Utenrikssjef i NRK, Sigurd Falkenberg Mikkelsen. Foto: Skjermdump

Når skulle NRK tørre å ta i Hunter Biden og farens skandaler? Vi har ikke registrert noe innslag tidligere. Men i dag var det utenrikssjef Sigurd Falkenberg Mikkelsen i egen person som skulle forklare. Det vil si: Det var ingen forklaring. Det var ren løgn.

NRK har slavisk fulgt CNN / New York Times / Washington Post og alle de andre Trump-hatende mediene helt siden våren 2016. Sammen med andre norske medier har de systematisk boikottet å dekke avsløringen av Russia collusion som en Demokratisk konspirasjon. En ekte konspirasjon.

NRK praktiserer en type idiot-journalistikk: De har av alle sendt Gro Holm til USA. De aller fleste journalister i NRK har ikke forutsetninger for å dekke Trumps USA. De er ofre for langvarig innavl. Holm hadde vært på Trump-rally. Vi hørte noen klipp. Studio spurte: Hva var hans budskap? Som om de ikke forstår engelsk. Som om det han sier, er helt hinsides.

Det er NRK som er hinsides.

Sigurd Falkenberg Mikkelsen er ikke den verste Midtøsten-korrespondent NRK har hatt. Nå måtte han forsvare partilinja: Trump bad. Biden good. Mikkelsen behersket ikke materien. Var det noe i anklagene mot Hunter? spurte Ingvild Bryn. – Nei, etterretningskomiteen i Senatet frikjente Bidens for anklagene, svarte Mikkelsen, som deretter hoppet elegant over til dagens situasjon. Den Republikanske leder av etterretningskomiteen, Richard Burr, ble tatt for økonomisk svindel. Han hadde latt co-formannen, Mark Warner, styre skuta. Da den fjerde av komiteens rapporter var ferdig og hele rapporten på tusen sider ble publisert, vakte den ikke særlig oppsikt. Senere kom det frem at det var dokumenter som komiteen bevisst utelot av hensyn til Demokratene. Det var vel Chuck Grassley som sa: Alle i rommet visste at det viktigste var utelatt, men ingen sa noe.

Også Senatet blir truffet midtskips av Biden-avsløringene. Joe Biden har tross alt vært senator i nær 40 år. Han representerer dem.

NRK har sviktet dekningen av USA, ikke bare på opprullingen av Den dype staten, men på forholdet til Kina. Amerikanerne har de siste årene for alvor fått øynene opp for at Kina representerer en dødelig trussel. Kina er ikke en konkurrent, men en fiende. Det var Trump som fikk dem til å forstå hvor jobbene var blitt av. En stor del av befolkningen har forstått hvor viruset kom fra.

Når det viser seg at Biden har solgt USAs interesser til Kina for sin egen personlige vinnings skyld, raser tilliten.

Også for NRK gjelder det å demme opp for at det går et slikt skred. NRK har gjort covid-dekningen til en lobbyvirksomhet for Kina. Det er derfor av egeninteresse at NRKs Mikkelsen rykker ut. Også NRK vil bli truffet hvis det viser seg at Biden er gjennomkorrupt.

Men dét er han ikke, kan Mikkelsen fortelle.

Innfallsporten er Rudy Giuliani. Han fikk via noen tak i en laptop han ga til New York Post, og denne laptopen skal visstnok ha tilhørt Hunter Biden. – Puh, det er komplisert, dette her, sa Mikkelsen.

Det er ikke komplisert i det hele tatt, ikke hvis man er opptatt av fakta.

Hva med noen fakta, NRK?

Hunter Biden kom inn i MAC-verkstedet i Wilmington, full, og leverte laptopen og en harddrive. Det man gjør i fylla, glemmes lett. Hunter glemte laptopen. Etter tre måneder mistet han retten til den. Det sto Beau Biden Foundation på laptopen. Hvorvidt eieren gjenkjente Hunter, sies det ikke noe om. Men eieren kontaktet politiet på grunn av den delikate situasjonen med eieren og innholdet.

FBI reagerte ikke, og eieren kontaktet advokaten til Giuliani. Steve Bannon var også inne i bildet. De forsto med en gang at de satt på en atombombe.

New York Post fikk materialet. Kvelden før de publiserte, ba de Hunters advokat om en kommentar. Advokaten får panikk og ringer og skriver til eieren av Mac-verkstedet for å få vite hvor laptopen befinner seg. Alt dette kan dokumenteres. Dermed bekrefter advokaten at det dreier seg om en autentisk laptop tilhørende Biden jr.

Da den første avsløringen om Ukraina kom ut, reagerte Bidens med taushet. Heller ikke kampanjen benekter at e-postene er ekte.

Men Mikkelsen vet bedre. Han kan fortelle at innholdet ikke har latt seg bekrefte og at det er derfor de andre mediene ikke har brakt storyen.

Det er en meget grov løgn, og den er helt sikkert ikke fremsatt i god tro. Mikkelsen hopper bukk over at de liberale, Trump-hatende mediene er Bidens spindoktorer. De gjør alt for å beskytte ham. Det spiller ingen rolle om han er korrupt.

Steve Bannon sier i intervjuet med Sky News Australia: – Vi gjør som Andrew Breitbart lærte oss. Tar det stykkevis. Hvis motparten blånekter, tar vi neste skritt, og hvis det gjentar seg, trapper vi opp.

Giuliani, Bannon, Peter Schweizer og New York Post vet at de sitter på bomber de kan detonere hver gang Bidens blånekter.

Det var han dum nok til å gjøre tirsdag, da han fikk spørsmål fra en lokal reporter. På opptaket hører man staben si: «Nok, ikke flere spørsmål». Men reporteren får likevel smettet inn: – Hva med Hunter-avsløringene?

Biden sier de er utterly debunked, dvs. tilbakevist, for lenge siden. Det er bare Giuliani som gjør drittjobber for Trump. Ikke noe å bry seg om.

Hvilken verden lever Biden i?

Kontraktene med China Energy Co er så ferske som fra mai 2017. Her deler Biden-familien og kineserne aksjeporteføljen og inntektene.

One email, dated May 13, 2017, and obtained by Fox News, includes a discussion of “remuneration packages” for six people in a business deal with a Chinese energy firm. The email appeared to identify Hunter Biden as “Chair/ Vice Chair depending on an agreement with CEFC,” in an apparent reference to now-bankrupt CEFC China Energy Co.

The email includes a note that “Hunter has some office expectations he will elaborate.” A proposed equity split references “20” for “H” and “10 held by H for the big guy?” with no further details.

Fox News spoke to one of the people who was copied on the email, who confirmed its authenticity. Sources also told Fox News that “the big guy” was a reference to the former vice president.

Hunter klager over at faren er grådig, han skal ha 50 % også av hans inntekter.

Du skal være ganske overbevist om din egen usårbarhet hvis du tør stille til valg med slike lik i bagasjen.

Biden har tilhørt innerkretsen som klekket ut hvordan de skulle ta påtroppende nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn i januar 2017. De lyktes. Flynn måtte gå av. Biden kan ha trodd at han kunne gå på vannet. Han så hvordan Trump slet for å forsvare seg. Han visste hvor mange fiender Trump hadde. De var hans venner.

De mest korrupte i Washington, de som klekket ut Russia-collusion-storyen, sier nå at det er russesrne som står bak. Igjen! NRK og NTB kjøper det.

Når de må velge mellom løgn og sannhet, velger de løgnen.

Mikkelsen utelater at Twitter og Facebook for første gang setter foten ned og sier nei til velgerne. – Dette får dere ikke se.

Det fører til et opprør, amerikanerne har begynt å forstå at de er i krise. Deres egen elite foretrekker Kina, og Big Tech forsøker å sette demokratiet ut av spill.

Hvis man er pressemann og tilhenger av pressefrihet, er det ikke vanskelig å se hva som foregår.

Justisdepartementet har innledet anti-trust-sak mot Google. Facebook og Twitter har vist offentligheten og lovgiverne hva som vil skje hvis ikke tech-gigantene temmes.

Klokkene ringer for Bidens og for Big Tech. Ringer de ikke også for NRK? Hvor lenge vil velgerne finne seg i at seks milliarder kroner årlig går til en propagandasentral som motarbeider deres interesser og demokratiet?

Trump er rene fremkallingsvæsken: Han får mediene til å tone flagg. Vi ser dem for hva de er. Da verdens viktigste demokrati var truet av indre fiender, valgte våre medier fienden.

Vi må bygge våre egne medier.

 

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.