Minoritetsleder i Senatet for Republikanerne, Mitch McConnell, har trukket åtte millioner dollar ut av valgkampkassen i Arizona, slik at Blake Masters får det tyngre med å vinne senatsplassen, som Republikanerne ellers trenger for å vinne tilbake flertallet. Det er som å dolke velgerne i ryggen.

Men som Ned Ryun, av de skarpeste observatørene, sier: McConnell bryr seg mer om Washington enn Amerika. Han vil ikke ha inn America First-politikere som kan lage bråk i hans gruppe. Da lar han heller seieren gå fløyten.

Det sier litt om hvor store motsetningene er innen det Republikanske partiet.

Hans motpart i Representantenes hus, Kevin McCarthy, er ikke stort bedre. Han har brukt 6 millioner dollar for å drive valgkamp mot Karoline Leavitt, America First-kandidat i New Hampshire. McCarthy og McConnell demonstrerer at de tilhører the Swamp, Sumpen, som åpent bekjemper kandidater som vil tale vanlige amerikaneres sak.

Leavitt ble valgt. Jo Kent er kendidat og JD Vance. Hvis det blir mange nok kan det bli varmt om ørene på de korrupte Republikanerne og Trump får mer handlingsrom.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.