Kevin McCarthy er leder for Republikanerne i Representantenes hus. I et intervju med Breitbart News forteller han litt om kjernen i Republikanernes strategi fram mot delstatsvalget i 2022.

Dette valget kommende høst avgjør hvilket parti som kontrollerer Kongressen i to år fram mot presidentvalget i 2024. McCarthy presenterer sitt partis «Commitment to America», som skal være en motpol mot det han beskriver som en ødeleggende politikk ført av Demokratene.

McCarthy explained the disastrous consequences of Democrats running Congress, detailed the pathway for Republicans back to power, and then went into detail about what the GOP will do if and when it gets there.

Visjonen til det Repuplikanske partiet minner om «Contract with America», som ble introdusert av Newt Gingrich i 1994. McCarthy’s plan er dessuten i strid med idéene til Mitch McConnell, som er leder for Republikanerne i Senatet, som har sagt at han fokuserer på å kritisere Demokratene i stedet for å komme med løfter om hva Republikanerne skal gjøre hvis de vinner tilbake flertallet.

“I have a different view. I don’t think majorities are given, I think they are earned,” sier McCarthy i en kommentar til McConnells innstilling.

“I think you also should be very truthful to the American public about what would you do with that majority. It’s not just being in the majority for the sake of being in the majority. You’re being in the majority to make America better.”

Blant løftene er å innføre en  «Parents’ Bill of Rights», som gir foreldre bedre kontroll over hva barna lærer på skolen. I tillegg: Gjenopprette sikkerhet langs grensen mot Mexico.

Kinas ansvar for Covid-19 skal dessuten undersøkes nøye, og gatene skal gjøres trygge igjen. Inflasjonen skal bremses, politiet skal få mer å rutte med, USA skal igjen bli selvforsynt med olje og energi, og bensinprisene skal ned. Og flere amerikanere skal ut i arbeidslivet, som skriker etter arbeidere.

We’re just going to have the party of the ideas, the party of the parent, and what we’re going to do is you’ll find later this year we will roll out a Commitment to America—a clear contrast on what our policies are versus the one-party rule. We’ll secure the border.

We’ll stop the inflation and runaway spending. We’ll make your streets safe because we don’t defund the police. We fund police. We stop this releasing everybody out on bail. You’ll find we’ll make America energy independent. We’ve done it before and we’ll do it again. When we do that your gasoline price will lower and your home heating price this winter, which is going up 50 percent, will be lower.

For å vinne majoriteten i Kongressen, trenger Republikanerne å vinne fem flere seter enn ved forrige delstatsvalg. Misnøyen med Biden-regimet er på et bunnivå, og meningsmålinger tyder på at Republikanerne vil gjøre et godt valg. Men det er lenge til valget, i politisk tidsregning.

Det blir et spennende og meget avgjørende år i amerikansk politisk historie.

Du kan se intervjuet nedenfor.

Breitbart

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.