En ulykke er en ting, men en hendelse man har lagt opp til er noe annet. De som er tilskuere til Biden-administrasjonens politikk på nært hold har ingen illusjoner: De er i stand til hva som helst.

Øyeblikkelig 6. januar eksploderte Washington. FBI fikk records fra Bank of America over hvem som hadde brukt kredittkort eller debetkort i Washington den helgen. 570 er arrestert. Mediene og Demokratene gikk amok. De kalte det en væpnet oppstand. Alexandria Ocasio-Cortez sa hun satt på badet og fryktet for sitt liv, hvilket var ren løgn. Hun befant seg i en helt annen bygning.

Sammen klarte mediene og Demokratene å piske opp noe som minnet om massehysteri. Manipulert og styrt. Nancy Pelosi sa hun ville ha en tverrpolitisk kommisjon. Men da det meldte seg på noen Republikanere som hun visste ville være kritiske, kastet hun dem ut.

Slik oppførsel ble normal under Obama og fortsatte under Trump.

Det fikk et ekstremt utslag da Ashli Babbitt (35) ble skutt.

Biden og hans coterie ville helst snakke om politimannen Brian Sicknick som de hevdet ble drept av demonstrantene. De la ham på lit-de-parade og Biden og hele eliten defilerte forbi. De visste det var en løgn, men de lot som. Senere kom stadsfysikus og slo fast at Brian Sicknick døde dagen etter av slag og det hadde ingenting med 6. januar å gjøre.

Ashli Babbitt kunne også brukes. Først ved å fjerne spor. Hun ble kremert to dager etter at hun ble skutt. Ingen har bestridt at hun var ubevæpnet. Likevel var det flere representanter som hyllet politimannen som skjøt og sa det var fortjent. TV-ankere kalte henne en terrorist som fortjente å dø.

Dette er Amerika.

Hva var navnet på politimannen? Demokratene og Capitol Police nektet å oppgi navnet, til tross for at det er vanlig ved fatal utgang. Lekkasjer ville ha det til at han het Michael Byrd og er den samme som etterlot en kaliber .22 (5,6mm) Glock med kuler i magasinet på herretoalettet på Capitol Hill, uten å merke det selv.

Saken fikk ingen disiplinære konsekvenser.

Nå står Byrd selv frem i et tv-intervju og forteller at han skjøt og er stolt av det.  Babbitt sto omgitt av politi i opprørsmundur. Byrd sier han ikke hadde en god vinkel, likevel skjøt han.

Han sier det var for å forsvare nasjonen.

-Men du har mottatt hets, sier tv-verten ledende.

-Ja, han hadde fått trusler, sier han.

-Rasistisk hets?

-Ja, noe av det også. Byrd begynner nesten å gråte.

Tucker har Babbitts ektemann i studio. Han forteller at han 7. januar begynte å få dødstrusler, og de har rent inn siden. Ingen har spurt ham om hva som skjedde. Kun to-tre Kongressrepresentanter har tatt kontakt: Marjorie  Taylor Green, Louie Ghomert, Matt Gaetz.

Når har vi begynte å skyte ubevæpnede demonstranter i dette landet og være stolte av det? spør Tucker.

Alle oppegående mennesker vet hva som skjedde med alle som brente ned og plyndret byene i fjor: Ingenting.

Sist uke valgte FBI å lekke til Reuters at det ikke var noen planlagt storming av Kongressen 6. januar. Det var en spontan hendelse.

Innrømmelsen kommer etter at revolver.news har avslørt at FBI hadde infiltrert gruppene som FBI hadde identifisert som de skyldige.

Det begynte å brenne under føttene på dem.

Dette er dagens USA, og du kan kun følge utviklingen på Document.

 

Lawyer: Capitol Cop Who Shot Ashli Babbitt ‘Ambushed’ Her on Jan. 6 Without Warning

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.