Mediene klynger seg til alle tap Trump-kandidater går på. Det er ikke mange. Han har en seiersrekke på 82 etter tirsdagens primærvalg og bare to tap. Trump gjør det han sa han skulle: Skifter ut det Republikanske partiet nedenfra. Så fort politikerne ble valgt vinket de farvel til velgernes interesser.

Bidens katastrofale politikk har lagt et stort press på grasrota. De møter resultatene hver gang de går i butikken. Hva gjør Republikanerne i Kongressen? Driver med sitt. Gir bort 40 milliarder dollar til Ukraina og gjør lite eller ingenting med invasjonen i sør. Republikanerne formelig ber om velgernes hevn.

Kellyanne Conway sa i en kommentar på Fox News at det mest slående ved tirsdagens valg var oppslutningen på Republikansk side og den flaue brisen blant Demokrater.

The Republicans running in the Pennsylvania primaries largely embraced Donald Trump, while on the Democratic side, the hopefuls appeared to shun President Biden, Kellyanne Conway told Fox News on Tuesday.

At Demokratene skyr sin ege president er et dårlig tegn. Motsatt vil alle ha Trumps støtte. Demokratene svarer med demonisering av Republikanerne. De er høyreekstreme. Biden selv brukte ordet SuperMaga og sa det var den mest ekstreme bevegelsen i nyere amerikansk historie. Han glemte sin egen bevegelse BLM og Antifa.

Doug Mastriano vant primærvalget som guvernørkandidat i Pennsylvania. Mediene minnet da om at han hadde organisert busser til demonstrasjonen i Washington 6. januar. Aller helst vil Demokratene ha lover som forbyr kandidater som bestrider valget i 2020. NGO’er har gått til retten og forsøkt å blokkere Marjorie Taylor Greene fra å stille i Georgia. Det er ikke den ting ikke Demokratene er villig til for å stoppe MAGA-bølgen.

At MAGA ruller videre er stikk i strid med Demokratenes og medienes spådommer. Hvis MAGA er så ekstrem som de sier burde velgerne avvist dem. Men det motsatte er tilfellet. Hva har slått feil?

Demokratene har panikk fordi de forstår at hvis det kommer inn nok MAGA i Kongressen 3. november venter riksrettssaker og opprydning. Biden-regimet har mange lik i skapet. De har styrt USA som en hjemmealenefest.

Pennsylvania er blitt noe av en slagmark. Det var her noe av den verste valgsvindelen foregikk. Statsadvokat Josh Shapiro stiller som guvernør. Han gjør hva som helst for å stanse granskning av valget i 2020.

Kampen om Senatsplassen mellom Mehmet Oz og David McCormick er så jevn at det må omtelling til. Trump støttet Dr. Oz og ikke alle MAGA-tilhengere er fornøyd med det. De mener Oz snur kappen etter vinden.

Ted Budd er solid MAGA som vant primærvalget til Senatsplass i Nord-Carolina.

Mediene gjorde stort nummer av at Kongressens yngste Madison Cawthorne tapte og NTB gir følgende charmerende karakteristikk:

Cawthorn er Kongressens yngste representant, og har tiltrukket seg oppmerksomhet for en rekke lovbrudd og påstander om at kongressmedlemmer deltar i orgier med kokain.

Ingen kontekst. Hva slags lovbrudd? Cawthorn er selv blitt utsatt for en ryktebørs. Det er offentliggjort bilder av ham naken i seng med en annen mann. Men bildene var tatt ut av kontekst:

A video of Cawthorn nude with friends that was intended to be comedic and photos of him with women’s clothing loosely draped over him while on a cruise were shared widely as part of what some have described as a co-ordinated campaign to punish the North Carolinian.

Ifølge Cawthorn er det Unapartiet som slår tilbake. Det har vi sett i aksjon i Arizona der Karl Rove har deltatt i en svertekampanje mot Eric Greitens. Det er hans eks-kone som angriper ham. Rove er establishment-GOP og representerer en hel klasse. Han er Bush-familiens advokat og den står sammen med Clintons og Obamas. Det er eliten mot folket.

Gruppen som tok ned Cawthorn har blinket ut Laureen Bobert som neste mål og ber nå om info om hennes sexliv.

On Thursday, Cawthorn went on the attack against the establishment uni-party who had “turned their guns” on him.

In a post on social media, Cawthorn praised the few people who had come to his defence “when it was not politically profitable,” including Representatives Paul Gosar and Matt Gaetz, Darren Beattie at Revolver News, and Arizona State Representative Wendy Rogers.

Vi får se. Alt kommer for en dag. Velgerne kjøper ikke alt som stinker. De har lært av Hillary og Bill gjennom flere år. De kjenner lusa på gangen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.