Ifølge Biden-administrasjonen har 67 prosent av amerikanerne tatt vaksinen. Hvordan få resten til å ta den? Woke-mediene nøler ikke med å agitere for tvang. Som i Norge merker myndighetene at det «butter». Det er en motstand mot å ta vaksinen og det uroer myndighetene. De liker ikke motstand. Mediene hjelper dem å overvinne motstanden. Denne rollen er noe nytt og illevarslende.

Det samme er behandlingen av flere hundre som sitter arrestert i isolat for å ha vært inne i Kongressen 6. januar. Tucker snakker med Julie Kelly fra American Greatness, en av de nye nettstedene som har vokst hurtigst. Hun forteller at Jack Chancely, mannen med bisonhatten, denne uken fikk forlenget sin fengsling. Han har sittet seks måneder i isolat i Washington. -Jeg hater å bruke uttrykket, men dette begynner å minne om politiske fanger, sa Tucker.

-Hvem skjøt Ashli Babbitt? spør stadig flere og myndighetene gir ikke noe svar. Ashli Babbitt hadde tjenestegjort flere år i flyvåpenet. Hun ble skutt og drept inne i Kongressen 6. januar. New York Times var den første til å si at politimannen Brian Sicknick var drept med et brannapparat, men måtte senere trekke påstanden. Men det virkelige drapet på en demonstrant, vil de ikke snakke om.

Samtidig kobler MSNBC sammen Tucker Carlson, Trump og Putin. Tucker er overvåket av NSA fordi han ville intervjue Putin. Samtidig sier Trump: Who shot Ashli Babbitt? Det får ankerkvinnen på MSNBC til å si at sirkelen er komplett: Tucker, Putin, Trump.

Mediene forfører seg selv og kommer dit de selv vil.

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.