Tucker harselerte i natt over kvaliteten på folkene Biden omgir seg med. Han er en senil, gammel mann som man skulle tro ville være omgitt av smarte, oppvakte mennesker, men det motsatte er tilfelle: Hans pressetalskvinne er en katastrofe. Det samme er hans visepresident som snart ikke har medarbeidere igjen,

Tucker tok for seg forsvarssjef Mark Milley som nylig har gitt ordre om at forsvaret skal slutte med personlige pronomen basert på kjønn: He/she. At det sendes ut slike ordre vitner om at woke-galskapen er en realitet som i dag styrer Biden-regimet.

Demokratene, slaveeiernes parti, har gått 360 grader og er endt opp igjen med rasisme. Med hat til «hvite» og hat til Amerika.

Tucker var fortrøstningsfull ved tanken på hvor stupide disse lakeiene er. De sier grensen er trygg og sikker, selv om alle vet den er åpen. I dette systemet vil Chicagos borgermester Cori Lightfoot bli en overkikador. Hun som nekter å la seg intervjue av en hvit reporter, støtter defund the p0lice og øker sin egen livvakt. Lightfoot sa at hennes by ville ønske alle illegale velkommen. Da Texas sendte noen busslaster oppover fikk pipen en annen lyd. Det var et utslag av, ja, nettopp: Rasisme.

Biden-regimet og Demokratene har et anstrøk av karneval som går over i en sort messe.

Den som hadde regien for Bidens tale i Pennsylvania vet ikke mye om historie. Det så ut som lyssettingen av en tale i Tyskland i tredveårene. Samme rødfarge, samme lyssetting. og to soldater som svarte skygger mot det røde.

Den som ikke får med seg regien forstår heller ikke hva som blir sagt. Amerikanere gjør det i kraft av å puste inn.

Men norske medier har mistet orienteringsevnen. De er på samme side som Biden, men aner uråd og er litt tvilende.

I Sverige går dagens Biden rett hjem. Det svenske over-jeget er helt på linje med Biden og Sossarna ser nazister ved høylys dag. Det samme gjør mediene. Det skumle med svenske medier er at de virker å ha mistet evnen til å skille realitet fra fantasi. De er klare for hva som helst.

Det gjelder også Biden og Demokratene. Svart blir hvitt, løgn blir sannhet og nåde deg om du er uenig.

Det uhyggelige er at Biden varslet at USA er på et vippepunkt: Nå må statens trå til for å redde demokratiet.

Amerikanere forstår hva det betyr. Det betyr «mer 6. januar», flere fengslede, flere skueprosesesser, mer avlytting og overvåking, flere arrestasjoner i full offentlighet og flere knuste karrierer. Demokratene er stolte av at de utestenger MAGA-folk fra videre karrierer. De synes de har moralsk rett.

Dette er samme rett som fascister og kommunister følte de hadde til å overstyre demokratiet. De satt med både definisjonsmakten og statens maktmidler.

Vi vet hvordan det går og hva som da er mulig.

Biden-regimet heller bensin inn i konflikt hvor like mange på begge sider – 69 prosent i begge partier – sier de er bekymret for demokratiets fremtid.

I denne situasjonen sier Biden at det ene partiet – Trump-Republikanere – er statsfiender.

Det er 74 millioner mennesker.

Slik snakker den store «forener».

Se også Hans Rustads USA spesial angående Bidens tale

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.