Biden-regimet er ikke sann. Det finnes ikke den løgn de ikke kan fortelle eller den sannhet de ikke kan undertrykke. Michael Byrd tilhørte Capitol Police. Han skulle ikke vært i tjeneste for han hadde etterlatt et ladd tjenestevåpen på toalettet i Kongressen.

Men han var ikke bare på jobb 6. januar. Han dro også våpenet og skjøt uten å kunne se tydelig Ashli Babbit som befant seg på andre siden av en dør.

Byrds navn ble ikke kjent på en god stund. Han ble berømmet, ikke straffet for å ha skutt en ubemannet person som ikke utgjorde noen trussel. Han ble behandlet som en helt av regimemediene og intervjuet av Lester Holt for NBC.

Å se en journalist som kryper for en drapsmann er spesielt, men det føyer seg inn i et mønster. Bidenregimet og Demokratene bruker republikkens ritualer og hendelser til å glorifisere sine egne forbrytelser.

Derfor sammenligningen mellom 6. januar og 9/11 og Pearl Harbour.

Bidenregimet fortsetter å si at fem politifolk ble drept den dagen. Sannheten er ingen.

Fredag 6. januar i år møtte Ashli Babbitts mor opp utenfor kongressbygningen for å minnes datteren. Hun ble lagt i jern av politiet og ført bort. Grunnen var: Hun hadde gått utenom fotgjengerfeltet, jaywalking.

I Bidens Amerika er politiet blitt et politisk politi som arresterer regimets motstandere. Loven er ikke for alle. Den er for den nye herskerklassen.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.