Tucker sier amerikanske woke-medier oppfører seg som Radio Rwanda. De appellerer til de mørkeste instinkter i menneskenes psyke: Stammetilhørighet. Alle hendelser, uansett, vris og vrenges til å passe inn i dette skjemaet.

Bare timer etter at Kyle Rittenhouse hadde skutt og drept to angripere i Kenosha, begynte mediene «kjøret» om at dette var utslag av «hvit overlegenhet». Kandidat Biden var ikke sen om å kaste seg på. I et intervju med ABC fikk han spørsmål om han trodde det var flere hvite militser der ute og Biden var ikke vond å be: Han sa Charlottesville var grunnen til at han stilte.

Charlottesville ble brukt til bygge en propagandafortelling om hva Trump representerte. Fakta spiller ingen rolle. De former sine egne fakta.
Det er dette som er propaganda: Suveren forakt for virkeligheten. De lager sin egen virkelighet. Det har de nå holdt på med i fem år:

Russia collusion, bare løgn
6. januar – væpnet oppstand. Bare løgn.
Covid: Frikjenn Kina og gå etter all informasjon som ikke stemmer med den offisielle, om dette er landets fremste vitenskapsmenn spiller ingen rolle. Brennmerk dem. Tucker har intervjuet Scott Atlas som var medlem av presidentens task-force. Trump ville ha uenighet, det var derfor han var invitert. Men han støtte mot triumviratet Fauci, Birx og Redfield. Disse opptrådte som en front, og de var ikke interessert i vitenskapelige undersøkelser om viruset som strømmet inn daglig.
Vi har sett det samme her med Stoltenberg, Nakstad, Guldvog, Høie. De har kjørt en linje og mediene har aksentuert den: Vekten har vært på nedstengning, kontroll og vaksine.
Vaksine var det triumviratet i Det hvite hus arbeidet for. Men ikke medisiner som allerede forelå og var uttestet. Medienes kjør mot hydroksyklorokin og ivermectin, var uten sidestykke. Myndigheter og medier etablerte et diktat innen helsevesenet som er uten fortilfelle i et vestlig land i fredstid.

Makthavere som velger propaganda som metode tar skjebnesvangre valg. De hisser opp mennesker. De appellerer til deres instinkter, ikke fornuften.

Radio Rwanda er blitt symbolet på en slik propaganda. Den hisset til krig mot tutsiene og det endte med folkemord.

Wokemediene i USA kjører alt gjennom et rasefilter. Uansett hva det er, får de det til å handle om rase. I Kenosha er det bare hvite involvert. Likevel får mediene det til å handle om hvit overlegenhet. At svarte må leve i frykt hvis Rittenhouse frikjennes. Hvis du hele tiden forteller svarte at hvite er ute etter å drepe dem, kan det være det blir en selvoppfyllende profeti.

Kanaler som ABC, MSNBC, CNN har rekruttert svarte ankere som er totalt uten hemninger. Alt handler om rasisme. De pisker opp en stemning.

Det som gjør det skummelt er at politiske myndigheter ikke utgjør noen motvekt: Tvert imot. De pisker frem den samme historien. I skolene lærer barna kritisk raseteori som forteller at hvite er født onde. De er hinsides redning. De fødes med rasisme i deres DNA. Sjarlataner som Kendi brukes i skolene. Svigersønnen til justisminister Garland har et firma som tjener store penger på kritisk raseteori.

i Loudon county, Virginia, tok foreldrene affære og stilte opp på foreldremøter og krevde slutt på undervisning i kritisk raseteori. Da svarte Demokraten Terry McAuliffe at det var løgn at de underviste i kritisk raseteori.

Dette er kjennetegnet på propaganda: Sannhet betyr ingenting. Hvis du blir beskyldt for noe går du til motangrep.

Etter valgnederlaget sa kommentatorene i wokemediene at det skyldtes hvit overlegenhet og påstander om at det ble undervist i kritisk raseteori. De fremstilte det som et utslag av hvit overlegenhet. Sannheten kan bøyes 360 grader.

Dette er ikke enkeltstående tilfeller. Det er systemisk. Den kinesiske kunstneren Ai Wei Wei sier at han gjenkjenner det kinesiske systemet i det som skjer i USA.

Jason Whitlock gir et eksempel: I 1957 tok president Eisenhower et oppgjør med segregeringen og rasismen i Sørstatene og  sendte soldater til Little Rock, Arkansas.

I 2021 er situasjonen snudd på hodet: Nå er det presidenten som går foran i å brennmerke motstandere som rasister. Han later som om han er en fortsettelse av samme kamp, men  i virkeligheten er det motsatt. Biden, venstresiden, mediene og Corporate America ser rasisme over alt. Slik var det også i Stalins Sovjet: Etter at bolsjevikene hadde vunnet borgerkrigen og etablert sitt herredømme til en blodig pris, begynte det å dukke opp sabotører og kontrarevolusjonære over alt. Helt uforklarlig. Sovjet var på vei mot en ny fremtid, og så viste det seg at det var fiender over alt! Det måtte prosesser til for å finne de skyldige og rense dem ut.

Lloyd C. Austin har satt i gang samme prosess i militære rekker: Finn fienden og fienden bærer ofte et amerikansk flagg og kaller seg patriot. Austin har vendt seg mot det som før var Amerikas ryggrad.

Samme i skolene: Justisminister Garland bruker terrorlovgivning mot oppsetsige foreldre. De stemples som hjemlige terrorister.

Historien om sjamanen med bøffelhodepryd som fikk 41 måneders fengsel er derfor ikke bare noe som handler om 6. januar. Det handler om nettopp narrativet: At det nye regimet kan definere virkeligheten som den vil og gjøre rettssystemet til en tjener. Straffene mot 6. januar-demonstrantene handler om noe mye mer enn vendetta mot noen som våget å sette seg opp mot Biden og Demokratene. De er statister i et stort skuespill. Til syvende og sist er det hele det amerikanske folk som er mottaker.

Det vil ta litt tid, men de er ved å forstå det.

Biden er ikke en fortsettelse av Eisenhower, han er det motsatte. Han er rasismens gjenkomst. Han har mer til felles med de Eisenhower bekjempet.

Det vil ta litt tid før vanlige amerikanere begriper at liberale som har stått i en tradisjon for frigjøring er blitt undertrykkere og bruker et rasistkort for å piske opp hat. Det siste er det mest alvorlige, for hvis amerikanske medier er blitt Radio Rwanda kan resultatet bli det samme.

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂