Selv USAs verste fiender kunne ikke funnet på noe verre enn det Biden-administrasjonen gjør. Hvorfor er det ikke større oppmerksomhet rundt det som skjer? Svar: USAs mest populære politiske tv-vert, Tucker Carlson, dekker det fra dag til dag. Det samme gjør en haug andre journalister, deriblant Jesse Watters i sitt ukentlige Watters’ World.

Watters er dyktig til å resymere uken som er gått, og man bør ta seg tid til å se og lytte og spørre seg selv: Hvor mye har norske medier fått med seg av dette? Svaret er nada, ingenting. Norske medier driver hvitvasking av Biden. Dermed forstår ikke den vanlige kvinne og mann at USA er i ferd med å gå i oppløsning.

Det er ingen overdrivelse.

Norske medier later som om CNN er hva det var. Men seertallene er bare 20 prosent av det de var. CNN har i dag ingen innflytelse på den vanlige kvinne og mann. Det er, som Abraham Lincoln sa, grenser for hvor lenge du kan lyve til folk. Før eller senere vil de oppdage det. Amerikanerne er i ferd med å oppdage det.

Biden-regimet tok dem på sengen med sin sjokkpolitikk. Da skandalene rullet, trodde de at noen ville bli holdt ansvarlig. Det er slik det amerikanske systemet er ment å fungere. Men ikke Bidens.

Her gjelder motsatt prinsipp: Det spiller ingen rolle hvor alvorlig lovbruddet er; ingen blir stilt til ansvar.

Det har gått opp for folk. Om det får konsekvenser ved stemmeurnene, får vi en pekepinn om på tirsdag, da Virginia skal velge ny guvernør. Demokratenes Terry McAuliffe er skåret over samme lest som andre av Demokratenes korrupte ledere.

Han sa for åpent kamera at foreldrene ikke hadde noe med hva barna lærte på skolen. Deretter sa han at kritisk raseteori ikke er noe som blir undervist i Virginia, og at dette er noe høyrefløyen har diktet opp. Men Chris Rufo kan med letthet motbevise McAuliffe og vise at han lyver.

Det var særlig voldtekten av en 14 år gammel jente på en skole i Loudon county som vekket mange foreldre. Skolen innførte flytende kjønn – alle kan definere seg som hva de vil og gå på hvilket toalett de vil. En gutt benyttet sjansen til det, hadde på seg skjørt og voldtok en jente både vaginalt og analt inne på toalettet.

Da faren kom på foreldremøte for å protestere, ble han stemplet som terrorist.

Foreningen av skolestyrer skrev et brev til justisminister Merrick Garland og klaget over brysomme foreldre. Garland svarte med en lov som vil stemple foreldre som «terrorister».

Det som tok kaka, var da skoleledelsen ved rektor Ziegler på et foreldremøte benektet at innføringen av transrettigheter var blitt utnyttet til overgrep. Ziegler var klar over voldtekten, men valgte heller å angripe høyrefløyen som suspekte som pønsket ut falske mistanker.

Folk har oppdaget at dette ikke er et engangstilfelle. Det er systemisk. Demokratene er blitt en korrupt gjeng som gjør hva som helst for å beholde makten. «Moral er en by i Russland», som danskene sier.

McAauliffe og hans folk tar ikke fem øre for å lyve. Det holder til et visst punkt. Da vender løgnene seg mot dem. Det er dét som nå har skjedd i Virginia, der foreldres innflytelse på skolen er blitt et hovedtema, og det er i ferd med å spre seg til hele USA.

Hvis Youngkin vinner tirsdag, vil det lyde som et varsel om Demokratenes dødsralling. De har vist en slik forakt for velgerne at de har bedt om å bli avsatt.

Etter Virginia venter kongressvalget neste høst. Og bakom skogene synger Trump i 2024.

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.