Kombinasjonen av kroppskamera på politiet og medier som ønsker å piske opp rasemotsetninger er som en oppskrift på krig mot politiet. De som heller bensin på dette bålet vet nøyaktig hva de gjør. Memphis er en 65 prosent svart by, alle de involverte er svarte, men det spiller ingen rolle. Mediene gjør likevel Tyre Nichols’ død til et eksempel på rasisme.

I deres verden er politiet del av en hvit maktstruktur der selv svarte politifolk spiller en rasistisk rolle.

De har et svar på problemet: Kritisk raseteori. De bekjemper hat med hat: Rasisme med ny rasisme. Hvite får høre at de er iboende rasistiske. Det følger hudfarven. De gjeninnfører rasisme og hevder det er et fremskritt.

I virkeligheten river det USA i filler.

Europa bør følge godt med, for et USA i krig med seg selv vil dra Europa med seg.

Der USA snakker rase, snakker man i Europa om hudfarve og religion. Måten å snakke på er den samme, og det er på begge kontinent den hvite eliten som sprer giften: I USA er de på vestkysten og østkysten og dominerer medier, Big Tech, Wall Street og Washington og ikke minst akademia.

De samme kreftene arbeider i både den gamle og den nye verden: Siden USA har hatt et raseproblem har de nye raseideologene et historisk grunnlag de kan utnytte. NB! Utnytte. USA overvant den systemtiske rasismen for årtier siden og det er en generell akseptering av at rasisme var antiamerikansk, et sår i det amerikanske prosjektet.

Europa har ikke samme historie, men har fått inn den tredje verden og eliten har omfavnet islam. Muslimer spiller samme rolle som svarte i USA og eliten beviser sin godhet ved å omfavnet islam og muslimer. Avstanden til vanlige mennesker som lever med konsekvensene er avgrunnsdyp. Denne uken opplevde Europa to jihadistangrep på en dag. Myndighetene har innført en prosedyre hvor slike angrep øyeblikkelig isoleres og legges lokk på. Mediene spiller villig med.

25. mai 2020 ble en historisk dag da dårlige politifolk gjorde at George Floyd døde. Han var full av fentanyl, men et politikne i nakken fikk kroppen hans til å kollapse. Seansen ble filmet.

Smarttelefoner er ved å forvandle all voldsanvendelse til et våpen i hendene på den som filmer. Mediene spiller med. Dette er en av de store endringene i USA: Mediene har gått over til å spille en hensynsløs rolle, helt løsrevet fra sannhet og etikk. De pisker opp stemninger, skaper fortellinger som de forfører folk med. En del av befolkningen er villig til å tro hva som helst.

Europeiske medier er del av samme strøm.

Mediene surfer på en dypere trend, som er retribaliseringen av samfunnet. Det er særlig ille for USAs del. USA er grunnlagt på meritokrati, på belønningen av hardt arbeid og talent. Det har vært lov å lykkes i USA. Men nå har Equity kommet inn og det er antitetisk til oppnåelsessamfunnet, at du skal streve og bli belønnet for det. Equity betyr at du blir belønnet enten du utretter noe eller ei.

Det er slutten på den amerikanske drømmen.

De som har spredt equity som gir tapere og svakere grupper en offerrolle, er eliten på kystene som tjener godt og slipper å føle konsekvensene av det de selv sprer. California er et godt eksempel. Det var en gang paradis, men er ødelagt av Demokratene. Det samme gjelder the Big Apple, New York. 300.000 i året forlater New York. Og det er de ressurssterke som drar. De fattige, minoritetene, de som ikke har råd, blir tilbake. En by som Chicago er ved å bli ødelagt av en borgermester som er ko-ko.

Norske medier følger den liberale ved å blåse opp masseskytinger, som den i Monterey, California, som var mot asiater. Da «håpet» mediene at det var et rasistisk angrep. Noen går ut og konstaterer faktum før det foreligger.

Men de ignorer at 33 mennesker ble skutt i Chicago samme helg.

Da Steve Bannon var i Norge fremtilte Dagsavisen ham som en pyroman som gikk rundt med bensinkanne og tente på. Dette er en presis beskrivelse av progressive medier selv. De har konstruert motsetninger bygget på rase. De helliggjør offeret og pisker frem og rettferdiggjør raseriet. Den som er offer har retten på sin side.

Dette er oppskriften på anarki.

Eliten tror den kan styre raseriet. Den benytter seg av mobb slik patrisiere i det gamle Roma gjorde.

Det er samme forhold mellom eliten i Europa og muslimer. Det finnes en stilltiende allianse hvor eliten ofrer ytringsfriheten i en byttehandel. De kjøper seg tid og goodwill ved å selge ut borgernes friheter.

Dette er det Vesten som fører stedfortrederkrig i Ukraina mot Russland. Det er et hus i splid med seg selv, hvor noen spekulerer i motsetninger og føler de har rett til å kontrollere spillet.

De etablerte mediene spiller en nøkkelrolle i destabiliseringen av samfunnet.

Politifolk er statens voldsarm. Noen må gjøre jobben. Hvem har interesse av å kassere alle eplene fordi noen epler er råtne?

Tucker sier at Biden-regimet ønsker å gjøre politiet føderalt. Det er i dag delstatsstyrt. At politiet styres på delstatsnivå er en del av den amerikanske konstruksjonen fra begynnelsen av. Makten skal være spredt.

Men ikke i det USA Demokratene og den dype staten vil bygge. Der skal politiet være føderalt og sentralstyrt.

Amerikanerne begynner å forstå hva det betyr.

Julian Khater ble fredag dømt til syv års fengsel for å ha sprayet pepperspray inn i ansiktet på politimannen Brian Sicknick 6. januar 2021. Sicknick døde dagen etter av hjerteattakk. Syv års fengsel for pepperspray er Biden-regimets nye standard. Selv brukte politiet sprenggranater som gjorde at to demonstranter døde på stedet. Ashli Babbit ble drept av politimannen Michael Byrd og Rosann Boyland slått ihjel i tunnellen under Kongressen.  Videoene begynner å komme frem. Likevel fortsetter dommer å komme som hører hjemme i Russland.

Det finnes ingen vilje til å gå i seg selv og legge kortene på bordet, slik administrasjoner tidligere har gjort når politiet har gått over grensen.

Kun når det gjelder rase kan politiet «arresteres». De skal nemlig disiplineres til å bli de nye herrenes voldsapparat.

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.