Valget av Biden går i flere faser. Vi vet nok om hvordan valget i 2020 ble rigget nå til at vi ser konturene av planen for overtagelsen av Amerika innenfra. Biden-familien stinker til himmels. Likevel var det denne familien, med alle likene i lasten, som maktkabalen valgte til å være front.

Det i seg selv sier mye. Trumps store sak var «å drenere sumpen», og den andre siden svarte med å kjøre frem en politiker som var selve essensen av sumpen. Det var ikke tilfeldig. Dette var kommunikasjon direkte til det amerikanske folk: Dere skal ikke tro dere kan opponere! Se hva vi kan gjøre med den politikeren dere valgte! Vi vil aldri tillate at noe lignende skjer igjen.

Se hva vi kan gjøre! Og de fikk sumpdyret valgt.

14. oktober trykket New York Post historien om Hunter og the Big Guy som nettopp viste den grenseløse forakten eliten viste da de valgte Joe. Han hadde nok skandaler i lasta til å blåse hele skipet til himmels.

Men det betød ingenting: FBI hadde hatt møter i flere uker med Big Tech-folkene og fortalt dem hvilke historier de skulle kvele i fødselen. Hunters laptop var en av dem.

For ytterligere å legge tyngde i diskrediteringen av New York Post-historien, sto 51 tidligere etterretningstopper frem og erklærte at så vidt de kunne se, var laptopen en russisk desinformasjon; de visste det var en løgn. De satt på laptopen og visste den var ekte.

Men de fikk igjen demonstrert at de kontrollerte alle kanaler, og kunne stenge ned hva de ville, når de måtte ønske.

Amerika gikk til valg og visste ingenting om at de valgte overhodet for en korrupt familie som hadde solgt ut sitt eget land.

Det nye oligarkiet – etterretningstjenester, Wall Street, Hollywood, Big Tech og Demokratene – hadde befestet sin makt. Omstendighetene hadde tvunget dem. De kunne ikke risikere at en ny Trump ville velte eplekjerra. Denne gang skulle de ha en senil president som de kunne kontrollere.

Fra dag én begynte Biden en rekonstruksjon av Amerika som amerikanerne aldri har sett maken til: Grensene ble fjernet. Trumps grenseprosjekt ble innstilt, og de som var betalt for å gjøre ferdig jobben, fikk pengene uten å gjøre noe. En storstilt menneskehandel ble innledet, med sex-trafficking av barn og unge jenter. Det er vanskelig å se for seg at dette ikke skjedde med administrasjonens vitende og vilje.

Det er ikke tilfeldig at Twitter flommet over av barneporno. Kontoer som fikk være i fred.

Leder for Trust & Safety lurte på om det ikke var mulig å lage trygge rammer der barn og voksne kunne møtes.

Dette er representativt for en generasjon unge som er indoktrinert fra ung alder og anser at det sitter nazister i Det hvite hus.

Seksuelt har de ingen grenser.

Det grenseløse går igjen.

Da Biden var vel innsatt, gikk det fire måneder, så dro regimet frem de lange knivene.

Det holdt ikke med å stjele valget, de ville også knekke dem som jobbet for å avsløre dem. Rudy Giuliani fikk sin leilighet raidet. Steve Bannon ble pågrepet. Flere andre av Trumps nærmeste opplevde det samme.

Det er her 6. januar kommer inn. Det var mange FBI-informanter både blant militsene som skulle til Washington og blant folkemassen foran Capitol Hill. FBI-ledelsen kunne ha vært forberedt, i stedet avslo Nancy Pelosi 10.000 mann fra Nasjonalgarden.

Hvis man ser på løgnaktigheten og forstillelsen helt fra Russiagate, ser man et mønster, og J6 passer perfekt inn. Det var det ultimative våpen til å knekke Maga-bevegelsen med. Og fortsatt arresteres det nye folk hver uke.

Maga og patrioter finner ut sannheten, men de er på etterskudd. Et kriminelt rettsvesen utsetter folk for store påkjenninger. De får nok med å forsvare seg.

Damoklessverdet henger også over Donald Trump.

Hvis Ron DeSantis skal vise at han er hel ved, må han henge bjella på katten: Raidet mot Mar-a-Lago var bare et nytt trekk for å hindre Trump i å stille i 2024.

Det handler ikke om Trump. Det handler om republikken.

Hvis DeSantis tror det kan være business as usual, tar han feil. Disse folkene deltar ikke i en demokratisk prosess. De bestemmer reglene i spillet de selv har satt opp. Den som ikke forstår det, vil tape eller bli en lame duck-president.

At de fortsatt går etter Trump, viser hvem de frykter.

 

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

 

Kjøp julegavene fra Document!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.