Det sitter langt inne for Fox å innrømme at tre MAGA-kandidater vant primærvalgene i New Hampshire tirsdag. General Dan Bolduc vant på andre forsøk. Trump holdt seg litt på avstand, men Bolduc tror at valget i 2020 ble stjålet og dermed er han «far right» for Fox.

Bolduc vant over Speaker of the House i delstatsforsamlingen.

Splittelsen mellom Fox og MAGA-bevegelsen er stor.

Men også innen Det republikanske partiet. Karine

Bolduc was part of a trio of supporters of former President Donald Trump – joining Karoline Leavitt in New Hampshire’s First Congressional District and Bob Burns in the Second Congressional District – who edged out rivals backed by more establishment Republicans to secure nomination victories as the Granite State, Rhode Island and Delaware held the final primaries of the 2022 election cycle.

Additionally, New Hampshire was host to the final in a series of high-profile and competitive Republican primaries, which throughout the past six months have often pitted conservative candidates supported by mainstream Republicans against far-right contenders often aligned with Trump and his legions of MAGA loyalists.

Kandidater som støtter Trump kaller Fox «far right». Det antagoniserer Trump-velgere. De opplever at Fox brennmerker dem akkurat som de andre mediene. Det kjennes bittert når presidenten forsøker å stemple dem som halv-fascister.

Men det stopper ikke der. Minoritetsleder i Representantenes hus, Kevin McCarthy, har sendt milliioner av dollar til en kampanje for å svine til Karoline Leavitt. Stort dypere kan du ikke synke i MAGAs øyne. De venter seg ingenting av minoritetsleder i Senatet, Mitch McConnell. Men McCarthy skal liksom være på samme side som Trump.

Fox må innrømme at det er godt gjort å vinne når både establishment-GOP og Demokrater pøser ut penger for å slå dem.

Likevel låner Fox stemme til de Demokratene som tror det er lettere å slå MAGA-kandidater som befinner seg «langt ute». De kan ikke eller vil ikke forstå at det at de vinner er bevis på at velgerne befinner seg like langt ute. Det er der de er. Det er Fox og McCarthy som har mistet kontakten.

Two weeks ago, a newly formed super PAC named the White Mountain PAC, which has loose links to longtime Senate Republican Leader Mitch McConnell’s political orbit, dished out roughly $4 million to run TV commercials in New Hampshire blasting Bolduc for his «crazy ideas.»

Bolduc var blant generalene som skrev et brev etter valget i 2020 og sa det ikke hadde gått riktig for seg.

After keeping Trump at arm’s length in his first Senate campaign, Bolduc appeared to embrace the former president’s unproven claims that the 2020 election was «rigged.» Bolduc was part of a group of retired generals who signed a letter questioning the legitimacy of the election due to what they charged was «a tremendous amount of fraud.»

 

Leavitt er et politisk talent. Hun arbeidet i presseavdelingen i Det hvite hus under Trump og gikk deretter til Elisa Stefanik som nå er no tre i Det republikanske partiet. Hvis Leavitt vinner i november blir hun den yngste representanten noensinne. Hun er bare 25 år.

 

At McCarthy bruker penger for å blokkere henne sier vanlige velgere mye om hvem McCarthy egentlig er og hvem som står for noe.

https://www.foxnews.com/politics/trump-stayed-neutral-maga-candidates-still-swept-fiery-gop-primaries-battleground-new-hampshire

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.