Signalet fra velgerne i Virginia, New Jersey og Minneapolis var ikke til å misforstå. De felte en knusende dom over Biden og Demokratene. Om ett år kan det være game over for Demokratene. Da står oppgjøret for døren.

Amerikansk politikk har handlet om psykologisk krigføring. Velgerne er blitt manipulert. Observatører lurer alltid på når det er nok. Finner folk seg i alt? Særlig europeere blir deprimerte over å se velgere stemme på de samme partiene som ødelegger landene. Kanskje resultatet i Virginia er begynnelsen på en pushback. En «nå er det nok»-bevegelse som smitter over Atlanteren.

Amerikanerne forkastet ikke bare Terry McAuliffe, en skikkelig slimål, men stemte inn en statsadvokat med ben i nesa, og i Minneapolis stemte flertallet mot å avskaffe politiet.

Så ville er Demokratene blitt at de på ramme alvor vil nedlegge politiet og erstatte det med sosialarbeidere, mens drapsraten eksploderer.

Virginia var en dom over Biden. Biden har gjort det stikk motsatte av hva han lovet: å bringe nasjonen sammen. I stedet har han ført den mest radikale politikk noensinne. Stikkord: Den åpne grensen i sør, den katastrofale tilbaketrekningen fra Kabul, den mislykkede energipolitikken, trykkingen av penger som har sluppet løs stagflasjonen – lav produktivitet og galopperende priser. Det siste lar seg ikke skjule. Amerikanerne møter det hver gang de fyller opp drivstofftanken. De vet at de kan få problemer med å skaffe gass eller propan og/eller betale strømregningen til vinteren.

Amerikanerne forbanner Joe Biden. Derfor roper mengden «Fuck Biden!» og «Let’s Go Brandon!» hvor enn han viser seg.

Terry McAuliffe tilhørte Demokratenes innerste sirkel, hvor man vet å sko seg. Han hyret inn Hillary Clintons advokat Marc Elias fra advokatkontoret som fikset Russiagate for Hillary og har bistått delstater med å fikse valglovene.

Selvtekten og maktbrynden er så massiv og har vart så lenge at folk legger disse folkene for hat. Det samme gjelder mediene som forsvarer dem. De er en korrupt elite som kjemper med ryggen mot veggen.

Hele tiden gjør de feil som får folk til å se hvem de virkelig er: Historien om 14-åringen som ble voldtatt på toalettet av en gutt i skjørt var tuen som veltet lasset for mange. Skoleledelsen valgte å dekke over hendelsen fordi man var oppsatt på å få vedtatt at skolen skulle ha knesatt flytende kjønn. Da foreldrene dukket opp for å protestere, ble faren til jenta lagt i bakken og hengt ut som terrorist av mediene.

Bidens USA er historien om et regime som presser folk så langt at de til slutt slår tilbake. Det var dét som skjedde med guvernørvalget, og det er bare begynnelsen.

Demokratene er alt det de beskylder Republikanerne for: fascister og bøller.

Det ble ikke noe oppgjør med deres maktmisbruk under Trump. Tvert imot. De fikk veltet ham.

Igjen er det Demokratenes blånekting som indikerer at valget ikke gikk riktig for seg.

Når medier og Demokrater ikke vil snakke om Mark Zuckerbergs Center for Civil Life, stinker det lang vei. Zuckerberg overtok avviklingen av valget. Han utplasserte aktivister fra NGO-er som sørget for at det ble avgitt nok poststemmer, fra døde mennesker, fra adresser som var en P-plass, fra fengsler, dobbel-trippelstemmer, you name it. Poststemmer var en gavepakke til valgsvindlere. Når andelen poststemmer var 60 prosent og feilprosenten var nede på noen få prosent, er det tegn på at noe er riv ruskende galt.

Det at woke-mediene avviser alle spørsmål om irregulariteter og vil kriminalisere debatt om valg-integritet, sier noe om at de har svin på skogen.

Det samme partiet begikk lovbrudd på lovbrudd under valgkampen i 2016, under Trumps fire år og i valgkampen. Det nye var Big Techs åpenbare inngripen på Bidens side. Tallene for Biden går ikke opp.

Steve Bannon og 3. november-bevelsen har aldri gitt seg. De har gradvis blitt talsmenn for MAGA-bevegelsen. Den var desillusjonert etter 3. november og satt hjemme under Senats-valget i Georgia i januar. Men nå setter de seg i bevegelse.

Biden-regimet presser på og vil stemple dem som terrorister. Amerikanerne skjønner at hvis de ikke står opp for republikken, vil de miste den.

Det sier mye om europeiske medier at de er på Bidens side. Europeere har allerede mistet sine land.

Men i USA kan det bli et rettsoppgjør av historiske dimensjoner, og snøballen kan begynne å rulle allerede med den nye Kongressen. Da får Republikanerne makt til å få frem dokumenter og avsløre hva som skjedde og stille dem til ansvar.

De forspilte sin sjanse i årene 2017–2018. Hvis de ikke bruker den neste gang, er republikken ferdig.

Mediene er livredde for MAGA-bevegelsen, men de skjønner ikke noe av den. De driver ren skremselspropaganda. Det har Trump aldri brydd seg om. Heller ikke fotfolket. De har sett hva Biden-regimet gjør med fredelige demonstranter. Ikke bare stempler de dem som terrorister, men de behandler dem også som nettopp dét.

At Tuckers dokumentarserie om 6. januar hadde premiere dagen før valget, er symbolsk: Det er nå mulig å si på den største kabel-tv-kanalen at 6. januar var en inside job.

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.