Organisert kriminalitet basert på klaner strekker sine tentakler inn i offentlige institusjoner og næringsliv. Familie og slekt blir bestukket eller intimidert til å gjøre tjenester. Eller man blir selv en operatør. Økokrim advarte om at kriminelle hjelper var på innsiden av legekontor, advokatkontor, revisorselskaper osv. Det presenterer helt nye utfordringer for politiet.

Ikke minst fordi det ikke er politisk velkomment å påpeke hva og hvem som står for denne utviklingen. Heller ikke hvem som gjorde den mulig. Politikere og medier vil ikke bli stilt til ansvar. De har kapitulert overfor konsekvensene av sin egen politikk.

Men det er enda mørkere: De glorifiserer også de verste voldsmenn som har lært å gå inn i rollene som rappere.

Samnytt offentliggjorde i helgen videoen som viser henrettelsen av en kunde i en frisørsalong i Gøteborg. To menn kommer inn bakveien, tømmer magasinet i hans kropp og hode og forsvinner. Forsvinne gjør også de andre i rommet. Den dumpe lyden av kroppen som faller i gulvet er det verste. Ingen finner på å hjelpe ham eller sjekke hans tilstand. Det overlater de til politiet.

Mediene glorifiserer gangsterapperne, selv om de er kriminelle. Den kombinasjonen er det mange av i Sverige. En av dem heter 1.cuz. Det er en åpenlys hyllest av drapslyst, glorifisering av kriminelle som skyter folk og «knuller». Asosial opptreden.

Greta Thunberg – eller de som styrer hennes karriere – har latt henne figurere sammen med gangstarapperen. Det er i praksis en godkjenning av asosial opptreden. En på høyresiden ville aldri kommet helskinnet fra en slik assosiasjon, den er da også utenkelig. Men for woke-folk er gangstarappere kule folk.

Vold er deres modus operandi. De lever høyt på Vestens selvforakt og nihilisme. De merker masochismen hos kultureliten som nyter av å bli ydmyket og fornedret. Det er et sykt samfunn som overlater samfunnet til slike elementer.

Et annet drap er drapet på Ashli Babbitt i Kongressen 6. januar. Det viser seg nå at politimannen som skjøt het Michael Byrd. Han var del av livvaktstyrken til Demokratiske ledere.

Drapet på Ashli Babbitt blir nok en spiker i kista for Demokratene. De forsøkte å utnytt at politimannen Brian Sicknick døde og la ham på lit de parade, til tross for at det hurtig ble klart at han døde først 7. januar av årsaker som ikke hadde noe med demonstrasjonen å gjøre.

Denne utnyttelsen av tragiske dødsfall og mørklegging av årsaker kan bare avføde forakt.

Donald Trump har så godt som  å kunngjort sitt kandidatur. Han er i storform. Mediene har lenge boikottet ham, men det kommer de til å slutte med. Meningsmålinger viser at et flertall av amerikanerne mener at pressen er folkets fiende.

En av de faktorene som har bidratt mest er den systematiske tausheten rundt valgsvindelen. Trump har aldri sluttet å snakke om den og han kommer til å gjøre den til en hovedsak fremover. Samtidig er han gått til sak mot Twitter, Google og Facebook for sensur og utestengning.

I virkeligheten er det valgkampen som har begynt.

Videoen er klar så fort den er ferdig å prosessere på Rumble. Følg oss der! Vi er tilbake på YouTube (så lenge det varer) og da har dere mulighet til å chatte med oss over denne episoden kl 22:00!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! 
 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.