Demokratenes retorikk om 6. januar er så svulstig at det virker frastøtende på amerikanere som vet hva nasjonen har ofret for å forsvare friheten. Men det forstår ikke europeere, for deres medier holder det skjult for dem.

Biden-regimet har gått til angrep på patriotismen, og patriotene svarer. De finner seg ikke i å bli lekset opp for av korrupte politikere, særlig ikke når de nettopp påførte landet en katastrofal uttrekning fra Afghanistan. Amerikanerne har ikke glemt de 13 drepte soldatene som ble drept av en selvmordsbomber som kom fra fengslet i Bagram, basen som Biden evakuerte og overlot til Taliban.

Europeiske medier vil helst ikke snakke om denne faneflukten, men amerikanere har ikke glemt. De husker hvordan Biden sto og så på klokka da kistene kom hjem.

Tucker vet hva sannheten om 6. januar er, og flasketuten peker tilbake på Demokratene, FBI og justisdepartementet.

Erfarne, dyktige journalister som Tucker gjenkjenner mønsteret: De mest løgnaktige politikerne vil heve 6. januar til samme nivå som Pearl Harbor og 9/11. I virkeligheten skjender de de døde.

Det var to dødsofre 6. januar, og begge ble drept av politiet. Men mediene vil ikke snakke om Ashli Babbitt og Rosanne Boyland.

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.