Et medlem av Oathkeepers forteller til Jim Hoft i thegatewaypundit.com at dørene til Kongressen var låst med magnetiske låser som kun kunne åpnes innenfra. Noen på innsiden ville at demonstrantene skulle komme inn.

Det er en sensasjonell opplysning som kullkaster alt prat om «væpnet  oppstand». Det var ingen våpen, ingen våpen er funnet og den eneste som ble drept var Ashli Babbitt som var ubevæpnet.

Mer og mer virker det som om sannheten om 6. januar ikke tåler dagens lys.

Sist uke kom det frem at Kongressen sitter på 14.000 timer med opptak av sikkerhetskameraene som de ikke vil frigi.

De løy om Ashli Babbitt og de løy om politimannen Brian Sicknick og sa han var blitt slått ihjel. Han døde 7. januar, trolig av slag.

Historien om de magnetiske låsene tar kaka.

Then this Oath Keeper dropped this bomb–

According to this American patriot, who is a US Marine veteran who worked overseas at a US Embassy, the doors on the US Capitol are electronically controlled magnetic locked doors. And someone inside the security booth at the US Capitol opened the doors!

Retired Marine: We’re on the top level now – about 15 feet from the doors just before they opened up. People are yelling and screaming. Everyone’s cheering, all kind of stuff. It’s chaotic. But we’re just kind of there. And then all of the sudden the doors open up from the inside. I have a picture taken about two seconds before the doors opened. And then I have a picture taken about six seconds later and the doors were open.

Jim Hoft: And they were not opened from the outside?

Retired Marine: They were opened from the inside. Now one of the stories I read recently was that some Marine, some Marine Major, went inside and managed to run around and open up the doors. And I think that was on your website, as well. But here’s what I can tell you about magnetic locks. If a door is locked by a mag lock it cannot be opened from the outside or the inside unless the person controlling that door opens that door by turning off the magnetic lock which those doors according to the photos I took are equipped with.

Jim Hoft: Holy cow! That’s really big news there!

Retired Marine: Now these magnetic locks, I worked in the American embassy overseas. They are very, very strong.

Jim Hoft: I’m sure and they, you would think at the US Capitol they would have top security there.

Retired Marine: Now to give you an idea how strong they are, you could tie a chain to the handlebars of the door and tie it onto a truck. And you can take off with the truck and it is probably going to rip the door handles off but it is not going to open that door. The only way those doors can be opened if they want to be opened is from inside a security booth that is also equipped with a magnetic lock.

Jim Hoft: Has this ever been reported?

 

EXCLUSIVE: US Capitol Doors on Jan. 6 Were Magnetically Locked – Someone Inside Capitol Security Had to Release the Lock to Open the Doors

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.