretter å bygge en sak. Men det finnes ikke grunnlag for å dømme dem. De er tiltalt for å ha vært på områder de ikke hadde adgang, såkalt trespassing. Men nylig frigitte videoer viser at politiet åpnet dørene innenfra og inviterte dem inn som på en museums-tur.

Republikanerne sviktet

Biden-regimet er fast bestemt på å knuse disse menneskene. Det Republikanske partiet har ikke bestått testen. De har ikke talt deres sak, til tross for at det i høy grad berører dem. Selv representanter som ellers har forsvart Trump og rettsstaten, som Jim Jordan, har vært tause, til enorm skuffelse for vanlige mennesker som trenger talspersoner.

Dinesh d’Souza er en av de få som tør. Tucker og Laura har også tatt opp fange-saken, og Tucker intervjuet Thomas Caldwell og hans kone. D’Souza donerte faktisk 100.000 dollar. Det kom godt med. Flere av familiene slåss for å overleve. De har ikke penger til oppvarming.

Det som begynte som misbruk av sikkerhetsapparatet mot Trump-kampanjen og ble til ødeleggelsen av Kongressen gjennom Spygate og to riksrettssaker, har nå blitt politisk forfølgelse og rettslig mishandling av vanlige mennesker for bagateller.

Det er ødeleggelsen av Amerika vi er vitne til.

 

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.