Jeremy Brown er en tidligere Green Beret og master sargeant i Special Forces. Han tjenestegjorde -2012. I desember 2020 ble han oppsøkt av FBI. De ville han skulle spionere for dem blant Oath Keepers.

Oath Keepers består for en stor del av tidligere soldater. For Bowen var det utenkelig å sladre på sine kamerater. Han tok opp samtalen. Da 6. januar inntraff og Demokratene og mediene rullet ut de store kanonene mot bl.a. Oath Keepers, valgte Bowen å gå ut offentlig.

Last March, Jeremy Brown started speaking out about how the Department of Homeland Security (DHS) and FBI Joint Terrorism Task Force (JTTF) contacted him and attempted to recruit him to spy on patriots and everyday Americans.

Brown sa han var lei av å se FBI-sjef Christopher Brown sitte og lyve foran det amerikanske folk.

In December FBI agents contact Jeremy Brown at his home for “posting some things online.”

Jeremy released video surveillance of the FBI contacting him at his home. And Jeremy released an audio recording of his actual meetup with the FBI. Jeremy struggled for months about whether or not to go public with this information. But according to his Facebook page — “After listening to politicians and the FBI Director, Chris Wray, tell lie after bald-faced lie to the American People, he could not stay silent any longer.”

Informasjonen  blir ekstra interessant nå som det er kommet ut at rundt 20 deltakere i stormingen av Kongressen trolig er FBI-agenter. De var blant lederne for det Demokratene kaller et «væpnet opprør».

En politimann skjøt Ashli Babbitt. Det var nok ikke etter planen, for drap medfører trykk på rettsvesenet om å avsløre hvem som skjøt. Det sies at det var den samme politimannen som etterlot tjenestevåpenet sitt på et toalett på Capitol Hill. En uansvarlig, skjødesløs oppførsel m.a.o som sannsynliggjør at skuddet ikke var planlagt. But who knows?

Arkitektene bak «væpnet opprør» trengte ofre. Politimannen Brian Sicknick døde dagen etter, 7. januar. Men så sent som under møtet i Geneve sa Biden at en politimann ble drept.

Derimot liker de ikke å snakke om Ashli Babbitt.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.