Fire av syv dommere i Colorados høyesterett bestemte tirsdag at Donald Trump ikke skal få stå på stemmeseddelen neste år, begrunnet med opptøyene foran Kongressen 6. januar 2021.  Dommerne er oppnevnt av Demokratiske guvernører. De er m.a.o. ikke folkevalgte som vedtar å utelukke en kandidat som er Republikanske velgeres favoritt.

Der norske medier ser på Trumps synderegister, men ikke Bidens, ser amerikanerne på historien: Helt siden Trump kom ned rulletrappen i juni 2015 har mediene, Big Tech, Corp America som har sendt jobbene til Kina, Demokratene og deres lobby og konsulentnettverk, målbevisst arbeidet på å blokkere og ødelegge ham. Det har de gjort gjennom institusjonene de kontrollerer.

Men de har aldri stolt på sin egen overbevisningskraft overfor velgerne. De har satset på renkespill og desinformasjon. FBI, CIA, NSA, justisdepartementet ble mobilisert for å fange Trump i et spill han ikke kunne kontrollere eller ha oversikt over.

Men Trumps styrke er hans kontakt med grasrota og hans direkte tale.

Det er dette mediene og politikerklassen definerer som populisme. Selv har de avskrevet grasrota og fører krig mot den. Deplorables, sa Hillary.

Vi merker den samme arroganse hos norske medier og fra norske politikere. De stoler ikke lenger på folket.

Biden-administrasjonen har begravd Trump i tiltaler. Han risikerer over 700 år i fengsel. Norske medier reagerer ikke på at den sittende presidenten vil kaste hovedutfordreren i fengsel. USA blir en bananrepublikk uten at de blunker.

Men ingenting ser ut til å bite på Trump. Hans popularitet bare stiger. Det amerikanske folk har nemlig gjennomskuet eliten for lenge siden og har bare forakt til overs for den.

Makteliten blir nødt for å finne på noe nytt. De tyr til bestemmelser fra borgerkrigen om insurrection. Dette ordet har en helt annen betydning enn opptøyer. Insurrection er opprør mot staten. Det er et forsøk på statskupp eller revolusjon.

Det er derfor mediene tar fyr når Trump sier han vil være diktator for én dag, for å sperre grensen og starte boring etter olje igjen.

De går amok og sier de mest fantastiske ting som at Trump vil opprette konsentrasjonsleire og begynne å skyte folk.

Det er farlig snakk for noen lar seg forlede. De er barn av Trump-hatet og tror hva som helst.

Washington Post hadde tirsdag en artikkel som skulle bevise at Trump i all hemmelighet hadde oppfordret til at folkemassen ved the Ellipse skulle marsjere til Capitol Hill. Den var løs i fisken, men kom beleilig.

New details emerge showing secrecy from White House on planned march on Jan. 6

Artikkelen er skrevet av Philip Bump som serieproduseres avsløringer etter behov.

A new report from the Interior Department’s inspector general details that divide. As we documented in February 2021, WFAF was a central player in efforts to merge disparate protests planned by supporters of Trump (including from organizers of the “Stop the Steal” movement) into one intertwined series: an event on the evening of Jan. 5, the rally at the Ellipse on the following morning and a protest at the Capitol itself as Congress was gaveling in to finalize Trump’s loss of the 2020 election. All of this was promoted under the rubric of being a “March to Save America” — itself an evolution of the “March for Trump” branding that had powered a D.C. protest in December.

Tre år etter 6. januar vet vi mye mer om hva som skjedde den dagen. Mer og mer kommer for dagen som tyder på at 6. januar var en inside job. Det å sitere innenriksdepartementet uten å nevne at det var dette departementet som var med å organisere opptøyene med agenter forkledt som Trump-supportere, er å blottlegge sin egen agenda.

Washington Post er blitt en blekke som går i sikkerhetsstatens tjeneste. Det samme gjør norske medier.

Amerikanske medier trykker det de hemmelige tjenestene vil skal ut. Aftenposten, NTB, NRK er villige talerør og all informasjon som bestrider denne fremstillingen, blir fortiet.

Slik blir også vi en bananrepublikk.

Finnes det noen nedre grense for hva norske medier finner seg i? Det ser ikke slik ut.

Også de har erklært det amerikanske folk krig.

Slik de fører krig mot Giorgia Meloni, Marine Le Pen, Eric Zemmour, Geert Wilders, Viktor Orban, Nigel Farage – alle som har mot til å forsvare «republikken». De er blitt som Trump fremsynt kalte dem – folkets fiender.

At de faller i opplag og seertall gir dem panikk. Men i stedet for å ta selvkritikk, satser de på å lukke pustehullene:

Elon Musk skal ødelegges for å ha våget å innbille folk at de har ytringsfrihet.

For hver som skriver at X er en trussel mot ytringsfriheten vet vi: Kjøpt og betalt.

Høyesterett vil sannsynligvis oppheve kjennelsen fra Colorado. Men makteliten kommer ikke til å gi seg med det. De kommer til å forsøke alle tricks i boken.

Deres ultimate kort er attentat.

Tucker har personlig advart Trump om det. Han motsa ham ikke.

Tør de det? Ingenting de har gjort hittil tyder på at de har hemninger. De vet det er en kamp på liv og død. Kommer Trump igjen er det ute med mange av dem. Ikke minst: De vil bli eksponert.

Den første tvekampen kommer når Hunter Biden må møte for retten i California 11. januar. Senere venter kongresshøriinger bak lukkede dører. Biden må gjerne gå tilbake på hva han har sagt om forholdet mellom ham og Hunter. Men folk husker og glemmer ikke. For hver omdreining faller Joe på meningsmålingene.

Det finnes ingenting på Trumps side som er parallell til Biden-familiens korrupsjon.

Da FBI raidet Mar-a-Lago ble Trumps ansatte og advokater kastet ut. De romsterte og endevendte alt i 12 timer. Selv Melanias undertøy. Det var selvsagt ikke tilfeldig. FBI vil ydmyke.

Se denne videoen hvor de stormer et hjem i South Bend, Indiana, for å lete etter en ettersøkt morder. De tar feil hus, men det forhindrer ikke at de trasher huset og nekter å betale erstatning.

https://www.foxnews.com/media/swat-turned-familys-life-upside-wrecked-house-search-murder-suspect-lawsuit

Dette er ikke et enkelttilfelle, men er blitt et mønster.

Joe sier i en tale at han vil ta de rike som forsøker å unndra seg skatt. Selv har hans sønn unnlatt å betale 1,6 millioner dollar i skatt. Heller ikke søsteren har betalt skatt.

Da FBI skulle gjennomgå Bidens hus i Wilmington og se etter offentlige dokumenter ble Bidens advokat Rob Reiner varslet på forhånd og fikk være med under husundersøkelsen.

Under normale forhold ville slik oppførsel bety skandalisering og avgang. Men ikke under Biden. Mediene, advokatene, FBI, justisdepartmenetet, beskytter ham. Mens behandlingen av Trump og hans velgere er tilsiktet.

Det er prosessen som er straffen.

Vil det blir noe valg i 2024? Uten Trump vil valget i realiteten være avlyst. Hvis Nikki Haley eller DeSantis skulle våge å steppe inn, vil de være diskreditert for all fremtid.

Med sin grenseløse arroganse har systemet vist at de ikke har noen respekt for folket. Folket har vist at de ikke lar seg intimidere. De velger Trump.

Vil makteliten la dem få velge 5. november 2024?

Hvis det skulle tilstøte Trump noe er all bets off som man sier. Da kan alt skje.

Norske velgere blir ikke en gang informert om at Amerika er på vippepunktet. Samme prinsipp er innført her: Politikere og mediene stoler ikke på folket.

 

 

 

 

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.