Det har dukket opp en såkalt Super PAC for Ron DeSantis, men den har ingenting med guvernøren å gjøre som måtte sende ut en pressemelding som tar avstand fra den. Bare det at Super PAC’en ikke selv gjør oppmerksom på at den ikke er autorisert av DeSantis, sier noe om spillet i kulissene. Sterke krefter vil bygge opp DeSantis, men de gjør det på en måte som binder ham til masta.

Benjamin Gibson, juridisk rådgiver for DeSantis, så seg nødt til å sende ut en erklæring:

«It is important to make clear to supporters that Governor DeSantis and his team are not affiliated with the ‘Ron to the Rescue’ PAC, have not authorized it to conduct any activity on their behalf, and contributions made to the ‘Ron to the Rescue’ PAC will not benefit Governor DeSantis or his agenda,» Gibson said.

DeSantis har ikke sagt at han stiller. Super PAC’en er bare ett av mange forsøk på å skape et momentum som vil bære DeSantis frem og legge kandidaturet i hans hender.

Men DeSantis er var for å bli brukt i et spill han mister kontrollen over. Han gjorde et godt valg, men det var mot en svak kandidat.

MAGA-grunnfjellet er vant til at medier og pengefolk forsøker å undergrave og splitte dem. De merket seg at stordonoren Ken Griffin støttet DeSantis og sa han gjerne vil ta brodden av MAGA.

Skepsis

Det er andre ting som gjør at deler av MAGA ikke stoler på DeSantis. Han fordømte 6. januar og har siden ikke fordømt den rettslige forfølgelsen av demonstrantene. Han har tvert imot hyllet Capitol Police. Det skurrer kraftig for MAGA. Fire mennesker døde 6. januar og de var alle Trump-supportere. Ashley Babbitt ble skutt, Rosanne Boyland ble slått ihjel av en politikvinne i tunnellen under Capitol Hill og to døde av hjerteattakk pga stungranater.

En tidligere Green Beret bosatt i Florida ble oppsøkt av FBI som forsøkte å verve ham. Han avslo. Jeremy Bowen var i Washington 6. januar. Han har sittet ett år i isolat.

DeSantis har ikke kommentert tegn på at valget i 2020 ikke gikk riktig for seg. Han kommenterte ikke raidet mot Mar-a-Lago som gjelder hans egen delstat. Han kommenterte heller ikke at justisminister Merrick Garland utnevnte enda en spesialetterforsker for å gå etter Trump. Ville ikke det vært naturlig?

Another Huge Miss: Ron DeSantis’ Silence on Latest DOJ Special Counsel of President Trump Speaks Volumes

Jan 6 Protester and Green Beret Jeremy Brown Who Was Arrested for Turning Down FBI Request to Work as Operative on Jan 6 Is Offered a Plea Deal by Corrupt DOJ — Turns It Down

https://www.foxnews.com/politics/desantis-team-distances-itself-ron-rescue-pac-2024-speculation-intensifies

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.