Nigel Farage sier at Ron DeSantis’ tyve prosents seier i Florida gir ham et vinnerstempel, mens ikke alle Trumps kandidater har gått inn. Doug Mastriano og Mehmet Oz tapte i Pennsylvania. Hvis Kari Lake og Blake Masters ikke kommer i mål i Arizona, vil også dét trekke ned.

Farage ser bort fra at det kan være manipulasjon som gjør at Lake og Blake Masters ikke vinner. Igjen ble det tull med stemmemaskinene i Maricopa county, hele tyve prosent av dem. Kari Lake anmodet om at stemmetiden ble utvidet med tre timer, men fikk nei av en dommer.

Farage, som er i Arizona, kaller seg en Trump-venn. Han ser likevel skjær i sjøen for Trump, som etter alle solemerker å dømme vil erklære sitt kandidatur tirsdag 15. november.

Speaking from the mid-term battleground state of Arizona on Wednesday morning, Nigel Farage said that while Republican gains in Congress will limit President Biden’s ability to govern, the failure of a so-called ‘Red Wave’ to materialise will likely elevate Ron DeSantis in the eyes of conservative voters as it will not provide the “huge springboard” Donald Trump had hoped for before his expected announcement of his intention to run for president again.

The veteran political campaigner turned GB News host said that discussions “within the Republican party as to whether they should pick Trump or DeSantis is going to reach fever pitch, in my opinion, over the next few weeks, and I say that as a friend of Donald Trump.”

DeSantis hadde en fordel: Han var den sittende guvernøren. De andre MAGA-kandidatene er utlevert til korrupte Demokrater som Kathy Hobbs i Arizona.

Mr Farage said that in light of the large margin for victory for the Florida governor “the numbers supporting the DeSantis will be much higher than it was before, so there could be a really titanic clash here between two alpha males.”

Though the Brexiteer said that he believes if the contest were held now, Trump has the advantage as he had the “overwhelming support” of the Republican base, Farage said that DeSantis is now a “serious challenger to that position,” given his proven ability to convince voters outside of the party’s base.

 

https://www.breitbart.com/europe/2022/11/09/titanic-clash-brewing-between-trump-and-desantis-after-midterm-results-predicts-brexits-nigel-farage/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.