«Siaka Massaquoi ble arrestert etter at han deltok på filmpremieren for «Lady Ballers» sammen med sin gravide kone. Han har en rolle i The Daily Wire komedien som gjør narr av menn som dominerer kvinnesport. FBI raidet Massaquois hjem for tre år siden, men han ble aldri siktet før nå.

Torsdag arresterte FBI den konservative skuespilleren Siaka Massaquoi og siktet ham for fire forseelser etter at han var i kongressbygningen den 6. januar.  The Post Millennial (PJ Media) skriver om saken og legger vekt på at nesten tre år har gått siden den skjebnesvangre dagen.

– Biden’s DOJ arrests prominent conservative actor for attending Jan 6 protests THREE YEARS later.

Ifølge nettstedet GiveSendGo som samler inn penger for kostnader til advokathjelp ble Massaquoi arrestert av FBI da han og hans gravide kone Charlotte var på vei hjem etter å ha deltatt på Daily Wires filmpremiere for «Lady Ballers.» Han har en rolle i komedien som gjør narr av menn som dominerer kvinnesport.

Charlotte fikk ikke sett arrestordren, men ble fortalt at anklagene hadde å gjøre med stormingen av Kongressen. Siaka ble ført til Monterey Park fengsel hvor han overnattet og er siktet for fire forseelser knyttet til 6. januar:

– Charlotte was told the charges had to do with January 6th; however, she was not presented with any arrest warrant,» the site says. «Siaka was taken to Monterey Park Jail where he stayed overnight and was told that he was being charged for four misdemeanors pertaining to his presence outside of the Capitol Building in Washington, D.C. on January 6th.

FBI raidet Massaquois hjem for tre år siden, men han ble aldri siktet før nå. De har vært gjennom mange opp- og nedturer og skriver at de har vært utsatt for overgrep av staten.

Massaquoi delte en video fra 6. januar hvor han hjelper politiet med å lede folk ut av Kongressen og skriver at dette er grunnen til at han ble arrestert og  siktet 30. november 2023 – nesten 3 år senere:

Den konservative skuespillerinnen Gina Carano støtter Massaquio og skriver at dette er politisk forfølgelse:

– Som de ikke har nok pedofile, sexsmuglere, voldtektsmenn og mordere å gå etter, men hva velger de å bruke tiden sin på? Hva er deres prioriteringer? Trakassering av en fredelig demonstrant fra 6. Januar. Siaka Massaquoi er et utrolig menneske, det som skjer med ham er urovekkende og FEIL.

Det er nok nå. Vi burde ikke være nødt til å måtte jobbe så hardt for å forsvare oss fra vår egen regjering! Det er kvalmende.

Document har skrevet om Gina Carano som ble kansellert av Hollywood for sine synspunkter som ikke er lov å ha blant de woke i Hollywood.

La oss kansellere ropene etter mangfold – Document
Seth Dillon fra Babylon Bee uttalte seg mot den politiske forfølgelsen på X og ber sine følgere om å støtte Siaka og hans familie. Elon Musk svarte Dillon og skrev at dette har gått for langt.

Hvis du har sett vår serie «Californians Move to Texas» så er du allerede kjent med Siaka. Du vet hvor morsom og talentfull han er. Men han er ikke bare en talentfull skuespiller og venn av Babylon Bee, han er tilfeldigvis også Trump-tilhenger. Og han blir straffet for det av vår regjering Da Siaka kom hjem fra en tur til Nashville etter å ha vært på Daily Wires siste premiere, ventet FBI ventet på å arrestere ham og sikte ham for forbrytelser knyttet til 6. januar. Denne politiske forfølgelsen kan ikke tillates å fortsette.

For mange er jeg automatisk et offer – eller kriminell

Foreldrene til Siaka er fra Libya og han er førstegenerasjons amerikaner. Han vokste opp i Rochester, New York og forteller at han var ekstremt liberal. Han ble fortalt skrekkhistorier om hvite i sør og lynsjing og oppdratt til å tro at hvite alle var rasister, spesielt hvite menn.

Senere i livet fant han ut at det ikke var sant. Han sier at Hollywood er det mest rasistiske stedet på jorden, også mot hvite mennesker. Hvis noen er konservative, er du ferdig – det spiller ingen rolle om du er svart eller hvit. Han bryr seg ikke om han mister roller for ingen skal bringe ham til taushet.

Stories of Us: Siaka Massaquoi.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.